X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pracowalam przez rok w Szczecinie:-)ogolnie mnie nie zachwycil,ale za to ludzie ktorych poznalm TAK:-)
    Zofia8 wrote:
    a ja w styczniu bylam w Szczecinie po raz pierwszy :-) Bardzo mi sie podobalo:-) A wspomnienia dzieciece prowadza mnie do Trojmiasta:-)

iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozazdroscic:-)
    moremi wrote:
    Kanary, Madera i Gibraltar. Stamtąd już ladem do Malagi i powrót :-)

Aasiula, peppapig lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ciekawe czy pogoda na Kanarach bedzie dla Was laskawa. Ja bylam w lutym na Teneryfie i juz od grudnia podobno pogoda pod psem. Ale to byla podroz Matka-corka. Cudnie spedzony razem czas, wiec pogoda byla na dalszym planie.

moremi, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie przeczytalam post Bozi i pomyślałam - dobrze gada.
    Arwena, pojawiałaś się tylko po to, by napisać "ktostam prv", nie odpowiadałaś na zadne pytania, więc nie dziw się, że wrażenie bylo takie, że nas calkowicie olewasz. Nie sądz, by Bozia czy ktokolwiek inny napisałby takie gorzkie słowa wiedząc o Twojej sytuacji. Gdyby jednak Bozia tego nie napisała, to nie sądzę byś kiedykolwiek odpowiedziała na pytania.
    Przykro mi bardzo z powodu Twoich wyników. Mimo wszystko uwazam, że powinnaś trafić do porzadnej kliniki w celu przeprowadzenia gruntownych badań. Jeżeli u siedemdziesięciolatek potrafią wymusić cykl, to dlaczego u Ciebie nie?

Dorbie, kciuki zaciśnięte cały czas <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 00:23

dorbie, iwcia77, Sabina, BISCA, macduska, Mega, malgos741, kkisia, Bozia3, paszczakin, anna maria, Parka, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo, poszlo.... Chyba większość

malgos741, Magda*, peppapig, Bozia3, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    O rany... Nawet ja poczułam tą ulgę. Odpoczywaj teraz. Zaczynasz przecież nowy cykl :-)

dorbie, Sabina, Aasiula, macduska, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super podroz, Morka !
    moremi wrote:
    Ja słyszałam, ze w kwietniu na Kanarach jest ok. Moja szwagierka była w styczniu\lutym to tak nimi rzucalo, ze szok. Wszyscy rzygali. Powiedziała, ze to nie byl urlop a przetrwanie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 01:02

Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba wypada napisac " dzien dobry"...o tej porze?...

ale sie dzieje :) gonie was codziennie :)

Historie tamponowe the best- zloty tampon dla Bozi :)

Inesska <3 trzy razy musialam przeczytac post kapci :) o twojej ciazy - oby sie tym razem udalo <3

Arwena :( niedobrze sie dzieje :(

Morek- ale zajebisty rejs ci sie szykuje :)

Dorabie- juz po wszystkim, teraz nabieraj sil na nowa ciaze <3

Mega <3 <3 ciesze sie z dobrych wynikow i mam nadzieje, ze dostaniesz ta robote

Paszcza- snilo mi sie ze lazilysmy razem po gorach..i zastala nas noc..spalysmy pod golym niebem a rano dotarlysmy do schroniska gdzie byl Twoj maz ...ktory zamawial awiomarin dla kotow :-O...ne ma to tamto zmeczenie ma swoje odbicie :)

a najpiekniejszym imieniem meskim jest EVANDRO!!! ;D
    z damskich - Aurora i Carmen :D- tak , wiem bedzie lincz za pretensjonalnosc ;D

Dorka- ja pierdole!!!!!!!!!!szok!!! a Twoja corcia przepiekna <3

Wacia- amore mio <3 nie smutaj ...kibicuje za pomyslna przyszlosc <3

Reszte komitetu parafialnego caluje ;D

a ja dzisiaj bylam na kontroli poporodowej u ginki- wszystko sie zagoilo, bzykac juz sie moge, dostalam minipigulke i dowiedzialam sie ...., ze jednak mnie nie pocieli :-O szok dalabym sobie glowe uciac, ze mnie pokroili a tu zonk!!! sama sie rozerwalam :-O no wiem zem rozrywkowa baba ale zeby az tak...poza tym Alojz uwaza, ze ja zawsze pruje morde a tu okazuje sie ze nie tylko ;D

mam kawala:

zona rozwiazuje krzyzowke i pyta meza:
    - otwor u baby na 4 litery , pierwsza P?
    Maz:
    - ale poziomo czy pionowo?
    - poziomo
    -aaaaa to bedzie PYSK!

kapturnica, Aasiula, BISCA, macduska, mamatrojki80, Mega, Sabina, malgos741, kkisia, peppapig, Bozia3, dorbie, anna maria, paszczakin, ComeToMeBaby, Parka, moremi, gretka, gosia7122, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry bardzo wszystkim paniom ;)
    Doczytuje i znikam zaraz na badanie tarczycowe.Chciałam nawiązac do czegos ale juz nie pamietam XD wybaczcie skleroza mnie pogania ;).
    Mega ja tam osobiscie wolałabym lewatywe niz siorbanie okropnego w smaku płynu.
    Dobrego :)
    EDIT:Juz mam Dorbie super ,ze tabletki zadzialaly <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 06:40

macduska, Aasiula, Mega, Sabina, kkisia, peppapig, Bozia3, dorbie, anna maria, moremi, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;D
    Ja juz na badaniach , siedzę w kolejce jak to w naszym kraju bywa
    Nawet prywatnie trzeba odstać swoje :)
    A wieczorkiem ginekolog ;)
    Miłego dnia dziewczyny ;)

SolarPolar, macduska, Mega, Sabina, malgos741, kkisia, peppapig, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, Parka, moremi, gretka, gosia7122, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nagroda zlotego tampona !!!! Niezle. Boziu gratuluje. Dorbi dobrze ze po wszystkim. Dorka trzymam kciuki za badania. Ewka mam tak samo w zasadzie. Arwena - dwa lata temu miala podobne wyniki badan i nic z tym nie zrobila. No ale to nieprzyjemny moment . Wspolczuje jej bardzo.

kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, Bozia3, anna maria, Parka, moremi, gosia7122, iwcia77, Arwena, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;D
    Jaka podjelas decyzje , co badasz?

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jaka podjelas decyzje , co badasz?
    Wszystko co napisałaś zapomnialam tylko o AMH cholera
    Ale to jutro zrobie bo i tak bym wyniku nie miała na dzisiaj ;)
    W notatkach pod wykresem napisałam co robię ;D
    270 zł badania szok :0

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:09

SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia, anna maria, paszczakin, moremi, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3 ciesze sie ze juz po wszystkim
    Wspieram <3
    Dorotka powodzenia na badaniach ;)

peppapig, dorbie, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Nadrobilam czesc wczorajszego o spadam do pracy.
    Ineska <3

Wacia, badz dobrej mysli, co ma byc to bedzie ale nie smutaj

Dorbie, super, ze sie obylo bez lyzeczkowania. Mozesz zaczac myslec o kolejnym etapie.
    Bozia, gratuluje ( zasluzonej ) nagrody ;-)

Dorka, wspolczuje.

Soczewek ani okularow nie nosze. Co tam jeszcze....

Pozdrawiam wszystkie i milego czwartku :-)

macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, peppapig, Bozia3, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Dziewczyny wolicie lewatywę??? O rany, ja w życiu.

Złoty tampon- dobre. :-)

Dorbie- dobrze, że już po. Bolało?

Iwcia- Carmen i Aurora to jeszcze ale Evandro??? ;-)

Sabina, Mega, kkisia, Aasiula, peppapig, Bozia3, anna maria, moremi, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam z rana :-)
    - Dorbie bardzo się cieszę, że już po wszystkim i trzymam kciuki za owocne cykle :-)
    - Morka super rejs sie szykuje, ja to cykor wodny jestem - kiedyś się podtopiłam i jakoś teraz nie za bardzo za pan brat z woda stoję :-(, a szkoda, bo omijają wtedy człowieka całkiem fajne rzeczy :-)
    - Aasiula - kciukam :-);
    - historie tamponowe - rewelka ;-)
    - Kapta - ja też z tych co są wierne binoklom, bo jakoś nie mogę się przekonać do kontaktów;
    Ja wczoraj u ginka byłam - moja dziecia ma 1 mm,a Jej domek (tak to nazwał pan doktor) 4mm. Za dwa tygodnie kolejna wizyta, coby posłuchać bijące serduszko (pewnie stres mnie zeżre do tego czasu :-( ), co prawda serducho powinno być już widoczne za jakieś 5 dni, ale lekarz stwierdził, ze nie ma sensu co tydzień sie umawiać, bo za dwa już może zawiązki kończyn będzie widać :-) wiec coś więcej pooglądamy. Dostałam też duphaston - tak jak mówiłyście, co by podrasować progesteron, bo tak jak Kapta napisała mi kiedyś mój wynik mógł być odzwierciadleniem jego najniższego poziomu, ale równie dobrze i tego najwyższego - no i nie dźwigać, nie seksić się, nie orgazmować, i takie tam zalecenia ;-)
    Teraz walczę w pracy, a Wam życzę miłego - u mnie słonko do okna zaczyna zaglądać, więc chyba szykuje sie całkiem przyjemny dzionek.

Aasiula, kapturnica, Mega, Sabina, kkisia, peppapig, ComeToMeBaby, Parka, moremi, gretka, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry:-)

Dorbie, mam nadzieje, ze kontrola gina wypadnie dobrze i ze juz po wszystkim.

Milego dnia:-)

Kapta, Twoje dziecko jest juz plodem. Kolejny wielki krok za Nia:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:04

Aasiula, kapturnica, Sabina, Mega, kkisia, Bozia3, moremi, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziwne tak zalajkowac.... Ale dobrze, ciesze sie ze wreszcie będziesz miała to za sobą, trzymaj sie :-*

Aasiula, moremi, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;D
    To samo wczoraj powiedziałam - pół godziny opoźnienia, potem czekanie na pobranie krwi i w sumie spędziłam tam ponad godzinę, kosztowna to była godzina....

Ps. Dzien dobry :)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7873 7874 7875 7876 7877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ