35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie a mam pytanie
Dzisiaj jest pierwszy dzien cyklu teoretycznie 3 dc powinnam zrobic badania i ginek po południu
Tylko jest problem zapisałam sie do ginka na czwartek na 14 i do tej godziny nie dostane wyników i nie wiem czy przełożyć wizytę na piątek ? Czy badania zrobic jutro ?
Czy moge jutro zrobic te hormony ? Czy drugiego dc nie bedzie za wcześnie ??
-
Aasiula wrote:Kurde przecież czyszczenie z kamienia jak rozumiem, boli i to okropnie
Współczuje kochana naprawdę
Ja też współczuję, że bolało, ale to chyba kwestia indywidualna, albo jakiś wyjątek okolicznościowy?
Czyszczę, ściągam kamień co jakiś czas, ale to nie jest bolesne wcale. Raz jeden bolało, jak w ciąży mi się szyjki odsłoniły, zrobił się trochę głębiej i zęby stały się wrażliwe. Ale już później znowu nic nie bolało. Choć to nic przyjemnego oczywiście.
Za każdym razem Was boli?
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Aasiula wrote:Słuchajcie a mam pytanie
Dzisiaj jest pierwszy dzien cyklu teoretycznie 3 dc powinnam zrobic badania i ginek po południu
Tylko jest problem zapisałam sie do ginka na czwartek na 14 i do tej godziny nie dostane wyników i nie wiem czy przełożyć wizytę na piątek ? Czy badania zrobic jutro ?
Czy moge jutro zrobic te hormony ? Czy drugiego dc nie bedzie za wcześnie ??
mozesz jutro, wszedzie podaja 2- 3 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 17:32
Aasiula, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:a juz zwarta i gotowa?
Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Moremi gratuluję
Dorka kilka dni temu pytałaś o coś na katarek dla maluszka, ja polecam mustelę rozgrzewającą Baume coś tam. Świetnie wszystko udrażnia, można stosować od pierwszego dnia życia.
Luna jeśli clo nie działa może gin powinien zmienić na lek z letrozolem.
I oczywiście witam sięgretka, moremi, Aasiula, sandra80, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
kapturnica wrote:Jak tam kobitki wieczorkiem??Asia jak humor?Dorbie trzymasz sie jakos? Ja troche lepiej ale praktycznie dzień wyjęty z zyciorysu dziś
hmmm ja kiepsko- jak nic idzie wiosna, a to u mnie oznacza bóle głowy przed kazdym deszczykiem...
a na dobicie kolezanka mnie poinformowala że nasza znajoma ma na dniach operacje - rak piersi( moj rocznik)ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 18:09
gretka -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Zwarta i gotowa na szpital
Trzymajcie kciuki, by było dla mnie miejsce, bo ja jak mam dzień wolny, to nie zarabiam. Podobno ordynator wie, ale może sie tak stać, ze miejsc nie będzie
Trzymamy i żeby wszystko poszlo szybko i dobrzeAasiula, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
gretka