35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula, poobserwujesz cykl, dopasujecie leczenie i heja do przodu. Najpóźniej w czerwcu pewnie będziesz w ciąży
kapturnica, kkisia, Sabina, Elfik, Aasiula, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wlasnie sprawdzilam ja mialam 25marca laparoskopie Mam nadzieje , ze i Twoja marcowa okaże sie skuteczna i niedługo brzuszek bedzie ci ciążył .
Sranko juz jest?>?Sabina, anna maria, moremi, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bardzo mu się kąpiel podobała
i to nie fasol
żadnych strączkowych
Kartofel?
Obcy?
to może Pływak...
albo Majtek
od majtka okrętowego...bo na razie najmłodszy...)
wbrew pozorom trudno o nazwę - embrion dziwnie
ja mówię czasem pasożyt, ale tu na forum nie wypada, niektóre wrażliwe
kurde, Kapta szybszą ma klawiaturę i mnie z Majtkiem wyprzedziła, hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 18:33
moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, anna maria, macduska, gosia7122, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kartofel?
Obcy?
to może Pływak...
albo Majtek
ja mówię czasem pasożyt, ale tu na forum nie wypada, niektóre wrażliweBozia3, malgos741, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Kartofel?
Obcy?
to może Pływak...
albo Majtek
ja mówię czasem pasożyt, ale tu na forum nie wypada, niektóre wrażliwe
kurde, Kapta szybszą ma klawiaturę i mnie z Majtkiem wyprzedziła, heheBozia3, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie. Dawno tu nie pisałam, ale trochę zaglądam i poczytuję. Jakieś zakręcone mam dni, że na wszystko czasu brak. No i trudno jest tak pisać z doskoku, ze świadomością, że Wy tu na bieżąco ,a ja nie i co kogo moje zdanie obchodzi
Trafiłam m.in. na wiadomość, że u Moremi pozytywne testy :)Cieszę się i gratuluję.
U Inessy też dwie radości :)Wspaniale!
Macduska, zdaje się,że miałaś laparoskopię (chyba,że coś pomyliłam) mam nadzieję, że dobrze się czujesz i wyniki też dobre.
A Mega też będzie miała?
No , wyszstkich nie wymienię, nie zapytam, ale życzę jak najlepiej.
Jak będę miała laparoskopię, to Wam opowiem jak było :)Ja na razie zwlekam z kolejnyhm pobraniem krwi po ostatnim w tych okolicznościach omdleniu
kapturnica, moremi, macduska, gosia7122, Bozia3, Aasiula, kkisia, malgos741, Elfik, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia a masz zamiar mieć laparo?
Jeśli tak to kiedy?
Oprócz mnie, Kkisia miała histeroskopię a Mega na laparo idzie jutro. Także się dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 18:53
Margolcia88, kkisia, malgos741, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Tak późno cię wypiszą?
jak się czujesz?
A jutro idę na 8.00 do pracy i na nocke na dyżur, sob i niedz wolne. Wykonczylo mnie czekanie najpierw na decyzję co dalej, potem na czczo do 13.00 na łyżki, teraz na wypis.
Dobre to, ze po cytotecu szyjka była naturalnie rozszerzona.
I nie przebili mi macicy, czego się panicznie bałammacduska, Heretyczka, Aasiula, kkisia, Sabina, malgos741, gosia7122, Elfik, Arwena, Mega, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość