35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:
mowie Ci Elfi, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie- ze osoba, ktora od lat unika cukru i pochodnych dostaje cukrzycy ciazowej.. dieta z tym zwiazana tylko..
UF, to mnie pocieszylas, ja nigdy cukru nie unikalam to i pewnie cukrzycy nie dostane....
Hehekapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, mamatrojki80, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:.
Jak sobie przypomne jak w pierwszej ciąży leniwie zmienialam z kanapy programy w TV...
Nie zazdroszcze ostrego dyżuru.
Nawet dzis małz gotuje obiadekAasiula, Sabina, paszczakin, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:UF, to mnie pocieszylas, ja nigdy cukru nie unikalam to i pewnie cukrzycy nie dostane....
HehePodobno od 14tego tyg maks mozna tyc pol kg tygodniowo...
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:A mnie sie wcale fajnie nie patrzylo:-(
A ja jestem chyba jakas nieczula, bo dalej mnie obce noworodki nie wzruszaja..
moje- bedzie cudem swiata, przyjaciol i rodziny- bedzie fajne..
obce takie zupelnie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:37
Elfik, moremi, kubecek, ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, malgos741, kkisia, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tu tak, ale w domu...
Mazl jelitowka, jak skończył, młoda ma dziś trzeci dzień ( co tam dzien, noc... Noce są najlepsze;-) )
Tym calym cyrkiem zarządza siostra Ratchet, czyli ja... Kobieta której kaszel dupe urywa...
A w mieszkaniu jakby dwa razy przeszła Armia Czerwona...tzn 'wyzwolila"...
Melina..tylko zmieniamy brudne posciele, piore, wieszam....
Jak sobie przypomne jak w pierwszej ciąży leniwie zmienialam z kanapy programy w TV...
Mega kiedy masz hsg?sram nogawkami ze strachu....chociaż srac to bede popołudniu i dosłownie jak sobie lewatywke zaaplikuje
kapturnica, Sabina, Aasiula, moremi, paszczakin, macduska, malgos741, kkisia, Parka, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Chyba zaczne wpirdalac za dwoje cukry coby mnie nie złapało.Zważyłam sie dzis Na szczęście na wadze tyle co przed ciążą .Ale żeby nie było tak cudownie nadbagaz juz mam jak ciążowy
Podobno od 14tego tyg maks mozna tyc pol kg tygodniowo...
hehe wpierdzielajcie dopoki mozecieja nawet nie mialam ochoty.. dalej nie mam oprocz na gorzka czekolade, ale ja jem 72%kakao, to cukru juz tam nie za wiele.. no i to przecie musze, zeby magnez uzupelniac, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:47
kapturnica, gretka, Elfik, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:super Elfi. ile musisz czekan na nifty?
U tej babki u KT robilam to mówi, ze od 14 do 21 dni...
Jak czytalam, to zazwyczaj 10 dni roboczych im starcza, ale babka się wygadala, ze im się parę razy opóźniło, hmm
To z gory się nastawiam na 21.
Ale zapytalam ile maja chętnych, mówi że 7, 8 w miesiącu..
Mowie, ze malo, ona ze dużo...
W sumie zależy jak kto patrzy...
I tekst roku, pielegniarka cos opowiada, i ze jakaś babka robiła, ale ona to była mocno wiekowa...
To pytam czyli ile miała, ona - no, że 40 lat..
Ja do niej, a myśli pani, ze ile ja mam?..
To się trochę zacukala...
Hmmm, co się dziwić, jak miałam 20 lat, to myslalam, ze czterdziestolatki to juz się tylko nadają na zieloną pożywkę....
Paszcza, a ile czekalaś?
kapturnica, Mega, gretka, moremi, paszczakin, Sabina, Aasiula, macduska, caffe, gosia7122, malgos741, Zofia8, kkisia, Parka, SolarPolar, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe wpierdzielajcie dopoki mozecie
ja nawet nie mialam ochoty.. dlaej nie mam orocz na gorzka czekolade, ale ja jem 72%kakao, to cukru juz tam nie za wiele.. no i to przecie musze, zeby magnez uzupelniac, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 11:41
Aasiula, Magda* lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, a ile czekalaś?
ja nie robilam, pappa mi bardzo niska wyszla- zakladalam ze zrobie nifty, jesli ryzyko wyjdzie wyzsze niz 1:1000..
Elfik, moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Elfi cieszę się, że jest ok
szkoda, że synek nieśmiały
byłaby już pewność
Teeee, bo jak będzie parowa, to będzie twoja wina i w połowie września się spodziewaj koszyka pod drzwiami...
Pokochasz jak własne...Mega, kapturnica, moremi, Mango, Sabina, gretka, Aasiula, macduska, caffe, gosia7122, malgos741, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Elfi cieszę się, że jest ok
szkoda, że synek nieśmiały
byłaby już pewność
Elfi, dobre wiescinie denerwuj się. Jak będzie chłopak, to wezmę. Mi to nie robi różnicy. Będę kochać jak własne
kapturnica, Sabina, Aasiula, macduska, Elfik, malgos741, kkisia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Jutro laparo, jestem jako druga przewidziana
sram nogawkami ze strachu....chociaż srac to bede popołudniu i dosłownie jak sobie lewatywke zaaplikuje
Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie mialalm? jak to sie aplikuje to trzeba juz od razu na kiblu siedziec, bo szczela, czy to ma jakis opozniony efekt?Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Teeee, bo jak będzie parowa, to będzie twoja wina i w połowie września się spodziewaj koszyka pod drzwiami...
Pokochasz jak własne...
ja, ja wezme!
nie bede musiala drugiego nosic!kapturnica, Mega, Sabina, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie mialalm? jak to sie aplikuje to trzeba juz od razu na kiblu siedziec, bo szczela, czy to ma jakis opozniony efekt?
moremi, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Wiecie, ze ja nigdy w zyciu nie mialalm? jak to sie aplikuje to trzeba juz od razu na kiblu siedziec, bo szczela, czy to ma jakis opozniony efekt?
moremi, Mango, Aasiula, macduska, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość