X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!

Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
    Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
    Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała ;-)
    Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.
    E, trzeba bylo bez majtek, mąż by szalal z tej swiadomosci.:)))
    Sorry, ale je jeszcze po znieczuleniu

Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Elfik, Mega, Bozia3, Mango, BISCA, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla po tabletkach. I dzis wyjde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:45

Reni, gretka, Aasiula, mamatrojki80, macduska, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Elfik, Bozia3, Magda*, malgos741, BISCA, Arwena, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, Gosia, trzymam kciuki za Wasze dzieci
    Elfik za Twoją ciążę, teraz masz lepszą opiekę, bo od razu. Oby było wszystko dobrze

gosia7122, peppapig, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dobrze ze juz po wszystkim ,<3 <3

dorbie, peppapig, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorbie jak się czujesz?
    Kurna, glodna jestem! A tu stoi taki pyszny obiad, zimny tez dobry, schab pieczony ziemniaczki i sałata.

Sabina, kubecek, macduska, kapturnica, mamatrojki80, kkisia, moremi, gosia7122, Elfik, Mega, Magda*, Mango, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kurna, glodna jestem! A tu stoi taki pyszny obiad, zimny tez dobry, schab pieczony ziemniaczki i sałata.
    Eeeee będziesz żyć ;-)

gretka, kapturnica, macduska, mamatrojki80, kkisia, moremi, dorbie, Elfik, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kubecek Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Już po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla. I dzis wyjde
    Dorbie dobrze ze juz do domku <3

dorbie lubi tę wiadomość

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- oby już było tylko lepiej.

mamatrojki80, dorbie, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowa
    Elfik wrote:
    Gosiu, to właśnie jak u mnie. I to, ze gin patalach doprowadził mnie do stanu przedrzucawkowego mnie wscieka..
    Hipotrofia, problemy ruchowe- córka nadal nie wejdzie na schody..
    Ale bardziej mnie zawsze przerażają te problemy z nauka...Wiadomo, ze nie o oceny chodzi...
    Jak piszesz, ze dajecie rade, to serce rośnie..wiem ile to wszystko kosztuje...
    <3

Annamaria, pamiętam, jaka byłam zdziwiona, corka ta sama waga i wzrost, jak moja, u ciebie nadciśnienie a córka zdrowa jak rydz.
    Myślę, ze u ciebie nadciśnienie pojawiło się na koniec, a wcześniej rozwijała się dobrze, bo nie jest hipotrofikiem. I dzięki za to wszystkim bogom:-)

moremi, dorbie, Sabina, gosia7122, Elfik, Magda*, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf musi byc dobrze nie ma innej opcji :)
    Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
    Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
    Mama z ciebie tez :)

Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptu :)

mamatrojki80, dorbie, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Elf musi byc dobrze nie ma innej opcji :)
    Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
    Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
    Mama z ciebie tez :)

Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptu :)

Dzięki Kochana.

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowa

u mnie dwie ciąże i za każdym razem nadciśnienie,dzieci donoszone ale malutkie starsza córka wyszła z tego bez szwanku z synem gorzej w trzeciej zmieniłam lekarza i do dobrego kardiologa poszłam od razu zmiana leku i całą ciążę ciśnienie książkowe.
    Elfiku a Ty masz nadciśnienie a jakie leki bierzesz jeśli możesz napisać ?

anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybnej epopei ciąg dalszy. :-)
    Dzisiaj pstrąg tęczowy - pycha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:31

gosia7122, Natka_79, kkisia, anna maria, Heretyczka, Elfik, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3 teraz już będzie dobrze.

Mama3- a ile ty tych migdałków się pozbywasz? częściowo czy całkiem? Tak czy inaczej trzymam kciuki.

Morka... no inaczej niż budyń teraz nie powiesz. Nie powiesz: roztargnienie, roztrzepanie, zapomniało mi się... takie tam. Budyń, Pani, budyń ;)

kkisia, Elfik, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko <3

Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadł :/ coś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu :/

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Rybnej epopei ciąg dalszy. :-)
    Dzisiaj pstrąg tęczowy - pycha.
    Ja sobie zrobiłam sałatkę śledziową z burakiem :)

macduska, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko <3

Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadł :/ coś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu :/

Normalne, że się denerwujesz.

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mniam. :-P

kkisia lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    a przepis? ja w panice próbuje coś wymyslic sledz fajnie ale buraki to tu juz tylko przerobione dostane,,,,
    a zna ktos niezawodny przepis na schab który nie bylby suchy?
    ratunku :-)

gosia7122, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 7882 7883 7884 7885 7886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ