35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Podoba mi sie równiez Adas ale syn i chUop jest na niet
Wiec może Maks zostanie
Ja juz pisałam gdzies ,że przeczucie mam na dżaderka ale jak bedziecipuchna bedzie zajebiście.Miec parke to takie wiecie marzenie ale i synkiem nie pogardze chociaz3testosterony w domu zgniota mój estrogen
paszczakin, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:aaaaa, u mnie na usg bylo fiutka widac w grudniu! w 5 miesiacu!
U mojej kuzynki z kolri przez całą ciążę twardo miała być dziewczynka, aż do ostatniego usg. Okazał się chłopak.
Mój dziadek skwitował to jednym zdaniem:
" Ale głupie te doktory!"kapturnica, anna maria, Sabina, SolarPolar, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:U mnie dla dziewuchy to problem z imieniem. Chyba Marta ale nie jestem przekonana, za to dla chłopca mam od dawna - Szymon
Ty masz problem z zenskim a my z meskimiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Podoba mi sie równiez Adas ale syn i chUop jest na niet
Wiec może Maks zostanie
Ja juz pisałam gdzies ,że przeczucie mam na dżaderka ale jak bedziecipuchna bedzie zajebiście.Miec parke to takie wiecie marzenie ale i synkiem nie pogardze chociaz3testosterony w domu zgniota mój estrogen
Nic Ci nie zgniotą, nie bój się.
Ja tam przyjęłabym każde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:30
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Maks bardzo ladnie.
My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowiadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
Mial byc Jan, ale jakos Adam Jan z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu..
I Kornelia tez mi bardziej pasuje niz Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po GrejuTse, tse..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:35
kapturnica, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ha Moja tesciowa by cie ozłociła ona chciała własnie imie szymon ale mi sie kojarzy z takim jednym chlopakiem z podstawowki costrasznie go nie lubiłam. heheh
Ty masz problem z zenskim a my z meskim
Mi się tak Max kojarzy.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Bo ja wiem...
Kiepsko to widzę.
nie czarnowidzimy Duska, nie czarnowidzimy.. samam pisalas, ze wkladka sie ladnie rozkladala, wiec moze se zrosty poszly w pizdu..
musimy Cie wyciagnac z tej klatki..macduska, kapturnica, kkisia, gretka, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Maks bardzo ladnie.
My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
Mial byc Jan, ale jakos Adam Jam z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu..
I Kornelia tez mi bardziej pasuje niż Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po GrejuTse, tse..
Moi synowie mają do mnie ciężką pretensję, że im dałam tylko jedno imię.
Ja mam dwa i to długie co skutecznie zniechęciło mnie do podwójnego nazwiska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:38
kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Maks bardzo ladnie.
My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
Mial byc Jan, ale jakos Adam Jam z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu..
I Kornelia tez mi bardziej pasuje niz Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po GrejuTse, tse..
Na drugie meskie imie damy Edward ppo moim ukochanym dziadku , ktory zastepowal mi ojca wtedy kiedy tylko moglam byc u nichmacduska, Aasiula, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nie czarnowidzimy Duska, nie czarnowidzimy.. samam pisalas, ze wkladka sie ladnie rozkladala, wiec moze se zrosty poszly w pizdu..
musimy Cie wyciagnac z tej klatki..
Wiesz Paszcza za dużo przeszkód, ja już nie bardzo wierzę, naprawdę. I jeszcze ta infekcja, jak mi spierdoli jajowody to pozamiatane. -
macduska wrote:Moi sunowie mają do mnie ciężką pretensję, że im dałam tylko jedno imię.
o a czemu maja pretensje? moze jakis argument do mnie trafi i sie w koncu wysile zeby to drugie wybrac..
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie Anastazja raczej nie zwiazana z zadnamoda.Babcia meza , wspaniała kobieta ktora przez jej ostatnie 2lata zycia zajmowalam sie 24h na dobe tak miala na imie..A ,że zawdzieczam jej wiele to chcialabym w taki sposob uczcic jej pamiec.
Na drugie meskie imie damy Edward ppo moim ukochanym dziadku , ktory zastepowal mi ojca wtedy kiedy tylko moglam byc u nichkapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wiesz Paszcza za dużo przeszkód, ja już nie bardzo wierzę, naprawdę. I jeszcze ta infekcja, jak mi spierdoli jajowody to pozamiatane.
Duska, to sie wszytsko zobaczy.. Najwazniejsze, ze jestes pod kontrola.. Wierzyc nie musisz, nadzieja zawsze jest..macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o a czemu maja pretensje? moze jakis argument do mnie trafi i sie w koncu wysile zeby to drugie wybrac..
Bo wszystkie dzieci w rodzinie mają po dwa...
Żaden argument.
Mnie tam całe życie to drugie imię wkurwia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:42
paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość