35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!
Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała
Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.))
Sorry, ale je jeszcze po znieczuleniuSabina, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Elfik, Mega, Bozia3, Mango, BISCA, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla po tabletkach. I dzis wyjde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:45
Reni, gretka, Aasiula, mamatrojki80, macduska, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Elfik, Bozia3, Magda*, malgos741, BISCA, Arwena, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorbie jak się czujesz?
Sabina, kubecek, macduska, kapturnica, mamatrojki80, kkisia, moremi, gosia7122, Elfik, Mega, Magda*, Mango, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Kurna, glodna jestem! A tu stoi taki pyszny obiad, zimny tez dobry, schab pieczony ziemniaczki i sałata.
gretka, kapturnica, macduska, mamatrojki80, kkisia, moremi, dorbie, Elfik, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Już po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla. I dzis wyjde
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowaElfik wrote:Gosiu, to właśnie jak u mnie. I to, ze gin patalach doprowadził mnie do stanu przedrzucawkowego mnie wscieka..
Hipotrofia, problemy ruchowe- córka nadal nie wejdzie na schody..
Ale bardziej mnie zawsze przerażają te problemy z nauka...Wiadomo, ze nie o oceny chodzi...
Jak piszesz, ze dajecie rade, to serce rośnie..wiem ile to wszystko kosztuje...
Annamaria, pamiętam, jaka byłam zdziwiona, corka ta sama waga i wzrost, jak moja, u ciebie nadciśnienie a córka zdrowa jak rydz.
Myślę, ze u ciebie nadciśnienie pojawiło się na koniec, a wcześniej rozwijała się dobrze, bo nie jest hipotrofikiem. I dzięki za to wszystkim bogom:-)moremi, dorbie, Sabina, gosia7122, Elfik, Magda*, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElf musi byc dobrze nie ma innej opcji
Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
Mama z ciebie tez
Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptumamatrojki80, dorbie, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Elf musi byc dobrze nie ma innej opcji
Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
Mama z ciebie tez
Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptu
Dzięki Kochana.
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowa
u mnie dwie ciąże i za każdym razem nadciśnienie,dzieci donoszone ale malutkie starsza córka wyszła z tego bez szwanku z synem gorzej w trzeciej zmieniłam lekarza i do dobrego kardiologa poszłam od razu zmiana leku i całą ciążę ciśnienie książkowe.
Elfiku a Ty masz nadciśnienie a jakie leki bierzesz jeśli możesz napisać ?
anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorbie
teraz już będzie dobrze.
Mama3- a ile ty tych migdałków się pozbywasz? częściowo czy całkiem? Tak czy inaczej trzymam kciuki.
Morka... no inaczej niż budyń teraz nie powiesz. Nie powiesz: roztargnienie, roztrzepanie, zapomniało mi się... takie tam. Budyń, Pani, budyńkkisia, Elfik, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko
Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadłcoś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu
kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko
Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadłcoś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu
Normalne, że się denerwujesz.kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ja sobie zrobiłam sałatkę śledziową z burakiem
a zna ktos niezawodny przepis na schab który nie bylby suchy?
ratunkugosia7122, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka