35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ja sie melduje z łózka
bycie chorą ma tez dobre strony jedzonko do łózka mezu przynosi młodym sie zajmie zyc nie umierac
co do słodkosci ja i moja szwagierka byłysmy prawie jednoszczesnie w ciąży róznica 8 tyg i tak ona zero rzygankasłodkie jadła garsciami
ja tylko ogórki i kartofle byłam w stanie przełkąć i rzyganko było dosyc długo bo od 9 tyg do 32 masakra przybrałam 10kg
i obie chłopaków urodziłysmykapturnica, Aasiula, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie mialalm? jak to sie aplikuje to trzeba juz od razu na kiblu siedziec, bo szczela, czy to ma jakis opozniony efekt?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie mialalm? jak to sie aplikuje to trzeba juz od razu na kiblu siedziec, bo szczela, czy to ma jakis opozniony efekt?
Dorbie, jak tam? Już?Mega, paszczakin, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, macduska, Elfik, gosia7122, Sabina, malgos741, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mala79 wrote:Asiula odpisalam na priv
Dobra Kobiety to ja przepraszam za swoja reakcje Was wszystkie!
U mnie to swieza sprawa i stad tak emocjonalnie do tego tematu podchodzemusicie mi wybaczyc, dopiero sie ucze zyc z ta swiadomoscia!
Jeszcze raz PRZEPRASZAM WAS WSZYSTKIE!my to rozumiemy
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuję wszystkim za dobre słowo..
Ale jest w tym i inna rzecz....
Z szacunku dla wszystkich fajnych bab wypada być szczerym.
Przeplywy nie są dobre...
Gin, KT robił USG zalecił dodatkowy lek i zwiększenie podwójne heparyny (rozrzedza krew i poprawia przepływy)
O dziwo mój gin prowadzacy oddzwonil na mój SMS co dalej (co nie jest takie pewne)i stwierdził, ze taka dawka jest niebezpieczna i mialabym spontaniczne krwawienia...
Robię dodatkowe badania i pewnie zwiekszymy dawkę choć trochę..
I cóż, kogo słuchać?
Mam juz jedno dziecko po kiepskich przepływach ( o czym nie wiedziałam), wiem czym to grozi...
Juz myslalam, zęby jednak brać ta ogromna ilość heparyny i się oszczędzać, ale k... jak? Z małym chorym dzieckiem, z KT trzeba uczeszac na rehabilitację..
I tak to wygląda.
Po wyjsciu od lekarza byłam przez pol godz załamana. Poszlam na zakupy, żeby ochlonac..
Potem wzielam się w garść.Trzeba się rozjerzec skonsultować i podjąć działania.
martwienie sie nic nie da, tylko wszystkim szkodzi.
Dopóki zyje, stoję na własnych nogach mogę walczyć. Nie zamierzam siedziec teraz i się mazać. Będzie dobrze.Sabina, Zofia8, peppapig, SolarPolar, iwcia77, malgos741, BISCA, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Mega, jakby co, ja bym ze strachu sra...a od tygodnia...
Jakoś szpital na mnie źle działa...
Mega, a propo srania to pamiętaj: pod żadnym pozorem nie rób tego na narcirza!!! Cały kibel do sprzątania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 12:16
kapturnica, Mango, Mega, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Elfie- cokolwiek się zadzieje- dasz radę. Wiem to.
A Ida wyrośnie na wspaniałą pannicę i ani się obejrzysz jak będzie Ci pyskować, aż miło.
Hihi, a to już mam...
Dziś rano zabroniła małzowi wchodzić do sypialni...
Żeby uniknąć syreny okrętowej uszanowal jej życzenie...
Jest chora i nas ustawia.
Po operacji jedzie na obóz wojskowy...macduska, moremi, caffe, Aasiula, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A co mamy zrobić?
Nie da się wysiąść
Kochana, a jak u Ciebie?
Żyje się.
Dzisiaj pomyślałam, że pierdolę resztę i nie wyłażę z łóżka. Tylko sięnprzeniosłam do salonu bo mąż orzekł, że w sypialni za zimno. Naniósł mi picia, jedzenia, pilotów itp. I zakazał wstawania.
Leżę więc i dalej kurcze mam nogi lodowate.
Aby do jutra dotrwać.Elfik, Aasiula, Mega, gosia7122, kubecek, gretka, kkisia, peppapig, iwcia77, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Hihi, a to już mam...
Dziś rano zabroniła małzowi wchodzić do sypialni...
Żeby uniknąć syreny okrętowej uszanowal jej życzenie...
Jest chora i nas ustawia.
Po operacji jedzie na obóz wojskowy...
Powiedz gdzie i kiedy wyślę Młodego.
-
macduska wrote:Mega, a propo srania to pamiętaj: pod żadnym pozorem nie rób tego na narcirza!!! Cały kibel do sprzątania.
Aasiula, Elfik, macduska, moremi, kkisia lubią tę wiadomość