35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
[QUOTE=Natka_79
Spakowałem wszystkie ostatnie wyniki przed jutrzejszą wizytą u nowego gina i kurczę jakiś niepokój mnie dopadłcoś czuje ze jutro czeka mnie jednak rozczarowanie i nie dostanę recepty na stymulację owu
[/QUOTE]
Natka nie myśl czarno ,wszystko będzie dobrze ,nowy gin. może coś wymyślikkisia, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a przepis? ja w panice próbuje coś wymyslic sledz fajnie ale buraki to tu juz tylko przerobione dostane,,,,
a zna ktos niezawodny przepis na schab który nie bylby suchy?
ratunkukkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Natka nie myśl czarno ,wszystko będzie dobrze ,nowy gin. może coś wymyśli
Mam nadzieje choc trochę sie martwię, starty gin i ten nowy prowadzą razem prywatny gabinet i trochę sie niepokoje czy to czasem nie oznacza ze mają podobne podejście do leczenia.
Kometa, schab mi średnio wychodzi, najcześciej robię go z suszonymi śliwkami, najpierw trzymam go kilka minut w wysokiej temp a pózniej wolno piekę w niskiej. Czasem wyjdzie, czasem nie. Rękaw to tez fajne rozwiazanie.
A co do buraków to w lidlu można kupić całe, juz ugotowanekkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa, schab mi średnio wychodzi, najcześciej robię go z suszonymi śliwkami, najpierw trzymam go kilka minut w wysokiej temp a pózniej wolno piekę w niskiej. Czasem wyjdzie, czasem nie. Rękaw to tez fajne rozwiazanie.
A co do buraków to w lidlu można kupić całe, juz ugotowane
yhym.... ok, przyjęłam do wiadomości
edit: Natka, ty masz budyńto dobrze rokuje- idź do tego gina, niech coś mądrego wymyśli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 15:55
gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
budyn wszedzie- zaplanowalam sobie ciasto cappuccino (1 raz) i myslalam co jeszcze - babka z kawa - i co kurna refleksja ze monotematycznie jak juz biszkopt upieczony a babka w trakcie ucierania?
Natka skad wiedziałas że i ja mam czerwone oprawki okularow i do niedawna czerwone włosy żeby akurat z Kometką pomylic?ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:budyn wszedzie- zaplanowalam sobie ciasto cappuccino (1 raz) i myslalam co jeszcze - babka z kawa - i co kurna refleksja ze monotematycznie jak juz biszkopt upieczony a babka w trakcie ucierania?
Natka skad wiedziałas że i ja mam czerwone oprawki okularow i do niedawna czerwone włosy żeby akurat z Kometką pomylic?
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Dorbie
teraz już będzie dobrze.
Mama3- a ile ty tych migdałków się pozbywasz? częściowo czy całkiem? Tak czy inaczej trzymam kciuki.
Morka... no inaczej niż budyń teraz nie powiesz. Nie powiesz: roztargnienie, roztrzepanie, zapomniało mi się... takie tam. Budyń, Pani, budyń
2 podniebiennych
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:yhym... dziękuję za informację
to życzę ostrego noża. chirurgowi oczywiście
Teraz jest jakaś nowa technologia, która minimalizuje krwawienie i przyspiesza rekonwalescencję... jakiś spokój mam, spakowana jestem, w domu błysk, lodówka pełna, w kościole byłam
Elfik, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Teraz jest jakaś nowa technologia, która minimalizuje krwawienie i przyspiesza rekonwalescencję... jakiś spokój mam, spakowana jestem, w domu błysk, lodówka pełna, w kościole byłam
Sabina, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:ech, w końcu mi nie zaszkodzi, a pomóc może
o swoje życie się nie boję, ale szkoda by mi było dzieciaki zostawić...
jasne jasne
jak nie pomoże to będzie oznaczać że za mało dałaś...ewentualnie że bozia ma to w nosieSabina, Reni, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Tak naprawdę to liczę na sprawne ręce chirurga, a nie działanie sił wyższych.
w przeciwnym razie udałabys sie do szamana lub rydzyka żeby sie nie wpisać w bozi kalendarzWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 16:41
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:wiadomo
w przeciwnym razie udałabys sie do szamana lub rydzyka
Ciężko chorzy (nie podlegam tej kategorii) w akcie desperacji różne rzeczy robią, medycyna tybetańska, bioenergoterapeuci i inni znachorzy. Pamiętam jak mój dziadek leczony paliatywnie na raka płuc się takich metod chwytał, aby żyć.
Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość