X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kurcze, niepotrzebnie to napisałam, przepraszam Was.
    nie. czekaj. wróć.
    dobrze, że napisałaś.

ja miałam na myśli że masz nieźle pojechany sen. no aż ci współczuję.
    ale tak sobie w sumie myślę, to jednak na końcu zatliła sie nadzieja <3

nick nieaktualny, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - uważam - że stosujesz nieładne gierki...ale to Twoja sprawa - ja tylko proszę dziewczyny, by więcej już nie pytały co u Ciebie - bo traktujesz tu je wszystkie jak bandę kretynek....tyle w temacie...zresztą zagrywałaś tak często - pisząc np, że byłas u ginki, ale co ci powiedziała, to powiesz jutro....żenada...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, anna maria, gretka, paszczakin, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Reni, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym się do tego nie przyznała, ale skoro Renka mogła - to ja też....ja miałam jeszcze lepszy numer....
    podobnie jak Reni - balowałam tego wieczoru ostro - miałam końcówkę @ i w perspektywie....seks...:), ale nie byłam pewna, czy już mogę - a na indiańca nie chciałam....gdzieś tam w stanie nawalenia - nie pamiętając co robię - zapchałam sobie drugiego tampona....potem - przed akcją - wzięłam prysznic - myśle sobie - sprawdzę - może to końcówka jest i będę mogła się bzyknąć...więc wyciągnęłam tampon - czysty :) no to heja do sypialni i balety...:) po wszystkim poszłam znów do łazienki - dziwnie mi jakoś było - no ale już wiecie czemu - wyciągnęłam drugiego tampona...:) wstyd na całe życie..:)
    A jemu jak było? Wyczuł ze coś nie halo? :D

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym się do tego nie przyznała, ale skoro Renka mogła - to ja też....ja miałam jeszcze lepszy numer....
    podobnie jak Reni - balowałam tego wieczoru ostro - miałam końcówkę @ i w perspektywie....seks...:), ale nie byłam pewna, czy już mogę - a na indiańca nie chciałam....gdzieś tam w stanie nawalenia - nie pamiętając co robię - zapchałam sobie drugiego tampona....potem - przed akcją - wzięłam prysznic - myśle sobie - sprawdzę - może to końcówka jest i będę mogła się bzyknąć...więc wyciągnęłam tampon - czysty :) no to heja do sypialni i balety...:) po wszystkim poszłam znów do łazienki - dziwnie mi jakoś było - no ale już wiecie czemu - wyciągnęłam drugiego tampona...:) wstyd na całe życie..:)
    może się nie zorientował ;)

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płacze ze szczęscia nad niemiecką pikantną sałatką kartoflaną
    nic tylko bym żarła mięso wędliny i sałatki ziemniaczane, nie wiem co mi sie stanęło

Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, SolarPolar, Reni, moremi, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    może się nie zorientował ;)
    A co ze sznureczkiem ? :D mam nadzieje ze sie nie zaplątał :)

Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wieczorka;)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam tez przygodę z tamponami ;)
    Tylko w odwrotna stronę
    To były początki mojego stosowania a dokładnie pierwszy raz i tak sobie go zasadziłam ze jak szlam to mi wypadł ;(
    Myślałam ze sie oleje ze śmiechu . Pamietam to do dzisiaj lata koncówki podstawówki i wycieczka na ktorej to wlasnie sie stało ;D

nick nieaktualny, Bozia3, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Zofia8, Parka, nick nieaktualny, Mega, Dorka.1979, Reni, moremi, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

To mu ciasno byłohahaa2.gif

Bozia3, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    raczej płytko...;)

malgos741, nick nieaktualny, Mega, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Normalnie jak z dziewicem XD

anna maria, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mega, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tylko w odwrotna stronę
    To były początki mojego stosowania a dokładnie pierwszy raz i tak sobie go zasadziłam ze jak szlam to mi wypadł ;(
    Myślałam ze sie oleje ze śmiechu . Pamietam to do dzisiaj lata koncówki podstawówki i wycieczka na ktorej to wlasnie sie stało ;D
    hahahahahahaa ale siara.... :P

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A jemu jak było? Wyczuł ze coś nie halo? :D
    nie zorientował się - też był na bańce...

nick nieaktualny, Natka_79, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

I to wszystko tłumaczy ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tylko w odwrotna stronę

Rany, albo te zwykłe podpaski z nędznym klejem
    Wyjść w spódnicy bez rajstop to była odwaga. :-)

ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    raczej płytko...;)

To się gość podbudował, że ma długiego. :-D

Bozia3, Natka_79, Aasiula, Parka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samira - uważam - że stosujesz nieładne gierki...ale to Twoja sprawa - ja tylko proszę dziewczyny, by więcej już nie pytały co u Ciebie - bo traktujesz tu je wszystkie jak bandę kretynek....tyle w temacie...zresztą zagrywałaś tak często - pisząc np, że byłas u ginki, ale co ci powiedziała, to powiesz jutro....żenada...
    yyy.... no wienc.... ja zapytałam na priva. i dostałam dziś odpowiedź.
    może to czeba priv pytać? ;)
    może kobita nie zauważyła w tym natłoku naprodukowanych stron? nie wiem.
    ale nie czuje się upoważniona do przekazywania na forum tego co mi napisała na priva. może jeszcze dojrzy, że o nią pytacie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to nie ma wstydu na całe życie ;)
    wiesz o tym tylko ty.
    no i myyyyyyyy :P

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takich pomyłek to ja miałam z soczewkami. Założyłam obydwie i...nadal byłam ślepawa ;-)
    Myślę, co jest?
    Włożyłam dwie do jednego oka.

ComeToMeBaby, Bozia3, Zofia8, Parka, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem załamana wynikami,oj długo w kartonie posiedzę :( :( :(

zrobiłam badania ze skierowania od ginki na nFZ i kaplica (chyba pani na M się zadamawia na amen) miałam estradiol,FSH,progesteron
    @ jeszcze nie mam ,jestem piąty dzień po dupku ...

czuję się wypalona prokreacyjnie ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:33

‹‹ 7866 7867 7868 7869 7870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ