35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Wiesz Paszcza za dużo przeszkód, ja już nie bardzo wierzę, naprawdę. I jeszcze ta infekcja, jak mi spierdoli jajowody to pozamiatane.
macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie wszytskie drugie meskie imiona "po rodzinie" o kant dupu otluc.. Moj dziadek- kuzynka tak dala synowi. Ojciec moj ma tak samo na imie jak moj chuop, to juz wczesniej pisalam, czemu nie pasuje. Imiona ojca lubego i jego brata sa fajne, ale to niedobre ludzie byli.. I po "wspomnieniach"..
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wiecie, mój osobisty domowy barometr nastroju stwierdził, że chyba mi na @ idzie. Ja nie wiem, focha strzeliłam jakiegoś?!
Także ten... mam już pewnie pozamiatane
nastepna wrozka czarnowidzka..
kapturnica, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A u mnie wszytskie drugie meskie imiona "po rodzinie" o kant dupu otluc.. Moj dziadek- kuzynka tak dala synowi. Ojciec moj ma tak samo na imie jak moj chuop, to juz wczesniej pisalam, czemu nie pasuje. Imiona ojca lubego i jego brata sa fajne, ale to niedobre ludzie byli.. I po "wspomnieniach"..
To daj mu po obcym fajnym człowieku. My tak daliśmy młodemu.paszczakin, kapturnica, Sabina, SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość
-
U mnie drugie imię bedzie i to od kogoś z rodziny, Jaś dostal drugie imię po dziadku, jak doczekam sie córy to na drugie dostanie Maria, na cześć mojej kochanej cioci, co jako jedyna pamięta o tym co sie stało i bardzo mnie wspiera w temacie kolejnej ciazy. Wczesniej chciałam na drugie żeńskie Anna, na pamiątkę mojej babci, ale to imię dostala moja kruszynka. Jedynie mam wakat na drugie męskie
kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bo wszystkie dzieci w rodzinie mają po dwa...
Żaden argument.
Mnie tam całe życie to drugie imię wkurwia.
mnie tez, a zwłaszcza tutaj, bo pierwsze jest niewypowiadalne dla tubylcow i idą na skróty uzywajac drugiego, którego nie lubiemacduska lubi tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:eh... a ty łykasz jakiś antybiotyk czy coś, bo nie kojarzę co on ci dał. wiem, że na kontrol masz iść.
Zjadłam opakowanie Biseptolu, teraz mam jakieś czopki dowcipne i coś na odbudowanie flory bakteryjnej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 18:57
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kurcze, niepotrzebnie to napisałam, przepraszam Was.
weż przestan, lepiej wyrzucic z siebie, co zrobic jak czasami sie człowiekowi jakies głupoty śnia- mnie tez ostatnio- ale jakoś nie pamietam dokładnie co na szczęscie....kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
gretka -
ja bym się do tego nie przyznała, ale skoro Renka mogła - to ja też....ja miałam jeszcze lepszy numer....
podobnie jak Reni - balowałam tego wieczoru ostro - miałam końcówkę @ i w perspektywie....seks..., ale nie byłam pewna, czy już mogę - a na indiańca nie chciałam....gdzieś tam w stanie nawalenia - nie pamiętając co robię - zapchałam sobie drugiego tampona....potem - przed akcją - wzięłam prysznic - myśle sobie - sprawdzę - może to końcówka jest i będę mogła się bzyknąć...więc wyciągnęłam tampon - czysty
no to heja do sypialni i balety...
po wszystkim poszłam znów do łazienki - dziwnie mi jakoś było - no ale już wiecie czemu - wyciągnęłam drugiego tampona...
wstyd na całe życie..
Natka_79, Arwena, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, mamatrojki80, Aasiula, macduska, anna maria, malgos741, kkisia, Zofia8, Parka, Sabina, Mega, SolarPolar, Reni, megan8, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Macduska ale to ostatnie biło
a to akurat bardzo dobra wiadomosc
No właśnie, sen wyraźne mówi ze na początku kiepskie wiadomości ale ostatecznie jest dobrze, takze może to znak ze po tych akcjach ze zrostami teraz bedzie tylko lepiej.kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, macduska, kkisia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość