X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi -rejs zajebioza - nie odpuszczaj - tylko na siebie uważaj - nie dźwigaj i nie ciągnij tych lin czy co tam trzeba robić...:) no ale jeśli będzie na dziewuchę i będziesz rzygać jak kapta - to co wtedy- nie rozbuja Cię na łajbie jeszcze bardziej?
    no chyba, że skorzystasz z aviomarinu na koty męża paszczaka ze snu ivci..;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:05

Reni, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, moremi, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kawę wypiłam heh jest postęp ;)

Aasiula, Reni, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, gosia7122, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o jeeee, o łooooł - on jest taki inferno :) aż się chce z nim zaszaleć.....;)
    Wariatki 2smiech.gif

nick nieaktualny, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aaaaa i wczoraj pytałam gina jak ten moj cykl traktować, powiedział ze to zależy od tego co tam wyjdzie, bo jak tylko diagnostyczne i przepchanie to 3 dni luzu i mozna działać, zwłaszcza ze na lewym mam już piękny dominujący pęcherzyk :). Ale jak coś wiecej bedą robić to niestety trzeba bedzie odpuścić. Musze go zapytać o to DHEA (wczoraj oczywiście zablysnelam intelygencja i kupiłam witaminy z DHA - ale to chyba nie to samo ;) )

Czekam na dhea i zaczne brac, po 50 mg.

Mega lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to przywiążą ją do kotwicy i wywieszą za burtę, żeby pokładu nie zapaskudziła
    zawsze jakieś rozwiązanie się znajdzie

-ależ panie policjancie ona sama wypadła za burtę, na prawdę hanghead.gif trafiliśmy na sztorm i tak się stało, że poleciała, a potem nie chciała wrócić na pokład. Nie mogliśmy się szarpać z kobietą w ciąży. Nie chcieliśmy mieć myszy na pokładzie

Bozia3 wrote:
    moremi -rejs zajebioza - nie odpuszczaj - tylko na siebie uważaj - nie dźwigaj i nie ciągnij tych lin czy co tam trzeba robić...:) no ale jeśli będzie na dziewuchę i będziesz rzygać jak kapta - to co wtedy- nie rozbuja Cię na łajbie jeszcze bardziej?
    no chyba, że skorzystasz z aviomarinu na koty męża paszczaka ze snu ivci..;)

Bozia3, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawił pogodniejszą pepe i nos jej ucieło! Foch!

Bozia3, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie

mam zrobić badanie krwi 2-3 dc
    a to wypada prawdopodobnie sob-nd
    i co teraz
    czy z 4 dc może być? czy to nie będzie miało wpływu na IV? w sensie coś za dużo, coś za mało i nie takie dawki leków dostanę jak powinnam?

Aasiula lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pytanie

mam zrobić badanie krwi 2-3 dc
    a to wypada prawdopodobnie sob-nd
    i co teraz
    czy z 4 dc może być? czy to nie będzie miało wpływu na IV? w sensie coś za dużo, coś za mało i nie takie dawki leków dostanę jak powinnam?
    gdzies tam napisane bylo ze miedzy 2 a 5 dniem sie robi ,ale ja sie nie znam na tym tak dobrze :/

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Czekam na dhea i zaczne brac, po 50 mg.
    Czytałam ze max dawka to 25mg dla kobiet.... A jaki preparat zamówiłas? Ja znalazłam gdzieś biosteron

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:23

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Wstawił pogodniejszą pepe i nos jej ucieło! Foch!
    Upaćkała sie lodami.... 2smiech.gif

malgos741, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doberek
    pogoda pienkna, w ogule jest super, dzwonnice dzwoniom :)
    A.

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, Aasiula, Reni, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kwestia wprawy. Ja w soczewkach pływam, nurkuję
    pływasz? nurkujesz?
    z okularkami?

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Aska, Kapta, trzymam kciuki za wyniki :-)
    Dorbie jak się czujesz?
    Bozia bursztynowy tampon idealny :-) popostaw na szafce nocnej i podziwiaj :-)
    Reni robi badania :-) zajebiscie się cieszę :-D

Bozia3, Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, moremi, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ale i tak smakuje ;) dziś się zastanawiałam paprykarz czy szprot w pomidorach ale paprykarz wygrał, lubię go jeść jeszcze z keczupem włocławek ;)
    a ja kocham keczup włocławek. ko-cham. chociaż to też już nie ten włocławek bo się firmy pozmieniały. ale innego keczupu u mnie w lodówce się nie uświadczy.

a paprykarz? spoko, lubię.

Aasiula, malgos741, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry srednio jest 5stp,slonca brak:-(wiatru brak:-).Moj syn nie zdal egzaminu na prawko,a teraz ma pretesje do calego swiata ze mu w zyciu nic nie wychodz,gdyby sie uczyl to by mu wyszlo:-)

Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, gretka, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Hehe, mniej wiecej od roku mam już nieważne dane adresowe :) musze w końcu wymienić ;)
    aaa. ok :)
    tylko mogłaś to zrobić ciut wcześniej, bo z tymi nowymi już są problemy hihihih ;)

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helka ma teraz zadanie pt:probuje sama siedziec a Ty mi nie pomagaj,smiesznie wyglada jak traci rownowage i leci do przodu:-)

Mega, Aasiula, Parka, Reni, moremi, caffe, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renka robisz na fundusz te badania? Bo jeśli prywatnie, albo np. w diagnostyce to oni pracują w sobotę, a większe dyżurne laboratoria i w niedzielę. Ja bym poszukała czegoś otwartego w weekend

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czytałam ze max dawka to 25mg dla kobiet.... A jaki preparat zamówiłas? Ja znalazłam gdzieś biosteron

Nazywa sie dhea, ale kupilam go u siebie (Anglia).

http://www.paleo-mama.com/improve-egg-quality-supplements/dhea-egg-quality/

Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Mega Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    aaa. ok :)
    tylko mogłaś to zrobić ciut wcześniej, bo z tymi nowymi już są problemy hihihih ;)
    Moze nie bedzie aż tak źle ;)

Aasiula lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7875 7876 7877 7878 7879 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ