X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Qrwa mać, za przeproszeniem. Dzwonili z centrum genetyki Genesis, że z pobranej próbki krwi z powodów technicznych nic się nie wychodowało i trzeba pobierać Natalce jeszcze raz krew żeby mieli z czego zrobić ten kariotyp. I nie dość że trzeba będzie dłużej czekać na wynik to trzeba znowu ją kłuć żeby pobrać tą krew a ostatnio był problem i gdyby im się nie udało to z główki chcieli pobierać.
    Ale czy cos malej dolega? Po co te badania?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:49

Dorka.1979 lubi tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałbym złożyć oficjalne oświadczenie :
    "Może i nie załapałam się na stronę 8000 ale mam to we dupie. Jak mam jeszcze być w ciąży to i tak będę ! "
    A tak poza tym to jestem tym czymś na jebanej tafli jeziora :-P

mamatrojki80, malgos741, Sabina, kapturnica, macduska, Arwena, SolarPolar, gretka, Mega, Dorka.1979, ComeToMeBaby, Parka, kkisia, inessa, Bozia3, paszczakin, Aasiula, moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka współczuję kucia Natalki <3

mamatrojki80, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka no to niezły pech .Współczuje bo znów musicie kłuć malutką a potem to czekanie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:46

mamatrojki80, macduska, Dorka.1979, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Qrwa mać, za przeproszeniem. Dzwonili z centrum genetyki Genesis, że z pobranej próbki krwi z powodów technicznych nic się nie wychodowało i trzeba pobierać Natalce jeszcze raz krew żeby mieli z czego zrobić ten kariotyp. I nie dość że trzeba będzie dłużej czekać na wynik to trzeba znowu ją kłuć żeby pobrać tą krew a ostatnio był problem i gdyby im się nie udało to z główki chcieli pobierać.

Cholera, co za pech a moze nieudolnosc! Wspolczuje i nie dziwie sie, ze jestes wsciekla.

Zofia8
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A ja chciałbym złożyć oficjalne oświadczenie :
    "Może i nie załapałam się na stronę 8000 ale mam to we dupie. Jak mam jeszcze być w ciąży to i tak będę ! "
    A tak poza tym to jestem tym czymś na jebanej tafli jeziora :-P
    i to mi się podoba ;)

mamatrojki80, Niuta, peppapig lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już ;)
    U gina rano ok - wyniki dobre :) pytam go czy na pewno mnie w sobotę wypisze do domu, mówi ze tak, no chyba zeby mi jelito przebili ;) taki dowcipniś :)
    Pojechałam wiec na rozmowę, mam bardzo miłe odczucia, konkretni faceci, konkretna oferta. Mam nadzieje ze nasze oczekiwania sie pokryły i dostane te prace. Maja sie odezwać do konca tygodnia :)
    Wracając do domu zahaczyłam o urząd miasta i wzięłam wniosek o dowód (bo sie zmieniły) i wyciągnęłam zaświadczenie o zameldowaniu, przyszłam do domu i padłam.... A na 18 do anastezjologa...no....punktualność to nie jest cecha dominująca w przypadku naszej służby zdrowia ;) ale pani doktor była z jajem, siadam a ona do mnie - skierowanie, wyniki badan i grupa krwi.... Jaka grupa??? Na szybko robiłam tam w szpitalu, mam miec rano w piątek do odbioru, ale tak mi sie franca wkłuła ze chyba z bólu mi ręka odpadnie.... W piątek mam być na czczo na 8 rano, a jutro ostatni posiłek to zupa na obiad i koniec, pic mogę do północy, a popołudniu mam sobie sieknąć lewatywke

kapturnica, gosia7122, mamatrojki80, gretka, macduska, Dorka.1979, malgos741, Arwena, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, Parka, kkisia, inessa, Niuta, Bozia3, Aasiula, anna maria, moremi, iwcia77, BISCA, peppapig, MartaDidi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, nie boj się pobierania z główki. Powodzenia.

mamatrojki80, macduska, Dorka.1979, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale czy cos malej dolega? Po co te badania?
    To jest badanie na kariotyp w kierunku zespołu downa, bo w szpitalu cześć lekarzy miała takie podejrzenie a druga część lekarzy twierdziła, że nic takiego nie widzi, więc robimy prywatnie to badanie aby być pewnym.

iwcia77 lubi tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i za konsultacje i badania zapłaciłam 180 zł :( ale cóż....
    Ale pani doktor mi powiedziała ze nawet mogę sie lampki wina napić jutro wieczorem na odstresowanie i na dobry sen (całej flachy nie poleca ze względu na kaca ;) )
    Zaczynam sie powoli denerwować....zwłaszcza ze małż mnie przywiezie i zostawi, bo ma kupę roboty, a popołudniu szkole muzyczna wiec będziemy tylko na telefonie :(

moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega oby wszystko posżło po twojej myśli. :-)

Jak czytam te twoje przejścia przed zabiegiem to cieszę się, że mieszkam na zacofanej cywilizacyjnie lubelszczyźnie. To wszystko- czyli konsultację z anastezjologiem, badania krwi, grupę krwi, lewatywę i resztę przygotowań do zabiegu miałam za free w klinice.

Powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 22:18

Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka kurcze współczuje tego stresu... Bedzie dobrze zobaczysz <3

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale pani doktor mi powiedziała ze nawet mogę sie lampki wina napić jutro wieczorem na odstresowanie i na dobry sen (całej flachy nie poleca ze względu na kaca ;) )
    Zaczynam sie powoli denerwować....zwłaszcza ze małż mnie przywiezie i zostawi, bo ma kupę roboty, a popołudniu szkole muzyczna wiec będziemy tylko na telefonie :(

Mega, to Ty od piątku też się będziesz w szpitalu lansować? bo ja też się wybieram, tylko mi do paszczy będą zaglądać :-)

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    dasz radę :)

mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega oby wszystko posżło po twojej myśli. :-)

Jak czytam te twoje przejścia przed zabiegiem to ciesze się, że mieszkam na zacofanej cywilizacyjnie lubelszczyźnie. to wszystko- czyli konsultację z anastezjologiem, badania krwi, grupę krwi, lewatywę i resztę przygotowań do zabiegu miałam za free w klinice.

Powodzenia.

No.... Jakoś cieżko mi sobie wyobrazic te samodzielna lewatywę ;)

Sabina, Dorka.1979, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka współczuje przeżyć ale bądź dobrej myśli

mamatrojki80, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mega, to Ty od piątku też się będziesz w szpitalu lansować? bo ja też się wybieram, tylko mi do paszczy będą zaglądać :-)
    Nio ja tez...tylko mi gdzie indziej bedą zaglądać ;)

mamatrojki80, malgos741, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    ja bylam wczoraj u lekarza i waga 7,100:-)ale jej nie zmierzyli a ja uwazam ze urosla bo widze ze ma Body jakos dziwnie naciagniete:-)
    ja kupuje na 12 mies i tez jest naciagniete, musze juz kupować na 18 mies

anna maria, moremi, iwcia77, BISCA, MartaDidi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No już ;)
    U gina rano ok - wyniki dobre :) pytam go czy na pewno mnie w sobotę wypisze do domu, mówi ze tak, no chyba zeby mi jelito przebili ;) taki dowcipniś :)
    Pojechałam wiec na rozmowę, mam bardzo miłe odczucia, konkretni faceci, konkretna oferta. Mam nadzieje ze nasze oczekiwania sie pokryły i dostane te prace. Maja sie odezwać do konca tygodnia :)
    Wracając do domu zahaczyłam o urząd miasta i wzięłam wniosek o dowód (bo sie zmieniły) i wyciągnęłam zaświadczenie o zameldowaniu, przyszłam do domu i padłam.... A na 18 do anastezjologa...no....punktualność to nie jest cecha dominująca w przypadku naszej służby zdrowia ;) ale pani doktor była z jajem, siadam a ona do mnie - skierowanie, wyniki badan i grupa krwi.... Jaka grupa??? Na szybko robiłam tam w szpitalu, mam miec rano w piątek do odbioru, ale tak mi sie franca wkłuła ze chyba z bólu mi ręka odpadnie.... W piątek mam być na czczo na 8 rano, a jutro ostatni posiłek to zupa na obiad i koniec, pic mogę do północy, a popołudniu mam sobie sieknąć lewatywke

ogólnie- wszystko piknie, gratulacje.

ale do ciula pana- po co wymieniasz dowód?? tylko dlatego ze są nowe? nie chcesz mieć połowy danych na dowodzie?
    bo dopóki twój dowód ważny (i dane na nim) to nie musisz. po co ja się pytam, po co?

mamatrojki80, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to zapraszam. Ja juz pije 2 kieliszek czerwonego:-)

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 7870 7871 7872 7873 7874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ