X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie no w domu to pełna dupa spokojnie usiądę ;)
    Pamiętam jak przed porodem położna za mną do łazienki z krzykiem gnała, zeby siadać. :-)

kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Moremi i Paszcza, to się uspokoilam, ze dobry dom się znajdzie dla Juranda...;-)
    To się popatrzy do kogo bardziej podobny i się zdecyduje...:-D

Tfu, tfu..

Kapta - Maksymilian to poważny typ?
    Mąż ciemne włosy i wzrost z tych wyższych, a ja kurdupel. Każda uroda nam pasuje. Przecież nawet rude nam może wyjść.

kapturnica, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Kapta - Maksymilian to poważny typ?
    No Maks to juz wytypowane na jedno z poważnie branych pod uwage . Albo Kornelia 8) Wy żeście doszli do porozumienai co do imion??

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mąż ciemne włosy i wzrost z tych wyższych, a ja kurdupel. Każda uroda nam pasuje. Przecież nawet rude nam może wyjść.
    Nam tez ja blondi a małz ciemne włosy Tylkowzrostem pasujemy bo oboje wysocy

moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nam tez ja blondi a małz ciemne włosy Tylkowzrostem pasujemy bo oboje wysocy

A nam wsokim z blond włosami i oczami jak niebo przytrafił się młody o piwnych oczach. Nire trafisz za tą genetyką.

kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A nam wsokim z blond włosami i oczami jak niebo przytrafił się młody o piwnych oczach. Nire trafisz za tą genetyką.
    Ja mam niebieskie a małż piwne.Młody ma oczy po mamuni 8)

moremi, malgos741, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfiku tulę i wspieram.
    W drugiej ciąży z synem też miałam kiepskie przepływy (z powodu nadciśnienia) na końcu zatrucie ,moja gin nie rozpoznała.Syn urodził się z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,opóźniony ruchowo to się udało wyćwiczyć, teraz ma kłopoty z nauką ale jakoś dajemy radę.Trzecia ciąża bezproblemowa,dobrze dobrane leki jednak mają duże znaczenie.
    Pozdrawiam Wszystkie.

moremi, anna maria, Aasiula, dorbie, Sabina, caffe, kubecek, kapturnica, kkisia, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem niebieskooką szatynką, G brunetem z ciemnymi oczami a synek urodził sie z blond włoskami, na początku miał piękne niebieskie oczy ale z czasem zrobiły sie piwne

macduska, kapturnica, moremi, Aasiula, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!

Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
    Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
    Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała ;-)
    Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.

kapturnica, Aasiula, gosia7122, macduska, Sabina, caffe, kubecek, kkisia, ComeToMeBaby, Parka, Elfik, Mega, megan8, Bozia3, malgos741, BISCA, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!

Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
    Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
    Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała ;-)
    Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.
    Budyn!!!! XD

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Budyn!!!! XD
    Cieszysz się?

Sabina, Elfik, Mega, Bozia3, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasne - ciemne
    też mogą wyjść bliźniaki ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bb5f4f23c09.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88611a1c5212.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11ff0c2fe107.jpg

moremi, macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, Elfik, Magda*, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jebane nadcisnienie ,wiem cos o tym -przez nie Helcia jest wczesniakiem
    gosia7122 wrote:
    Elfiku tulę i wspieram.
    W drugiej ciąży z synem też miałam kiepskie przepływy (z powodu nadciśnienia) na końcu zatrucie ,moja gin nie rozpoznała.Syn urodził się z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,opóźniony ruchowo to się udało wyćwiczyć, teraz ma kłopoty z nauką ale jakoś dajemy radę.Trzecia ciąża bezproblemowa,dobrze dobrane leki jednak mają duże znaczenie.
    Pozdrawiam Wszystkie.

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam prośbę...
    Jak wiecie ja raczej marną kucharką jestem.
    Potrzebuję pomysłów na przekąski do pracy. Jednak głód czasami daje o sobie znać. Wolę nie dawać mu szans i jeść mało i regularnie. Pytanie CO?
    Tak żebym mogła większe ilości przygotować i sobie porcjować.
    Pomożecie?

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mam prośbę...
    Jak wiecie ja raczej marną kucharką jestem.
    Potrzebuję pomysłów na przekąski do pracy. Jednak głód czasami daje o sobie znać. Wolę nie dawać mu szans i jeść mało i regularnie. Pytanie CO?
    Tak żebym mogła większe ilości przygotować i sobie porcjować.
    Pomożecie?
    Może batoniki mussli własnej roboty?

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi dziec da radę, sama gadalas ze jajko atomowe, to przetrwa wszystko. Zobaczysz :-)

Ps. Tworzę tego posta ponad godzine ;-)

Elfik, Aasiula, kubecek, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może batoniki mussli własnej roboty?
    Przepis poproszę. Najlepiej od razu do przepisów :-)

macduska, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Elfiku tulę i wspieram.
    Pozdrawiam Wszystkie.

Gosiu, to właśnie jak u mnie. I to, ze gin patalach doprowadził mnie do stanu przedrzucawkowego mnie wscieka..
    Hipotrofia, problemy ruchowe- córka nadal nie wejdzie na schody..
    Ale bardziej mnie zawsze przerażają te problemy z nauka...Wiadomo, ze nie o oceny chodzi...
    Jak piszesz, ze dajecie rade, to serce rośnie..wiem ile to wszystko kosztuje...
    <3

Annamaria, pamiętam, jaka byłam zdziwiona, corka ta sama waga i wzrost, jak moja, u ciebie nadciśnienie a córka zdrowa jak rydz.
    Myślę, ze u ciebie nadciśnienie pojawiło się na koniec, a wcześniej rozwijała się dobrze, bo nie jest hipotrofikiem. I dzięki za to wszystkim bogom:-)

Sabina, kubecek, kapturnica, anna maria, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi tu masz fajne proste i zdrowe przepisy wogóle fajny ten blog: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/p/blog-page_9.html

moremi, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    moremi tu masz fajne proste i zdrowe przepisy wogóle fajny ten blog: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/p/blog-page_9.html
    Fajne, już zapisałam i kilka pozycji wypróbuję :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 7881 7882 7883 7884 7885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ