35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Moremi i Paszcza, to się uspokoilam, ze dobry dom się znajdzie dla Juranda...
To się popatrzy do kogo bardziej podobny i się zdecyduje...
Tfu, tfu..
Kapta - Maksymilian to poważny typ?kapturnica, Sabina, kkisia, Bozia3, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Mąż ciemne włosy i wzrost z tych wyższych, a ja kurdupel. Każda uroda nam pasuje. Przecież nawet rude nam może wyjść.
moremi, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nam tez ja blondi a małz ciemne włosy Tylkowzrostem pasujemy bo oboje wysocy
A nam wsokim z blond włosami i oczami jak niebo przytrafił się młody o piwnych oczach. Nire trafisz za tą genetyką.kapturnica, moremi, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A nam wsokim z blond włosami i oczami jak niebo przytrafił się młody o piwnych oczach. Nire trafisz za tą genetyką.
moremi, malgos741, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfiku tulę i wspieram.
W drugiej ciąży z synem też miałam kiepskie przepływy (z powodu nadciśnienia) na końcu zatrucie ,moja gin nie rozpoznała.Syn urodził się z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,opóźniony ruchowo to się udało wyćwiczyć, teraz ma kłopoty z nauką ale jakoś dajemy radę.Trzecia ciąża bezproblemowa,dobrze dobrane leki jednak mają duże znaczenie.
Pozdrawiam Wszystkie.moremi, anna maria, Aasiula, dorbie, Sabina, caffe, kubecek, kapturnica, kkisia, Bozia3, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem niebieskooką szatynką, G brunetem z ciemnymi oczami a synek urodził sie z blond włoskami, na początku miał piękne niebieskie oczy ale z czasem zrobiły sie piwne
macduska, kapturnica, moremi, Aasiula, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!
Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała
Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.kapturnica, Aasiula, gosia7122, macduska, Sabina, caffe, kubecek, kkisia, ComeToMeBaby, Parka, Elfik, Mega, megan8, Bozia3, malgos741, BISCA, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dobra, jednak hormony działają. Spaaaać!
Wczoraj zrobiłam numer roku. Wrócilismy z obiadu, najpierw mąż poszedl pod prysznic, ja w tym czasie spakowałam go na basen, siebie też i jak tylko wyszedł z łazienki ja zajęłam prysznic (ogolic się przecież musiałam). Włożyłam strój, na to ciuchu i wylazłam, wypiłam kawę, która przygotował mąż i heja do samochodu. Calość zajęła nam 20 minut. Droga na basen - godzinę. Zajezdżam na parking, wysiadam, mąż bierze swoją torbę, ja torebkę i... Gdzie jest kurwa mój plecak?
Nie miałam bielizny na zmianę, swoich okularków, czepka, płetw, klapek i kosmetów. Nawet kurka grzebienia nie miałam.
Ręcznik dzieliłam z mężem, a resztą poratowała mnie instruktorka. Tylko majtek nie miała
Te kupiłam w supermarkecie, bo dziwniemi bez majtek.Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
jasne - ciemne
też mogą wyjść bliźniaki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1bb5f4f23c09.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/88611a1c5212.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/11ff0c2fe107.jpgmoremi, macduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, Elfik, Magda*, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To jebane nadcisnienie ,wiem cos o tym -przez nie Helcia jest wczesniakiemgosia7122 wrote:Elfiku tulę i wspieram.
W drugiej ciąży z synem też miałam kiepskie przepływy (z powodu nadciśnienia) na końcu zatrucie ,moja gin nie rozpoznała.Syn urodził się z hipotrofią i wylewem śródczaszkowym,opóźniony ruchowo to się udało wyćwiczyć, teraz ma kłopoty z nauką ale jakoś dajemy radę.Trzecia ciąża bezproblemowa,dobrze dobrane leki jednak mają duże znaczenie.
Pozdrawiam Wszystkie.Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam prośbę...
Jak wiecie ja raczej marną kucharką jestem.
Potrzebuję pomysłów na przekąski do pracy. Jednak głód czasami daje o sobie znać. Wolę nie dawać mu szans i jeść mało i regularnie. Pytanie CO?
Tak żebym mogła większe ilości przygotować i sobie porcjować.
Pomożecie?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Mam prośbę...
Jak wiecie ja raczej marną kucharką jestem.
Potrzebuję pomysłów na przekąski do pracy. Jednak głód czasami daje o sobie znać. Wolę nie dawać mu szans i jeść mało i regularnie. Pytanie CO?
Tak żebym mogła większe ilości przygotować i sobie porcjować.
Pomożecie?Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Elfiku tulę i wspieram.
Pozdrawiam Wszystkie.
Gosiu, to właśnie jak u mnie. I to, ze gin patalach doprowadził mnie do stanu przedrzucawkowego mnie wscieka..
Hipotrofia, problemy ruchowe- córka nadal nie wejdzie na schody..
Ale bardziej mnie zawsze przerażają te problemy z nauka...Wiadomo, ze nie o oceny chodzi...
Jak piszesz, ze dajecie rade, to serce rośnie..wiem ile to wszystko kosztuje...
Annamaria, pamiętam, jaka byłam zdziwiona, corka ta sama waga i wzrost, jak moja, u ciebie nadciśnienie a córka zdrowa jak rydz.
Myślę, ze u ciebie nadciśnienie pojawiło się na koniec, a wcześniej rozwijała się dobrze, bo nie jest hipotrofikiem. I dzięki za to wszystkim bogom:-)Sabina, kubecek, kapturnica, anna maria, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:moremi tu masz fajne proste i zdrowe przepisy wogóle fajny ten blog: http://qchenne-inspiracje.blogspot.com/p/blog-page_9.html
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!