X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaaaa, u mnie na usg bylo fiutka widac w grudniu! w 5 miesiacu!
    Spoko, na pewno tam jest :)

kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi sie równiez Adas ale syn i chUop jest na niet 8) Wiec może Maks zostanie 8) Ja juz pisałam gdzies ,że przeczucie mam na dżaderka ale jak bedziecipuchna bedzie zajebiście.Miec parke to takie wiecie marzenie ale i synkiem nie pogardze chociaz3testosterony w domu zgniota mój estrogen 8)

paszczakin, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dla dziewuchy to problem z imieniem. Chyba Marta ale nie jestem przekonana, za to dla chłopca mam od dawna - Szymon

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    aaaaa, u mnie na usg bylo fiutka widac w grudniu! w 5 miesiacu!

U mojej kuzynki z kolri przez całą ciążę twardo miała być dziewczynka, aż do ostatniego usg. Okazał się chłopak. :-)

Mój dziadek skwitował to jednym zdaniem:
    " Ale głupie te doktory!"

kapturnica, anna maria, Sabina, SolarPolar, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    U mnie dla dziewuchy to problem z imieniem. Chyba Marta ale nie jestem przekonana, za to dla chłopca mam od dawna - Szymon
    ha Moja tesciowa by cie ozłociła ona chciała własnie imie szymon ale mi sie kojarzy z takim jednym chlopakiem z podstawowki costrasznie go nie lubiłam. heheh
    Ty masz problem z zenskim a my z meskim 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Podoba mi sie równiez Adas ale syn i chUop jest na niet 8) Wiec może Maks zostanie 8) Ja juz pisałam gdzies ,że przeczucie mam na dżaderka ale jak bedziecipuchna bedzie zajebiście.Miec parke to takie wiecie marzenie ale i synkiem nie pogardze chociaz3testosterony w domu zgniota mój estrogen 8)

Nic Ci nie zgniotą, nie bój się. :-)

Ja tam przyjęłabym każde.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:30

kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nic Ci nie zgniotą, nie bój się. :-)

Ja tam przyjęła bym każde.
    Mam nadzieje ,ze przyjmiesz i to dziopke za te meki.A kiedys jej opowiesz ile Cie kosztowało jej stworzenie <3

paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maks bardzo ladnie.
    My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowiadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
    Mial byc Jan, ale jakos Adam Jan z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu.. ;)

I Kornelia tez mi bardziej pasuje niz Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po Greju ;) Tse, tse..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:35

kapturnica, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ha Moja tesciowa by cie ozłociła ona chciała własnie imie szymon ale mi sie kojarzy z takim jednym chlopakiem z podstawowki costrasznie go nie lubiłam. heheh
    Ty masz problem z zenskim a my z meskim 8)

Mi się tak Max kojarzy. ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mam nadzieje ,ze przyjmiesz i to dziopke za te meki.A kiedys jej opowiesz ile Cie kosztowało jej stworzenie <3

Bo ja wiem...:-\
    Kiepsko to widzę.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bo ja wiem...:-\
    Kiepsko to widzę.

nie czarnowidzimy Duska, nie czarnowidzimy.. samam pisalas, ze wkladka sie ladnie rozkladala, wiec moze se zrosty poszly w pizdu..

musimy Cie wyciagnac z tej klatki..

macduska, kapturnica, kkisia, gretka, Sabina, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Maks bardzo ladnie.
    My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
    Mial byc Jan, ale jakos Adam Jam z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu.. ;)

I Kornelia tez mi bardziej pasuje niż Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po Greju ;) Tse, tse..

Moi synowie mają do mnie ciężką pretensję, że im dałam tylko jedno imię.
    Ja mam dwa i to długie co skutecznie zniechęciło mnie do podwójnego nazwiska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:38

kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Większości mojej rodziny nie podoba sie imie Kornelia oprócz mi , chUopa i syna i dlatego pewnie bedzie Kornelia XD
    hehehe moja krew ;)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Maks bardzo ladnie.
    My caly czas sie wahamy, czy dac drugie imie. Tradycja w obu rodzinach jest taka, ze dziecie dostaje drugie imie po rodzicu, ale chuop nie lubi swojego imienia i jest niewypowadywalne dla obcokrajowcow, a my nie chcemy adachowi utrudniac zycia..
    Mial byc Jan, ale jakos Adam Jam z nazwiskiem nie gra. Dwie sylaby w drugim imieniu musze miec w moim kwadratowym mozgu.. ;)

I Kornelia tez mi bardziej pasuje niz Dagmara. Anastazja to teraz bedzie mooodne, po Greju ;) Tse, tse..
    U mnie Anastazja raczej nie zwiazana z zadnamoda.Babcia meza , wspaniała kobieta ktora przez jej ostatnie 2lata zycia zajmowalam sie 24h na dobe tak miala na imie..A ,że zawdzieczam jej wiele to chcialabym w taki sposob uczcic jej pamiec.
    Na drugie meskie imie damy Edward ppo moim ukochanym dziadku , ktory zastepowal mi ojca wtedy kiedy tylko moglam byc u nich 8)

macduska, Aasiula, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie czarnowidzimy Duska, nie czarnowidzimy.. samam pisalas, ze wkladka sie ladnie rozkladala, wiec moze se zrosty poszly w pizdu..

musimy Cie wyciagnac z tej klatki..

Wiesz Paszcza za dużo przeszkód, ja już nie bardzo wierzę, naprawdę. I jeszcze ta infekcja, jak mi spierdoli jajowody to pozamiatane.

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Moi sunowie mają do mnie ciężką pretensję, że im dałam tylko jedno imię.

o a czemu maja pretensje? moze jakis argument do mnie trafi i sie w koncu wysile zeby to drugie wybrac..

macduska lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie Anastazja raczej nie zwiazana z zadnamoda.Babcia meza , wspaniała kobieta ktora przez jej ostatnie 2lata zycia zajmowalam sie 24h na dobe tak miala na imie..A ,że zawdzieczam jej wiele to chcialabym w taki sposob uczcic jej pamiec.
    Na drugie meskie imie damy Edward ppo moim ukochanym dziadku , ktory zastepowal mi ojca wtedy kiedy tylko moglam byc u nich 8)
    Kornelia tak Dagmara nie, Anastazja po dwakroć tak.:-)

kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wiesz Paszcza za dużo przeszkód, ja już nie bardzo wierzę, naprawdę. I jeszcze ta infekcja, jak mi spierdoli jajowody to pozamiatane.

Duska, to sie wszytsko zobaczy.. Najwazniejsze, ze jestes pod kontrola.. Wierzyc nie musisz, nadzieja zawsze jest..

macduska, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, mój osobisty domowy barometr nastroju stwierdził, że chyba mi na @ idzie. Ja nie wiem, focha strzeliłam jakiegoś?!
    Także ten... mam już pewnie pozamiatane ;)

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o a czemu maja pretensje? moze jakis argument do mnie trafi i sie w koncu wysile zeby to drugie wybrac..

Bo wszystkie dzieci w rodzinie mają po dwa...
    Żaden argument.

Mnie tam całe życie to drugie imię wkurwia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:42

paszczakin, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 7864 7865 7866 7867 7868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ