X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nos Cię nie boli? Mnie zawsze.
    Nienawidzę okularów. Chyba, że to słoneczne. Te uwielbiam każdą porą roku.
    nigdy mnie nie boli 8) Albo nos ze stali albo mam szczescie i dobrze dobieram ksztaltem 8)

macduska, gosia7122, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom 8)
    A ja uwielbiam soczewki, chociaż kilka lat nosilam tylko okulary, a teraz od ok 4 lat tylko soczewki. Kupuje przez internet co 3 mce za 120 zl i jest ok. Chociaż mialam 2 lata temu ok 10 mcy czerwone krolicze oczy i nie wiedzialam po czym. Takue zapalenue spojówek alergiczne, które nue ustepowalo nawet jak na 2 dni zdjęłam soczewki. Aż przypadkowo zmienilam płyn do soczewek na taki tani z Rossmana a mialam najlepszy z tej samej firmy co soczewki. I po 2 dniach mi przeszlo

macduska, Sabina, megan8, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom 8)
    to zie zgubiłaś, ja się pytam? ty tak paczasz na nas na ślepaka z awatara?

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosilam jakis czas bo mnie siska namowila jak sama sobie kupowala.Ja sie nie przekonalam A ona nosi dalej 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cały czas takie cmienie w podbrzuszu i ból krzyża juz od 2 godzin i nic wiecej. Pol godz temu druga dawka leku, to doktor mówiła, ze to potrwa jeszcze.
    Czytam Lawendowy Pokój. Nie powala mnie, chociaz juz chwila fajna byla. Ale mam 80% w końcu skończę

ComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja uwielbiam soczewki, chociaż kilka lat nosilam tylko okulary, a teraz od ok 4 lat tylko soczewki. Kupuje przez internet co 3 mce za 120 zl i jest ok. Chociaż mialam 2 lata temu ok 10 mcy czerwone krolicze oczy i nie wiedzialam po czym. Takue zapalenue spojówek alergiczne, które nue ustepowalo nawet jak na 2 dni zdjęłam soczewki. Aż przypadkowo zmienilam płyn do soczewek na taki tani z Rossmana a mialam najlepszy z tej samej firmy co soczewki. I po 2 dniach mi przeszlo
    Ja też używam tego z Rossmana.
    Kiedyś kupiłam wypasionre soczewki za grubą kasrę i poszły w śmietnik tak mnie oczy piekły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Mam cały czas takie cmienie w podbrzuszu i ból krzyża juz od 2 godzin i nic wiecej. Pol godz temu druga dawka leku, to doktor mówiła, ze to potrwa jeszcze.
    Czytam Lawendowy Pokój. Nie powala mnie, chociaz juz chwila fajna byla. Ale mam 80% w końcu skończę

To łyżeczkowanie Cię ominie?

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczór!

Młode, doświadczone mamy, mam pytanie. Jak rozszerzałyście dietę malucha, to poszłyście w słoiczki czy świeże warzywa i owoce? A jak świeże to jakieś specjalne bio czy eko, czy normalne kupowane w sklepie albo na jakimś ryneczku?

Dziekuję za pomoc niedoświadczonej mamie :-),

anna maria, gosia7122, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkrylam fajna stronke:
    http://www.paleo-mama.com

mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, przykro mi. Nie wiem, jak wyglada Twoja historia. Czy po raz pierwszy robilas fsh? a jak wyglada amh?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 20:27

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daje Helci sloiczki,probowalam banana ale jej nie smakuje,a sliczki uwielbia obiadki ,desery ,owoce:-)
    mysza1975 wrote:
    Bry wieczór!

Młode, doświadczone mamy, mam pytanie. Jak rozszerzałyście dietę malucha, to poszłyście w słoiczki czy świeże warzywa i owoce? A jak świeże to jakieś specjalne bio czy eko, czy normalne kupowane w sklepie albo na jakimś ryneczku?

Dziekuję za pomoc niedoświadczonej mamie :-),

gosia7122, mamatrojki80, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od autorki stronki powyzej (jest biologiem komorkowym i matka 2 dzieci, ktore poczely sie po 35 roku zycia)

"What I keep saying is this: any women can improve the quality of her eggs, as long as she is ovulating".

"To co ciagle powtarzam: kobiety moga poprawic jakosc swoich jajek. tak dlugo jak owuluja"

I tego chce sie trzymac:-)

Magda*, ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

Zofia8
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ja daje Helci sloiczki,probowalam banana ale jej nie smakuje,a sliczki uwielbia obiadki ,desery ,owoce:-)
    moja też je słoiczki,wszystko jej smakuje z bananem u mnie to samo,nie chce mi sie bawić w gotowanie ,przecieranie ,niedługo wracam do pracy to i czasu nie będzie.

mamatrojki80, anna maria, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    moja też je słoiczki,wszystko jej smakuje z bananem u mnie to samo,nie chce mi sie bawić w gotowanie ,przecieranie ,niedługo wracam do pracy to i czasu nie będzie.

Gosia, martwiłaś się kiedyś, ze Marysia jest drobna, właśnie sobie książeczkę zdrowia dziecka przeglądam i moja Helenka w wieku 6,5 miesiąca ważyła 6,800 kg :-) taka drobinka była.

gosia7122, anna maria, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Gosia, martwiłaś się kiedyś, ze Marysia jest drobna, właśnie sobie książeczkę zdrowia dziecka przeglądam i moja Helenka w wieku 6,5 miesiąca ważyła 6,800 kg :-) taka drobinka była.
    jak miała 5 to ważyła 6,100 teraz idę 10 to zobaczymy ,moja starsza córka mówi że ciężka jest.

mamatrojki80, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    jak miała 5 to ważyła 6,100 teraz idę 10 to zobaczymy ,moja starsza córka mówi że ciężka jest.

To pewnie przytyła sporo, pewnie urozmaicenie diety pomogło :-)

anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie chłop wrócił do domu z mandatem w wysokości 20 zł za nieprzepisowe przejście przez ulice, podobno złamał aż 2 przepisy ;)

anna maria, Zofia8, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A ja jestem ciekawa czy w 13 tygodniu na badaniu genetycznym można już stwierdzić płeć? Czy to za wczas?
    Ja już wiedziałam, więc można o ile lekarz dobry będzie miał sprzęt

anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:

"What I keep saying is this: any women can improve the quality of her eggs, as long as she is ovulating".

I tego chce sie trzymac:-)

Ja jestem przekonana ze mozemy pogarszać jakość naszych jajeczek całe życie ,czy to leki które bierzemy czy papierosy czy alkohol,nawet piwo ,przecież kobieta rodzi się z jajeczkami i wszystko co robimy w życiu ma na nie wpływ.A skoro pogarszamy to pewnie i polepszać możemy

SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam wczoraj u lekarza i waga 7,100:-)ale jej nie zmierzyli a ja uwazam ze urosla bo widze ze ma Body jakos dziwnie naciagniete:-)
    gosia7122 wrote:

mamatrojki80, inessa, gosia7122, Zofia8, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 7868 7869 7870 7871 7872 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ