X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Kurcze, niepotrzebnie to napisałam, przepraszam Was.
    nie. czekaj. wróć.
    dobrze, że napisałaś.

ja miałam na myśli że masz nieźle pojechany sen. no aż ci współczuję.
    ale tak sobie w sumie myślę, to jednak na końcu zatliła sie nadzieja <3

macduska, Mega, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira - uważam - że stosujesz nieładne gierki...ale to Twoja sprawa - ja tylko proszę dziewczyny, by więcej już nie pytały co u Ciebie - bo traktujesz tu je wszystkie jak bandę kretynek....tyle w temacie...zresztą zagrywałaś tak często - pisząc np, że byłas u ginki, ale co ci powiedziała, to powiesz jutro....żenada...

mamatrojki80, macduska, kapturnica, anna maria, gretka, paszczakin, malgos741, kkisia, Sabina, SolarPolar, Reni, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym się do tego nie przyznała, ale skoro Renka mogła - to ja też....ja miałam jeszcze lepszy numer....
    podobnie jak Reni - balowałam tego wieczoru ostro - miałam końcówkę @ i w perspektywie....seks...:), ale nie byłam pewna, czy już mogę - a na indiańca nie chciałam....gdzieś tam w stanie nawalenia - nie pamiętając co robię - zapchałam sobie drugiego tampona....potem - przed akcją - wzięłam prysznic - myśle sobie - sprawdzę - może to końcówka jest i będę mogła się bzyknąć...więc wyciągnęłam tampon - czysty :) no to heja do sypialni i balety...:) po wszystkim poszłam znów do łazienki - dziwnie mi jakoś było - no ale już wiecie czemu - wyciągnęłam drugiego tampona...:) wstyd na całe życie..:)
    A jemu jak było? Wyczuł ze coś nie halo? :D

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym się do tego nie przyznała, ale skoro Renka mogła - to ja też....ja miałam jeszcze lepszy numer....
    podobnie jak Reni - balowałam tego wieczoru ostro - miałam końcówkę @ i w perspektywie....seks...:), ale nie byłam pewna, czy już mogę - a na indiańca nie chciałam....gdzieś tam w stanie nawalenia - nie pamiętając co robię - zapchałam sobie drugiego tampona....potem - przed akcją - wzięłam prysznic - myśle sobie - sprawdzę - może to końcówka jest i będę mogła się bzyknąć...więc wyciągnęłam tampon - czysty :) no to heja do sypialni i balety...:) po wszystkim poszłam znów do łazienki - dziwnie mi jakoś było - no ale już wiecie czemu - wyciągnęłam drugiego tampona...:) wstyd na całe życie..:)
    może się nie zorientował ;)

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    płacze ze szczęscia nad niemiecką pikantną sałatką kartoflaną
    nic tylko bym żarła mięso wędliny i sałatki ziemniaczane, nie wiem co mi sie stanęło

Aasiula, mamatrojki80, Bozia3, anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, malgos741, kkisia, Sabina, Mega, SolarPolar, Reni, moremi, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    może się nie zorientował ;)
    A co ze sznureczkiem ? :D mam nadzieje ze sie nie zaplątał :)

Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wieczorka;)

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam tez przygodę z tamponami ;)
    Tylko w odwrotna stronę
    To były początki mojego stosowania a dokładnie pierwszy raz i tak sobie go zasadziłam ze jak szlam to mi wypadł ;(
    Myślałam ze sie oleje ze śmiechu . Pamietam to do dzisiaj lata koncówki podstawówki i wycieczka na ktorej to wlasnie sie stało ;D

macduska, Bozia3, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, gretka, inessa, malgos741, kkisia, Zofia8, Parka, Sabina, Mega, Dorka.1979, Reni, moremi, iwcia77, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

To mu ciasno byłohahaa2.gif

Bozia3, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    raczej płytko...;)

malgos741, Sabina, Mega, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Normalnie jak z dziewicem XD

anna maria, macduska, malgos741, Sabina, Mega, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tylko w odwrotna stronę
    To były początki mojego stosowania a dokładnie pierwszy raz i tak sobie go zasadziłam ze jak szlam to mi wypadł ;(
    Myślałam ze sie oleje ze śmiechu . Pamietam to do dzisiaj lata koncówki podstawówki i wycieczka na ktorej to wlasnie sie stało ;D
    hahahahahahaa ale siara.... :P

macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A jemu jak było? Wyczuł ze coś nie halo? :D
    nie zorientował się - też był na bańce...

macduska, Natka_79, ComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, kkisia, Parka, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

I to wszystko tłumaczy ;-)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Tylko w odwrotna stronę

Rany, albo te zwykłe podpaski z nędznym klejem
    Wyjść w spódnicy bez rajstop to była odwaga. :-)

ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, anna maria, kkisia, Sabina, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    raczej płytko...;)

To się gość podbudował, że ma długiego. :-D

Bozia3, Natka_79, Aasiula, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Samira - uważam - że stosujesz nieładne gierki...ale to Twoja sprawa - ja tylko proszę dziewczyny, by więcej już nie pytały co u Ciebie - bo traktujesz tu je wszystkie jak bandę kretynek....tyle w temacie...zresztą zagrywałaś tak często - pisząc np, że byłas u ginki, ale co ci powiedziała, to powiesz jutro....żenada...
    yyy.... no wienc.... ja zapytałam na priva. i dostałam dziś odpowiedź.
    może to czeba priv pytać? ;)
    może kobita nie zauważyła w tym natłoku naprodukowanych stron? nie wiem.
    ale nie czuje się upoważniona do przekazywania na forum tego co mi napisała na priva. może jeszcze dojrzy, że o nią pytacie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to nie ma wstydu na całe życie ;)
    wiesz o tym tylko ty.
    no i myyyyyyyy :P

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takich pomyłek to ja miałam z soczewkami. Założyłam obydwie i...nadal byłam ślepawa ;-)
    Myślę, co jest?
    Włożyłam dwie do jednego oka.

ComeToMeBaby, Bozia3, Zofia8, Parka, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jestem załamana wynikami,oj długo w kartonie posiedzę :( :( :(

zrobiłam badania ze skierowania od ginki na nFZ i kaplica (chyba pani na M się zadamawia na amen) miałam estradiol,FSH,progesteron
    @ jeszcze nie mam ,jestem piąty dzień po dupku ...

czuję się wypalona prokreacyjnie ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 19:33

‹‹ 7866 7867 7868 7869 7870 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ