35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Nos Cię nie boli? Mnie zawsze.
Nienawidzę okularów. Chyba, że to słoneczne. Te uwielbiam każdą porą roku.Albo nos ze stali albo mam szczescie i dobrze dobieram ksztaltem
macduska, gosia7122, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom
macduska, Sabina, megan8, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A ja jestem chyba starej daty bo sie nigdy nie przekonalam do soczewek i wierna żem od lat brylom
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam cały czas takie cmienie w podbrzuszu i ból krzyża juz od 2 godzin i nic wiecej. Pol godz temu druga dawka leku, to doktor mówiła, ze to potrwa jeszcze.
Czytam Lawendowy Pokój. Nie powala mnie, chociaz juz chwila fajna byla. Ale mam 80% w końcu skończęComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A ja uwielbiam soczewki, chociaż kilka lat nosilam tylko okulary, a teraz od ok 4 lat tylko soczewki. Kupuje przez internet co 3 mce za 120 zl i jest ok. Chociaż mialam 2 lata temu ok 10 mcy czerwone krolicze oczy i nie wiedzialam po czym. Takue zapalenue spojówek alergiczne, które nue ustepowalo nawet jak na 2 dni zdjęłam soczewki. Aż przypadkowo zmienilam płyn do soczewek na taki tani z Rossmana a mialam najlepszy z tej samej firmy co soczewki. I po 2 dniach mi przeszlo
Kiedyś kupiłam wypasionre soczewki za grubą kasrę i poszły w śmietnik tak mnie oczy piekły. -
nick nieaktualnydorbie wrote:Mam cały czas takie cmienie w podbrzuszu i ból krzyża juz od 2 godzin i nic wiecej. Pol godz temu druga dawka leku, to doktor mówiła, ze to potrwa jeszcze.
Czytam Lawendowy Pokój. Nie powala mnie, chociaz juz chwila fajna byla. Ale mam 80% w końcu skończę
To łyżeczkowanie Cię ominie? -
Bry wieczór!
Młode, doświadczone mamy, mam pytanie. Jak rozszerzałyście dietę malucha, to poszłyście w słoiczki czy świeże warzywa i owoce? A jak świeże to jakieś specjalne bio czy eko, czy normalne kupowane w sklepie albo na jakimś ryneczku?
Dziekuję za pomoc niedoświadczonej mamie,
anna maria, gosia7122, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja daje Helci sloiczki,probowalam banana ale jej nie smakuje,a sliczki uwielbia obiadki ,desery ,owoce:-)mysza1975 wrote:Bry wieczór!
Młode, doświadczone mamy, mam pytanie. Jak rozszerzałyście dietę malucha, to poszłyście w słoiczki czy świeże warzywa i owoce? A jak świeże to jakieś specjalne bio czy eko, czy normalne kupowane w sklepie albo na jakimś ryneczku?
Dziekuję za pomoc niedoświadczonej mamie,
gosia7122, mamatrojki80, Sabina, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Od autorki stronki powyzej (jest biologiem komorkowym i matka 2 dzieci, ktore poczely sie po 35 roku zycia)
"What I keep saying is this: any women can improve the quality of her eggs, as long as she is ovulating".
"To co ciagle powtarzam: kobiety moga poprawic jakosc swoich jajek. tak dlugo jak owuluja"
I tego chce sie trzymac:-)Magda*, ComeToMeBaby, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
anna maria wrote:Ja daje Helci sloiczki,probowalam banana ale jej nie smakuje,a sliczki uwielbia obiadki ,desery ,owoce:-)
mamatrojki80, anna maria, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:moja też je słoiczki,wszystko jej smakuje z bananem u mnie to samo,nie chce mi sie bawić w gotowanie ,przecieranie ,niedługo wracam do pracy to i czasu nie będzie.
Gosia, martwiłaś się kiedyś, ze Marysia jest drobna, właśnie sobie książeczkę zdrowia dziecka przeglądam i moja Helenka w wieku 6,5 miesiąca ważyła 6,800 kgtaka drobinka była.
gosia7122, anna maria, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Gosia, martwiłaś się kiedyś, ze Marysia jest drobna, właśnie sobie książeczkę zdrowia dziecka przeglądam i moja Helenka w wieku 6,5 miesiąca ważyła 6,800 kg
taka drobinka była.
mamatrojki80, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:A ja jestem ciekawa czy w 13 tygodniu na badaniu genetycznym można już stwierdzić płeć? Czy to za wczas?
anna maria, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:
"What I keep saying is this: any women can improve the quality of her eggs, as long as she is ovulating".
I tego chce sie trzymac:-)
Ja jestem przekonana ze mozemy pogarszać jakość naszych jajeczek całe życie ,czy to leki które bierzemy czy papierosy czy alkohol,nawet piwo ,przecież kobieta rodzi się z jajeczkami i wszystko co robimy w życiu ma na nie wpływ.A skoro pogarszamy to pewnie i polepszać możemy
SolarPolar, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja bylam wczoraj u lekarza i waga 7,100:-)ale jej nie zmierzyli a ja uwazam ze urosla bo widze ze ma Body jakos dziwnie naciagniete:-)gosia7122 wrote:jak miała 5 to ważyła 6,100 teraz idę 10 to zobaczymy ,moja starsza córka mówi że ciężka jest.
mamatrojki80, inessa, gosia7122, Zofia8, Sabina, kkisia, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość