35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A tam porzadki,Porzadki sie robi na codzien Nie ma szalu.Szal raczej bedzie w sadzie i ogrodzie Moj juz poprzycinal niepotrzebne galezie ale zacznie sie zgrabanie trawnika ,rabatki itp
juz sie nie moge doczekać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia dałaś radę!
A o sobie czego nie napisałaś??
Wrodzona skromność mi nie pozwoliła.
A serio, to co będę smęcić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:09
Sabina, malgos741, Aasiula, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bo czasem i posmecic trzeba???
Czekam do jutrzejszej wizyty u gina.
Jeszcze w życiu nikt mi tyle nie grzebał w piczkinsie co ten facet. Policzyłam, że w ciągu ostatnich 2 tygodniu już 8 razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:14
kapturnica, malgos741, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Elfik, Mega, gosia7122, Bozia3, moremi, iwcia77, peppapig, anna maria lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Natka co ty tak codziennie- porządki i porządki....
Ileż można sprzątać.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:hehehe, na razie to o nich myśle, jakos nie mam natchnienia a przeraża mnie ile to roboty. Na razie trzyma mnie przesilenie wiosenne i osłabienie po chorobie i zamiast coś zrobić to śpie popołudniami
Ledwo ogarniam pranie i kuchnię a i to z pomocą męża i dzieciów.Natka_79, Elfik, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde ludzie meisiac do wielkanocy jprdole a niedawno ustawialysmy se czopki mikolakowe Toz to szok jak leci czas !!
Hi hi, trza jajka zacząć malować.kapturnica, Parka, Aasiula, MartaDidi, Elfik, kkisia, moremi, Mango lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Macdu, skorzystałam ze skrótu wydarzeń dla Pusura
Nie ogarniam dziewczyny, czas mi tak spierdziela że nawet nie mam jak do Was zaglądać. Ciągle coś, no i szykuję się ze starszą do egzaminów gimnazjalnych. Dyr proponowała opcję w domu ale córka woli jednak w szkole w osobnej sali. Młodszej córce ostatnio odbija palma, weszła w okres fochów i tupania nogami ze złości. Marcel niedawno odkrył że można chwytać zabawki i wsadzać je sobie do buzi. Zauważył też swoje stopy i przy przewijaniu łapie za nie z ogromną radością. A ja ostatnio się zapomniałam i bzyknęłam się na dwa dni przed owu, teraz gdybam co to będzie...
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego wieczoru.macduska, malgos741, Sabina, MartaDidi, gretka, Aasiula, Parka, kapturnica, ComeToMeBaby, Heretyczka, BISCA, Elfik, kkisia, Arwena, Mega, gosia7122, moremi, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, Pusurek, kubecek, peppapig, anna maria, Mala79, Viv78 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie.. Morek Ty Hultaju!!!! Nicponiu, do diaska! Gratuluje Kochana i hej zegluj, ze zeglazu, cala nocke do rana... troche problemow mi sie nawarstwilo i ten wezel gordyjski ciachnęłam sobie własnie... Dorka, gratuluje pieknej Bobaski... Natalia-moj typ imienia! i Anastazja... Reni- ciesze sie, ze piesiec zdrow... Macduska moja bohaterko... Dorbie... Ciesze sie, ze juz najgorsze za Toba...i w ogole padam do nóżek...Kapta, kurde... nie wierze jak na Twoj suwak patrze, jakieś jaja z tymi tygodniami...Miałam takiego młyna, ze o spodniach zapomniałam- ale w przyszłym tyg. spodziewaj się!
kapturnica, Aasiula, macduska, ania.g, Sabina, malgos741, BISCA, Reni, dorbie, Elfik, Mega, gosia7122, moremi, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, Pusurek, anna maria, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ozesz, w morde... Znowu musialam problemy swojej rodzinki rozawiazac... Duzo by gadac... Ale wyczerpalo mnie to do cna... Dzisiaj probuje Was nadrobic... Macdu, szacun za streszczenie...
Aasiula, macduska, ania.g, kapturnica, Sabina, Elfik, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
kapturnica wrote:No masz!! Marta powstala jak feninks z popiplow
Mam nadzieje ,ze wsio oki u CieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:49
kapturnica, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:ozesz, w morde... Znowu musialam problemy swojej rodzinki rozawiazac... Duzo by gadac... Ale wyczerpalo mnie to do cna... Dzisiaj probuje Was nadrobic... Macdu, szacun za streszczenie...
Już się zaczynałyśmy martwić.MartaDidi, Aasiula, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Hi hi, trza jajka zacząć malować.
ania.g, Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, Elfik, kkisia, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę