35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
z kolekcji zwierzeń wieczorową porą: muszę powiedzieć że microsoft mnie wkurza. zakupiłam office 2013 i cokolwie bym na kompie nie chciała zrobić to wszędzie każe mi się logować na te pierdylone konta microsoftu. ja pierdzielę... czuję się inwigilowana. wkurwia mnie to na maksa.
dziękuję za uwagę.inessa, malgos741, Sabina, Dorka.1979, Zofia8, Aasiula, Bozia3, Mega, moremi, iwcia77, kapturnica, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mam pytanko i zarazem prosbe ?!
czy któras z Was ma do odsprzedania Luteine !!! najlepiej dowcipna ale i doustną przyjme tzn zakupie
ps po cichu gratulujęinessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMega wrote:No.... Jakoś cieżko mi sobie wyobrazic te samodzielna lewatywę
Rozpuszcza się w litrze wody i czyści lepiej niż lewatywa.
Tylko nie wiem czy to sprzedają w aptekach czy tylko w szpitalu jest dostępne.
Może w aptece zapytaj o coś na przeczyszczenie jelit zamiast lewatywy?
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mam pytanko i zarazem prosbe ?!
czy któras z Was ma do odsprzedania Luteine !!! najlepiej dowcipna ale i doustną przyjme tzn zakupieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 22:26
malgos741, inessa, kkisia, Aasiula, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:hehe, zakup sobie bezalko piwo i sciemniaj, ze pijesz..
albo, ze antybiotyk..
albo, ze post jest i takie masz postanowienie
Tak, myslałam, ze posciemniam że hematolog mi zabronił i leki łykam (kwas foliowy przecież łykam).
A z postem w życiu nie przejdzie. Wymagaliby ode mnie, zebym na zakonczenie chociaż łyknęłaWielkanoc katolicka zlapie nas na Atlantyku, a prawosławna w Gibraltarze
Heretyczka, malgos741, kkisia, inessa, Aasiula, Zofia8, gosia7122, Mega, iwcia77, Sabina, BISCA, macduska, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:a mi wczoraj tymi smazonymi sledziami.. pamietam, jak ojciec ryby czyscil, to zawsze byla wojna o smazone mlecze- uwielbiam!
na smażonych śledziach
malgos741, inessa, Heretyczka, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77, Sabina, macduska, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A my dzisiaj u mamy bylismy
na smażonych śledziach
Heretyczka, inessa, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny