35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Jestem wymeczona, znużona. Marzę o położeniu się na kanapie.
A jutro idę na 8.00 do pracy i na nocke na dyżur, sob i niedz wolne. Wykonczylo mnie czekanie najpierw na decyzję co dalej, potem na czczo do 13.00 na łyżki, teraz na wypis.
Dobre to, ze po cytotecu szyjka była naturalnie rozszerzona.
I nie przebili mi macicy, czego się panicznie bałam
Biedulo, dasz radę iść do pracy?
Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Margolcia a masz zamiar mieć laparo?
Jeśli tak to kiedy?
Oprócz mnie, Kkisia miała histeroskopię a Mega na laparo idzie jutro. Także się dzieje.
No to rzeczywiście się dzieje, ale będą pozytywne skutki
Ja nie mam jeszcze ustalonego terminu laparo, za dwa tygodnie mam wizytę, to się pewnie dowiem. Przypuszczam, że jakoś po Wielkanocy.macduska, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No to rzeczywiście się dzieje, ale będą pozytywne skutki
Ja nie mam jeszcze ustalonego terminu laparo, za dwa tygodnie mam wizytę, to się pewnie dowiem. Przypuszczam, że jakoś po Wielkanocy.
To skrobnij czasem co u Ciebie.Margolcia88, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:To skrobnij czasem co u Ciebie.
Jutro idę jeszcze raz sprawdzić ten progesteron i estradiol, bo w ostatnim cyklu w drugiej fazie jakieś to to niskie było. No i oczywiście te pasożyty i gluteny, bo to własnie odkłądam z dnia na dzieńmacduska, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Generalnie gin zadowolony z wynikow,kazał do endokrynologa sie zapisac przy nasepnej wizycie i zrobic jeszcze raz anty.tpo,tsh,i prolaktyne a i testosteron
USG dobre ,endomertium 3mm w piatek 13 nastepna wizytakapturnica, macduska, kkisia, malgos741, SolarPolar, Magda*, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Generalnie gin zadowolony z wynikow,kazał do endokrynologa sie zapisac przy nasepnej wizycie i zrobic jeszcze raz anty.tpo,tsh,i prolaktyne a i testosteron
USG dobre ,endomertium 3mm w piatek 13 nastepna wizytaAasiula, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:sprawdzalam moje ostatnie badania i nie byly takie wysokie TSH bylo 1.5,1,8 a prolaktyna do 200 max ,zobaczymy .
Moze to jednorazowy incydent a moze tarczyca nawala.
tarczyca da się ustawić nie smutajAasiula, kapturnica, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo.
Porodowka uzupelniona, dzieki laski ( Morek, Magda, Aga ) za dane.
Co u Dorki? Bo nie wiem co wpisac w urodzonych...
Jakies streszczenie ktos strzeli? Bo wypadlam z obiegu na maxa. Bozia bywa z ta jej pamiecia?
Mega, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
TSH 0,708 µIU/ml 0,270 4,200 N
FT4 1,20 ng/dl 0,93 1,70 N
Znaczy wyniki mam jak najbardziejnie ok
Wiec nie musze zasuwac do endo.Kolejne badanie za 4tygmalgos741, Aasiula, SolarPolar, kkisia, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, Margolcia88, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Asiula uśmiech widzę że jest i krok do przodu.
Mega
Dorbie jak ty dasz radę pracować?
w końcu dostałam i zaczynam nowy cyklAasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, Elfik, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017