35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie - doczytałam ze dorka się odezwała i malenstwo jest na świecie.
Gratuluję, a jak sam poród - Dorka. Nacinali cię?
Dorbie - wspieram, oby bez łyzeczkowania sę obeszło.
Jeszcze troche mi zostało do nadrobienia, nie wiem czy dam radę.
nick nieaktualny, anna maria, Elfik, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ciśnienie u każdego z czegoś innego się bierze u mnie dziedziczne,kiedyś 140/90 uchodziło bez leczenia teraz przy takim już leki podają.U Ciebie widzę są poważne problemy ja tylko nadciśnienie mam już od lat i tylko na to sie lecze.Ja już przed ciążą brałam Nedal i lekarz nie kazał go odstawiać ,ja czułam się po mim bardzo dobrze i ciśnienie miałam wzorcowe 120/80, wiadomo że lek trzeba dostosować do pacjenta i jego choroby mi akurat podpasował.Elfik wrote:Annamaria, a to widzisz, szczęsciara jesteś, czyli nie w nadciśnieniu tkwi szkopuł..
Gosia, mnie tez skakało, może to jakieś wytłumaczenie dla gina, bo u niego było nie az tak wysokie, ale potem to już w nocy mi tak głowa pękała, że kiedyś poważnie miałam pomysł, żeby sobie głowę rozbić, o scianę, młotkiem, byle jak byle już nie bolało..
u mnie te zapchane żyły doprowadziły do nadciśnienia, sama z siebie problemu z tym nie miałam i teraz też nie mam, ciśnienie książkowe..
Obecnie biorę heparyne (clexane) codziennie w zastrzykach, acard na noc, a teraz włączam metypred... jak na razie nie dużo, hehe
Z chęcią się dowiem co brałaś, jak chcesz to na priv, może jest coś co jest lepszego?
U mnie wszystkie problemy, te poważne, wynikają z zespołu antyfosfolipidowego..
a tego gówna się wyleczyć nie da, tylko pacyfikować drania lekami..
może twój kardiolog odkrył jakiś patent?
Pepka ten lek co Ty bierzesz to często stosowany w ciąży ,bierz i nic się bój,ciśnienia w ciązy trzeba pilnować .
anna maria, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ustrachana od czubka głowy po koniuszki palcówkapturnica wrote:A jak Twoje samopoczucie???
SolarPolar, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Najgorzej bedzie przed samym wywiezieniem na sale.Ale przedmuchaja , przeplukaja co tzreba i bedzie git.Ja wiem ,ze laparo mi duzo pomoglo.Bez niego pewnie szanse bym miala mizerneMega wrote:Ustrachana od czubka głowy po koniuszki palców
Mega, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Tsh skoczylo ci? Czy zawsze mialas w granicach blisko 3ki ???podwyzszone anty tpo i testosteron. No i prolaktyna tez za wysoko bo w gornej granicy normy.Moze bylas zdenerwowana czyms??Czasem prolaktyuna sie podnosi wraz ze wzrostem tshAasiula wrote:mam wyniki
FT3 5 NORMY 3,13-6,76
FT4 16,55 12,0-22,0
ANTY.TPOS 47,63 DO 34
LH 8,02
FSH 10,85
ESTRADIOL 229,3
PROLAKTYNA 448,6 102-496
TESTOSTERON 1,47 02,9-1,42
DHEA 242
TSH 2,78 0,27-4,20
za duzo ANTY.TPO I testosteronu
;(
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Najpierw pochwalę się pięknym początkiem mojej kolekcji magnesów

Wielki mur prosto z Chin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e553eabf5792.jpg
kapturnica, SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Elfik, anna maria, megan8, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Reni, Mega, Iwone, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Estradiol wysoki jak na 3 dzien cyklu! Prolaktyny z obciazeniem nie robilas? Bo masz w normie ale w gornych granicach.Aasiula wrote:mam wyniki
FT3 5 NORMY 3,13-6,76
FT4 16,55 12,0-22,0
ANTY.TPOS 47,63 DO 34
LH 8,02
FSH 10,85
ESTRADIOL 229,3
PROLAKTYNA 448,6 102-496
TESTOSTERON 1,47 02,9-1,42
DHEA 242
TSH 2,78 0,27-4,20
za duzo ANTY.TPO I testosteronu
;(
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u endo - lewy płat jakiś mikrusek, ale to podobno moja uroda, a w prawym mały guzek do obserwacji. Dostałam Eutyrox 25 i zalecenie kontroli za pół roku.
SolarPolar, Elfik, anna maria, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Bardzo mu się kąpiel podobałaElfik wrote:czy przepis na cappuciono jest w przepisach?
u mnie dziś nalesniki, a że mi się nic nie chce małz ma przynieść twaróg i dzem...
Moremi, może "fasol" nie chciał się kąpać..chorobę morską ma czy coś...
i to nie fasol
żadnych strączkowych
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jestem tuz przed @ - czuje to w kosciach , brzuch mi wywalilo jakbym byla w 4 miesiacu, cos bylo dzisiaj o kupie? To podtrzymuje temat - od dwoch dni nie moge a flaki szaleja - brzuch jakbym byla w 5 miesiacu ciazy! Jakby podsumowac 4+ 5 daje wynik 9 miesiac- tak mnie wywalilo. Jutro bedzie double!!!!
moremi, nick nieaktualny, anna maria, Elfik, Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość