35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiula odpisalam na priv
Dobra Kobiety to ja przepraszam za swoja reakcje Was wszystkie!
U mnie to swieza sprawa i stad tak emocjonalnie do tego tematu podchodzemusicie mi wybaczyc, dopiero sie ucze zyc z ta swiadomoscia!
Jeszcze raz PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE!
Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Asiula jak będzie trzeba to Cie gin przebada i z ciotką
Początek cyklu jest dobry żeby zobaczyć jak się sprawa ma z pęcherzykami antralnymi. Nie jest to co prawda przyjemne badanie ale jak trza to trza.
Witam się ofkorsik.
-
dorbie wrote:Jemu ufam, wie kim jestem, bo moja koleżanka z nim rozmawiala. Gdyby nie moja koleżanka, to by mi dziś rano dopiero tabletki dali. Kurde. Ale tym młodym lekarzom nie ufam. Młoda mnie badała. Nie umie przekazać dlaczego lepsze łyżeczkowanie i pyta się mnie czy chcę tabletki czy łyżeczkowanie.
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam sie i ja , w nocy padał śnieg znowu! mnie goni czas- mam jednak tych gości od jutra wieczor, kompletny brak pomysłów na żarełko,jutro lekarz i inne urzędowe, o sprzataniu juz nie wspomnę.....
Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
Mala79 wrote:Asiula odpisalam na priv
Dobra Kobiety to ja przepraszam za swoja reakcje Was wszystkie!
U mnie to swieza sprawa i stad tak emocjonalnie do tego tematu podchodzemusicie mi wybaczyc, dopiero sie ucze zyc z ta swiadomoscia!
Jeszcze raz PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE!Mala79, moremi lubią tę wiadomość
-
Słyszałyście w TVN:
Pada deszcz, pada deszcz w pupie siedzi kleszcz
Ajajaj ajajaj dostał sie do jajAasiula, Mala79, moremi, Elfik, gretka, Sabina, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia, megan8, iwcia77, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
A ja nie mam czasu nadrobić, za co z gory przepraszam..
To pamiętam, ze miałam Mega zyczyc powodzenia na rozmowie o prace.
Mała
Dorbie, siostro moja, ja mam tak samo, jak mogłoby pójść łatwo albo trudno, zawsze idzie trudno...
Pewnie, ze człowiek nabiera siły i wykształca cudowne poczucie humoru, żeby to jakoś ogarnąć, ale czasem chciałby tak po prostu dostać cos łatwo i bez nerwów..tulam
Moremi fajnie, ze jest suwakAasiula, moremi, Mega, Sabina, anna maria, gretka, macduska, gosia7122, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Byłam wczoraj na nifty i genetycznym.
Dziecko jedno jest
Wszystkie organy są
Symetryczne są
Nie chciała się pokazać i miała nas w d...
Czyli kobieta musi byc...Mega, Sabina, anna maria, Aasiula, paszczakin, Heretyczka, caffe, Mango, kapturnica, gretka, Zofia8, moremi, macduska, gosia7122, peppapig, mamatrojki80, kkisia, Parka, Bozia3, iwcia77, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Byłam wczoraj na nifty i genetycznym.
Dziecko jedno jest
Wszystkie organy są
Symetryczne są
Czyli kobieta musi byc...Elfik lubi tę wiadomość
-
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze chudy Paszczak ma iść na diete.?
Hihi, ja przytylam w ciąży 23 kilo chyba, to ten gin by mnie chyba psem poszczul...
Ps. Wyjasniam, w poprzedniej ciąży!
W tej na razie kilogram, ale robię co mogę...
Czyli jem, AZ się uszy trzesa...Aasiula, Mega, Sabina, anna maria, caffe, Mango, kapturnica, gretka, paszczakin, moremi, macduska, gosia7122, peppapig, kkisia, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfi cieszę się, że jest ok
szkoda, że synek nieśmiały
byłaby już pewność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:28
paszczakin, Elfik, kapturnica, gretka, Mega, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Czy ja dobrze zrozumiałam, ze chudy Paszczak ma iść na diete.?
Hihi, ja przytylam w ciąży 23 kilo chyba, to ten gin by mnie chyba psem poszczul...
Ps. Wyjasniam, w poprzedniej ciąży!
W tej na razie kilogram, ale robię co mogę...
Czyli jem, AZ się uszy trzesa...
ze kto ma isc na diete?
mowie Ci Elfi, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie- ze osoba, ktora od lat unika cukru i pochodnych dostaje cukrzycy ciazowej.. dieta z tym zwiazana tylko..
a za 23kg w ciazy u mojego gina byly by baty
Sabina, Mango, kapturnica, gretka, Mega, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Byłam wczoraj na nifty i genetycznym.
Dziecko jedno jest
Wszystkie organy są
Symetryczne są
Czyli kobieta musi byc...
super Elfi. ile musisz czekan na nifty?Aasiula lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Super!
Tu tak, ale w domu...
Mazl jelitowka, jak skończył, młoda ma dziś trzeci dzień ( co tam dzien, noc... Noce są najlepsze;-) )
Tym calym cyrkiem zarządza siostra Ratchet, czyli ja... Kobieta której kaszel dupe urywa...
A w mieszkaniu jakby dwa razy przeszła Armia Czerwona...tzn 'wyzwolila"...
Melina..tylko zmieniamy brudne posciele, piore, wieszam....
Jak sobie przypomne jak w pierwszej ciąży leniwie zmienialam z kanapy programy w TV...
Mega kiedy masz hsg?Sabina, kapturnica, gretka, Aasiula, Mega, caffe, moremi, macduska, anna maria, gosia7122, kkisia, Parka, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny