35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Dobrze że Ci się udało. Ja mam temat który rozgryzam od miesiąca i nadal nie wiem co i jak zrobić.
malgos741, moremi, kapturnica, Pusurek, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:Czekam do jutrzejszej wizyty u gina.
Jeszcze w życiu nikt mi tyle nie grzebał w piczkinsie co ten facet. Policzyłam, że w ciągu ostatnich 2 tygodniu już 8 razy.
czy wie o nim twój m?!MartaDidi, Elfik, Mega, moremi, iwcia77, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja tu tylko przelotem, poczytałam piąte przez dziesiąte- wszystkim gratuluję, życzę zdrowia, zdrowia i jeszcze raz wiecie czego- dla każdego coś dobrego (trzymam kciuki za wasze badania, zabiegi, monitoringi, rosnące brzuszki... takie tam)
dobranoc
Natka_79, ania.g, Aasiula, MartaDidi, Elfik, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, moremi, peppapig, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega wlasnie sprawdzilam ja mialam 25marca laparoskopie Mam nadzieje , ze i Twoja marcowa okaże sie skuteczna i niedługo brzuszek bedzie ci ciążył .
Sranko juz jest?>?
Ciekawe czy spać pójdę hmmmmoremi, iwcia77, kapturnica, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega, zaciskam kciuki już teraz
Tak samo Mama...
dorbie, weż kacowe proszę jutro..
kkisia to mnie ominął twój zabieg, ale wsio ok?
ale sie dziewczyny ostatnio kroicie...
Duska, to masz z ginem miesiąc miodowy..niektórzy to się przez dwa miechy tyle nie bzykają, a ty w dwa tygodnie...
ania, ale jak córka chce zdawać w szkole, to chyba jest postęp?
uf, jak dobrze, że nie mam ogrodu do ogarnięcia...
a że mi zaimponowałyście z tym myciem podłóg, może się jutro skuszę?
na razie kapcie się nie przyklejają, to nie widziałam potrzeby...
jutro mam genetyczne na nfz i robię pappa.
hm, może jednak nie jest tak żle?...
młoda ma trzeci dzień rozwolnienie, już nie wymiotuje, ale dziś prawie cały dzień spi, dzięki czemu odgruzowałam mieszkanie...
dziewczyny, kiedy należy się martwić jak biegunka nie mija..?
młoda słaba jak pisklak..
chyba jutro jak wrócę z własnych badań idziemy do pediatry
było iść na medycynę..;(
Iwcia, jak zajrzyj na nocnej szychcie, to cię ściskam!
Mega, gosia7122, moremi, kkisia, ania.g, iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, macduska, mamatrojki80, peppapig, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez spróbuje usnąć...odezwę sie jutro
dziękuje za kciuki i prosze o jeszcze
pa
gosia7122, Elfik, kkisia, iwcia77, Aasiula, macduska, Parka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik, egzamin w domu polega na tym że jest kamera i nikt nie może się odezwać ani słowem. W szkole będzie miała osobną salę na uboczu i nie będzie narażona na tłum ludzi nawet na korytarzu. Dlatego wybrała egzamin w szkole. Postęp się zatrzymał i muszę stwierdzić że leki przestały spełniać swoją funkcję. Nie wiem co dalej.Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny