35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi -rejs zajebioza - nie odpuszczaj - tylko na siebie uważaj - nie dźwigaj i nie ciągnij tych lin czy co tam trzeba robić...
no ale jeśli będzie na dziewuchę i będziesz rzygać jak kapta - to co wtedy- nie rozbuja Cię na łajbie jeszcze bardziej?
no chyba, że skorzystasz z aviomarinu na koty męża paszczaka ze snu ivci..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:05
Reni, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, paszczakin, moremi, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Aaaaa i wczoraj pytałam gina jak ten moj cykl traktować, powiedział ze to zależy od tego co tam wyjdzie, bo jak tylko diagnostyczne i przepchanie to 3 dni luzu i mozna działać, zwłaszcza ze na lewym mam już piękny dominujący pęcherzyk
. Ale jak coś wiecej bedą robić to niestety trzeba bedzie odpuścić. Musze go zapytać o to DHEA (wczoraj oczywiście zablysnelam intelygencja i kupiłam witaminy z DHA - ale to chyba nie to samo
)
Czekam na dhea i zaczne brac, po 50 mg.
Mega lubi tę wiadomość
Zofia8
-
to przywiążą ją do kotwicy i wywieszą za burtę, żeby pokładu nie zapaskudziła
zawsze jakieś rozwiązanie się znajdzie
-ależ panie policjancie ona sama wypadła za burtę, na prawdętrafiliśmy na sztorm i tak się stało, że poleciała, a potem nie chciała wrócić na pokład. Nie mogliśmy się szarpać z kobietą w ciąży. Nie chcieliśmy mieć myszy na pokładzie
Bozia3 wrote:moremi -rejs zajebioza - nie odpuszczaj - tylko na siebie uważaj - nie dźwigaj i nie ciągnij tych lin czy co tam trzeba robić...no ale jeśli będzie na dziewuchę i będziesz rzygać jak kapta - to co wtedy- nie rozbuja Cię na łajbie jeszcze bardziej?
no chyba, że skorzystasz z aviomarinu na koty męża paszczaka ze snu ivci..Bozia3, kkisia, Mega, Aasiula, Sabina, macduska, kapturnica, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, gretka, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pytanie
mam zrobić badanie krwi 2-3 dc
a to wypada prawdopodobnie sob-nd
i co teraz
czy z 4 dc może być? czy to nie będzie miało wpływu na IV? w sensie coś za dużo, coś za mało i nie takie dawki leków dostanę jak powinnam?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:pytanie
mam zrobić badanie krwi 2-3 dc
a to wypada prawdopodobnie sob-nd
i co teraz
czy z 4 dc może być? czy to nie będzie miało wpływu na IV? w sensie coś za dużo, coś za mało i nie takie dawki leków dostanę jak powinnam?
-
Zofia8 wrote:Czekam na dhea i zaczne brac, po 50 mg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 09:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aska, Kapta, trzymam kciuki za wyniki
Dorbie jak się czujesz?
Bozia bursztynowy tampon idealnypopostaw na szafce nocnej i podziwiaj
Reni robi badaniazajebiscie się cieszę
Bozia3, Aasiula, kapturnica, Mega, malgos741, moremi, macduska, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ale i tak smakuje
dziś się zastanawiałam paprykarz czy szprot w pomidorach ale paprykarz wygrał, lubię go jeść jeszcze z keczupem włocławek
a paprykarz? spoko, lubię.Aasiula, malgos741, gosia7122, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobry srednio jest 5stp,slonca brak:-(wiatru brak:-).Moj syn nie zdal egzaminu na prawko,a teraz ma pretesje do calego swiata ze mu w zyciu nic nie wychodz,gdyby sie uczyl to by mu wyszlo:-)
Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, paszczakin, macduska, gretka, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Hehe, mniej wiecej od roku mam już nieważne dane adresowe
musze w końcu wymienić
tylko mogłaś to zrobić ciut wcześniej, bo z tymi nowymi już są problemy hihihihAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
renka robisz na fundusz te badania? Bo jeśli prywatnie, albo np. w diagnostyce to oni pracują w sobotę, a większe dyżurne laboratoria i w niedzielę. Ja bym poszukała czegoś otwartego w weekend
mamatrojki80, Mega, Sabina, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Czytałam ze max dawka to 25mg dla kobiet.... A jaki preparat zamówiłas? Ja znalazłam gdzieś biosteron
Nazywa sie dhea, ale kupilam go u siebie (Anglia).
http://www.paleo-mama.com/improve-egg-quality-supplements/dhea-egg-quality/Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:aaa. ok
tylko mogłaś to zrobić ciut wcześniej, bo z tymi nowymi już są problemy hihihihAasiula lubi tę wiadomość