35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:yyy.... no wienc.... ja zapytałam na priva. i dostałam dziś odpowiedź.
może to czeba priv pytać?
może kobita nie zauważyła w tym natłoku naprodukowanych stron? nie wiem.
ale nie czuje się upoważniona do przekazywania na forum tego co mi napisała na priva. może jeszcze dojrzy, że o nią pytacie?
Sama ją pytałam kilka razy na forum.
Nie sądzę, żeby ktoś nie zauważył bezpośredniego pytania.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:a ja jestem załamana wynikami,oj długo w kartonie posiedzę
zrobiłam badania ze skierowania od ginki na nFZ i kaplica (chyba pani na M się zadamawia na amen) miałam estradiol,FSH,progesteron
@ jeszcze nie mam ,jestem piąty dzień po dupku ...
czuję się wypalona prokreacyjnie ehhh -
to ja ze soczewkami na odwrót.
chciałam zdjąć.
to były moje początki ze soczewkami, jeszcze do końca nie byłam wprawna.
no i jedna pięknie zeszła.
ściągam drugą.... chwytam, łapię, próbuję... sterczę przed lustrem pół godziny... godzinę... oko całe czerwone, podrażnione... no mówię nie wyczymam. juz nawet dostrzec nie potrafiłam czy mam tą soczewkę czy nie mam. zakropliłam oko kropelkami i dałam se spokój. na następny dzień wykorzystałam chwilę przerwy w pracy i wyskoczyłam do pobliskiego optyka żeby mnie na przyrządach sprawdził i poratował w biedzie. Oglądnął i mówi: nie ma. Ale przeorała sobie Pani ta gałkę nieźle. Kazał kroplić.
Bosh.... ja godzinę czasu sobie paluchem po gałce jeździłam. Na żywca...Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:to ja ze soczewkami na odwrót.
chciałam zdjąć.
ściągam drugą.... chwytam, łapię, próbuję... sterczę przed lustrem pół godziny... godzinę... oko całe czerwone, podrażnione... no mówię nie wyczymam. juz nawet dostrzec nie potrafiłam czy mam tą soczewkę czy nie mam. zakropliłam oko kropelkami i dałam se spokój. na następny dzień wykorzystałam chwilę przerwy w pracy i wyskoczyłam do pobliskiego optyka żeby mnie na przyrządach sprawdził i poratował w biedzie. Oglądnął i mówi: nie ma. Ale przeorała sobie Pani ta gałkę nieźle. Kazał kroplić.
Bosh.... ja godzinę czasu sobie paluchem po gałce jeździłam. Na żywca...
Mi się kiedyś zwinęła i wlazła pod górną powiekę. Godzinę dłubania.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Z takich pomyłek to ja miałam z soczewkami. Założyłam obydwie i...nadal byłam ślepawa
Myślę, co jest?
Włożyłam dwie do jednego oka.inny numer to taki jak czasem za bardzo potrę oko i ta soczewka mi sie chowa pod powieka
potem dłubie i mrugać ale jakoś udaje mi sie ja wyciągnąć.
macduska, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Miałam dzisiaj sen.
Gin mi robi usg i mówi- o jest zarodek ale serce nie bije, o drugi też martwy, o jeszcze jeden!
I przy tym ostatnim słychać było serduszko...macduska, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to ja ze soczewkami na odwrót.
chciałam zdjąć.
Bosh.... ja godzinę czasu sobie paluchem po gałce jeździłam. Na żywca...
To tez znam... A normalnie to w życiu człowiek by nie dotknął okaComeToMeBaby, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Arwena, to nie koniec badań. Najważniejsze masz jeszcze przed sobą.
Teraz najważniejsze żeby @ przyszła.
Głowa do góry.
wyniki mówią same za siebie
Estradiol <5,00 pg/ml*
FSH 72,25 mIU/ml
Progesteron 0,15 ng/ml
robione niezależnie od dnia cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:44
-
Arwena wrote:wyniki mówią same za siebie
Estradiol <5,00 pg/ml*
FSH 72,25 mIU/ml
Progesteron 0,15 ng/ml
robione niezależnie od dnia cykludorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Eee, ja tam uwielbiam
nawet jak sie schowa pod górna powiekę
macduska, mamatrojki80, gosia7122, Sabina, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom
Nos Cię nie boli? Mnie zawsze.
Nienawidzę okularów. Chyba, że to słoneczne. Te uwielbiam każdą porą roku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:53
Natka_79, kapturnica, dorbie, kkisia, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom
dorbie, macduska lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:przegapilam 8000
musze rzucic moja prace chyba
Arwena może trzeba trochę dłużej tego dupka brać? Mam nadzieję że jak dostaniesz @ to będziecie działać.
Dorbie i jak tam?Arwena, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017