35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie - doczytałam ze dorka się odezwała i malenstwo jest na świecie.
Gratuluję, a jak sam poród - Dorka. Nacinali cię?
Dorbie - wspieram, oby bez łyzeczkowania sę obeszło.
Jeszcze troche mi zostało do nadrobienia, nie wiem czy dam radę.kkisia, anna maria, Elfik, macduska, Mega, moremi, dorbie, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Annamaria, a to widzisz, szczęsciara jesteś, czyli nie w nadciśnieniu tkwi szkopuł..
Gosia, mnie tez skakało, może to jakieś wytłumaczenie dla gina, bo u niego było nie az tak wysokie, ale potem to już w nocy mi tak głowa pękała, że kiedyś poważnie miałam pomysł, żeby sobie głowę rozbić, o scianę, młotkiem, byle jak byle już nie bolało..
u mnie te zapchane żyły doprowadziły do nadciśnienia, sama z siebie problemu z tym nie miałam i teraz też nie mam, ciśnienie książkowe..
Obecnie biorę heparyne (clexane) codziennie w zastrzykach, acard na noc, a teraz włączam metypred... jak na razie nie dużo, hehe
Z chęcią się dowiem co brałaś, jak chcesz to na priv, może jest coś co jest lepszego?
U mnie wszystkie problemy, te poważne, wynikają z zespołu antyfosfolipidowego..
a tego gówna się wyleczyć nie da, tylko pacyfikować drania lekami..
może twój kardiolog odkrył jakiś patent?
Pepka ten lek co Ty bierzesz to często stosowany w ciąży ,bierz i nic się bój,ciśnienia w ciązy trzeba pilnować .anna maria, Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A jak Twoje samopoczucie???
SolarPolar, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ustrachana od czubka głowy po koniuszki palców
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:mam wyniki
FT3 5 NORMY 3,13-6,76
FT4 16,55 12,0-22,0
ANTY.TPOS 47,63 DO 34
LH 8,02
FSH 10,85
ESTRADIOL 229,3
PROLAKTYNA 448,6 102-496
TESTOSTERON 1,47 02,9-1,42
DHEA 242
TSH 2,78 0,27-4,20
za duzo ANTY.TPO I testosteronu
;(moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Najpierw pochwalę się pięknym początkiem mojej kolekcji magnesów
Wielki mur prosto z Chin
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e553eabf5792.jpg
kapturnica, SolarPolar, macduska, moremi, kkisia, Sabina, Elfik, anna maria, megan8, dorbie, Aasiula, malgos741, Reni, Mega, Iwone, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Aasiula wrote:mam wyniki
FT3 5 NORMY 3,13-6,76
FT4 16,55 12,0-22,0
ANTY.TPOS 47,63 DO 34
LH 8,02
FSH 10,85
ESTRADIOL 229,3
PROLAKTYNA 448,6 102-496
TESTOSTERON 1,47 02,9-1,42
DHEA 242
TSH 2,78 0,27-4,20
za duzo ANTY.TPO I testosteronu
;(iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś u endo - lewy płat jakiś mikrusek, ale to podobno moja uroda, a w prawym mały guzek do obserwacji. Dostałam Eutyrox 25 i zalecenie kontroli za pół roku.
SolarPolar, Elfik, anna maria, Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Elfik wrote:czy przepis na cappuciono jest w przepisach?
u mnie dziś nalesniki, a że mi się nic nie chce małz ma przynieść twaróg i dzem...
Moremi, może "fasol" nie chciał się kąpać..chorobę morską ma czy coś...i to nie fasol
żadnych strączkowych
kapturnica, macduska, Sabina, dorbie, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jestem tuz przed @ - czuje to w kosciach , brzuch mi wywalilo jakbym byla w 4 miesiacu, cos bylo dzisiaj o kupie? To podtrzymuje temat - od dwoch dni nie moge a flaki szaleja - brzuch jakbym byla w 5 miesiacu ciazy! Jakby podsumowac 4+ 5 daje wynik 9 miesiac- tak mnie wywalilo. Jutro bedzie double!!!!
moremi, Sabina, anna maria, Elfik, Mango, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość