X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!

Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
    Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
    Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała ;-)
    Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.
    E, trzeba bylo bez majtek, mąż by szalal z tej swiadomosci.:)))
    Sorry, ale je jeszcze po znieczuleniu

Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, moremi, Elfik, Mega, Bozia3, Mango, BISCA, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla po tabletkach. I dzis wyjde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 14:45

Reni, gretka, Aasiula, mamatrojki80, macduska, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, gosia7122, Elfik, Bozia3, Magda*, malgos741, BISCA, Arwena, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, Gosia, trzymam kciuki za Wasze dzieci
    Elfik za Twoją ciążę, teraz masz lepszą opiekę, bo od razu. Oby było wszystko dobrze

gosia7122, peppapig, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dobrze ze juz po wszystkim ,<3 <3

dorbie, peppapig, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dorbie jak się czujesz?
    Kurna, glodna jestem! A tu stoi taki pyszny obiad, zimny tez dobry, schab pieczony ziemniaczki i sałata.

Sabina, kubecek, macduska, kapturnica, mamatrojki80, kkisia, moremi, gosia7122, Elfik, Mega, Magda*, Mango, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kurna, glodna jestem! A tu stoi taki pyszny obiad, zimny tez dobry, schab pieczony ziemniaczki i sałata.
    Eeeee będziesz żyć ;-)

gretka, kapturnica, macduska, mamatrojki80, kkisia, moremi, dorbie, Elfik, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kubecek Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Już po. Doktor mówi, ze dobra decyzja bo dużo zostalo. Doczesna czesciowo sie zluszczyla. I dzis wyjde
    Dorbie dobrze ze juz do domku <3

dorbie lubi tę wiadomość

Każdy człowiek jest jak księżyc - Ma swoją drugą stronę której nie pokazuje nikomu
    http://jpdwa.blogspot.de/2014/06/modlitwa-mazonkow-o-dar-potomstwa.html

0e3d986850.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie- oby już było tylko lepiej.

mamatrojki80, dorbie, Elfik lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowa
    Elfik wrote:
    Gosiu, to właśnie jak u mnie. I to, ze gin patalach doprowadził mnie do stanu przedrzucawkowego mnie wscieka..
    Hipotrofia, problemy ruchowe- córka nadal nie wejdzie na schody..
    Ale bardziej mnie zawsze przerażają te problemy z nauka...Wiadomo, ze nie o oceny chodzi...
    Jak piszesz, ze dajecie rade, to serce rośnie..wiem ile to wszystko kosztuje...
    <3

Annamaria, pamiętam, jaka byłam zdziwiona, corka ta sama waga i wzrost, jak moja, u ciebie nadciśnienie a córka zdrowa jak rydz.
    Myślę, ze u ciebie nadciśnienie pojawiło się na koniec, a wcześniej rozwijała się dobrze, bo nie jest hipotrofikiem. I dzięki za to wszystkim bogom:-)

moremi, dorbie, Sabina, gosia7122, Elfik, Magda*, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf musi byc dobrze nie ma innej opcji :)
    Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
    Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
    Mama z ciebie tez :)

Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptu :)

mamatrojki80, dorbie, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Elf musi byc dobrze nie ma innej opcji :)
    Dorbie no nareszcie , teraz odpocznij i do dziela
    Mega bede jutro kciuki i co tam chcesz zaciskac
    Mama z ciebie tez :)

Ha a ja w poniedzialek jade do Warszawy spotkac sie z moja najlepsza funfela z Egiptu :)

Dzięki Kochana.

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Umnie nadcisnienie bylo od poczatku z tego powodu bylam w12 tygo 10 dni w szpitalu,bardzo to bylo dziwne bo raz bylo bardzo wysokie,a raz spadalo do normy,Ja codziennie dziekuje Bogu ze Helene jest zdrowa

u mnie dwie ciąże i za każdym razem nadciśnienie,dzieci donoszone ale malutkie starsza córka wyszła z tego bez szwanku z synem gorzej w trzeciej zmieniłam lekarza i do dobrego kardiologa poszłam od razu zmiana leku i całą ciążę ciśnienie książkowe.
    Elfiku a Ty masz nadciśnienie a jakie leki bierzesz jeśli możesz napisać ?

anna maria, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybnej epopei ciąg dalszy. :-)
    Dzisiaj pstrąg tęczowy - pycha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:31

gosia7122, Natka_79, kkisia, anna maria, Heretyczka, Elfik, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie <3 teraz już będzie dobrze.

Mama3- a ile ty tych migdałków się pozbywasz? częściowo czy całkiem? Tak czy inaczej trzymam kciuki.

Morka... no inaczej niż budyń teraz nie powiesz. Nie powiesz: roztargnienie, roztrzepanie, zapomniało mi się... takie tam. Budyń, Pani, budyń ;)

kkisia, Elfik, kapturnica, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko <3

Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadł :/ coś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu :/

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Rybnej epopei ciąg dalszy. :-)
    Dzisiaj pstrąg tęczowy - pycha.
    Ja sobie zrobiłam sałatkę śledziową z burakiem :)

macduska, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Dorbie, to teraz podkuruj sie, odpocznij i do dzieła, mam nadzieje ze tegoroczną wiosną usłyszysz małe serduszko <3

Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadł :/ coś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu :/

Normalne, że się denerwujesz.

kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mniam. :-P

kkisia lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    a przepis? ja w panice próbuje coś wymyslic sledz fajnie ale buraki to tu juz tylko przerobione dostane,,,,
    a zna ktos niezawodny przepis na schab który nie bylby suchy?
    ratunku :-)

gosia7122, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 7882 7883 7884 7885 7886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ