35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra- Reni, cieszę się ze ruszasz do boju. Szukaj laba otwartego w sobotę, co się będziesz stresować.
Dorbie- cieszę się, ze masz to za sobą, wspieram Cię myślami
Kapta- ciesz się kobitonawet tydzień przed
Asiulka- drogo, drogo, ale co zrobisz jak nic nie zrobiszTeż ruszaj do boju.
No- wszystkie pozdrawiam i się żegnam. Dzisiaj będę tylko z doskoku.Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak mam skierowanie na badania w tym szpitalu
weekend odpada, żebym jeździła po diagnostykach, bo będę w podróżyBozia3 wrote:renka robisz na fundusz te badania? Bo jeśli prywatnie, albo np. w diagnostyce to oni pracują w sobotę, a większe dyżurne laboratoria i w niedzielę. Ja bym poszukała czegoś otwartego w weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:03
-
dorbie wrote:Kurde, chyba chcą mnie wylyzeczkowac, bo sluzowka za gruba. Ma byc do 9,0 a jest 9,301.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ziendobry
znowu dzis poranna zmiane zaliczylam, ale tym razem zamiast przewracac sie w lozku zjadlam sniadanie przy fylmie. niezle, tak przed praca
iwcia, na spacer chetnie- dolacz do nas w niedziele, nawet bez aviomarinu i kota, bo prognoza:
wiosna, pani, wiosna!
Dorbie, mam nadzieje, ze juz reset kompletny zaliczony.
Inesska, trzymam za powodzenie..
Renik, zadzwon do kliniki i zapytaj co masz zrobic- ja sie wlasnie wynioslam z takiej, to sie na weekend zamykala po drugiej inseminacji, bo se zabiegi do godzin urzedowania dopasowywali, a nie do mojego cyklu. w tej ostatecznej zabiegi czy badania robili nawet w niedziele po poludniu, jesli tak wyszlo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 10:08
Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie zamierzam wydać już ani grosza więcej prywatnie!
jak będzie trzeba poczekam miesiąc trudno
z resztą jestem dzisiaj wkurwiona i mam w dupie wszystko, włącznie z invitro
ComeToMeBaby wrote:no dobra- Reni, cieszę się ze ruszasz do boju. Szukaj laba otwartego w sobotę, co się będziesz stresować.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie zamierzam wydać już ani grosza więcej prywatnie!
jak będzie trzeba poczekam miesiąc trudno
z resztą jestem dzisiaj wkurwiona i mam w dupie wszystko, włącznie z invitro
W końcu ktoś gada jak człowiekczasem taki wkurw ma oczyszczające działanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Co tam slychac?
Nie wiem czy zdaze Was nadrobic z czytaniem - bo od paru dni moj szanowny net mi dziala w kratke
szlak mnie z tym trafia,a nie moge go zmienic (operatora) bo to jedyny ma wylacznosc na osiedla wrrrrrrrr
Jedyne czym sie moge pochwalic to wczoraj uszylam poduszke patchowrk a popoludniem zabralam sie za szydelkowanie serwetek - i wpadlam w trans!
Zycze milego dnia
P.s. Gdybym zniknela na kilka dni to znaczy, ze padl mi do reszty i bede musiala znowu walczyc o jego przywrocenie znaczy neta
kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, macduska, anna maria, gosia7122, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny