35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:No właśnie mi się już pomysły kończą a w zasadzie się skończyły. Córka chodzi na terapię i na razie efekt marny. Jej się cały czas wydaje że po gimnazjum pójdzie do wymarzonego technikum weterynaryjnego a ja tylko myślę w tej chwili żeby skończyła gimnazjum. Jak skończy ten etap to będę martwić się następnym krokiem. Ostatnio miga się od zajęć. A ja rozmawiam, tłumaczę i tak w kółko. Wczoraj musiałam nią dobrze potrząsnąć żeby się wzięła w garść bo lęki, fobie i depresja to jedno a to że jej się nie chce to inna sprawa. Zmęczona tym jestem na maxa ale nie odpuszczę.
Aniu a któremu nastolatkowi się chce?
Tylko my matki się przejmujemy. Teraz wiem o co chodziło mojej mamie kiedyś.
Trudne to bardzo jak się widzi, że dziecko odstaje w jakiś sposób od normy. Nie jest lekko, też coś o tym wiem.ania.g, moremi, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej laski ale dzis tu zabiegowo
trzymam kciuki za was
mi z nosa dalej jak z rynny leci ale co tam
fajnie sniadanie do łózka dostawac o 7 rano :p bo mezu na 8 ma
moremi, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hej laski ale dzis tu zabiegowo
trzymam kciuki za was
mi z nosa dalej jak z rynny leci ale co tam
fajnie sniadanie do łózka dostawac o 7 rano :p bo mezu na 8 ma
-
macduska wrote:Asiula, jak tam? Zaprzyjaźniłaś się już z holterem?
-
macduska wrote:Asiula, jak tam? Zaprzyjaźniłaś się już z holterem?
Kilka razy dostałam tel w nocy jak sie czuje czy kable sa dobrze bo praca serca sie im nie podoba
Fajne to jest bo prze cały okres jak sie go ma jest sie monitorowanym
W sobotę o 15 koniec
Kilka razy jak pisałam cos sie działo zobaczymy
Mam nadzieje ze to nic groźnegomoremi, ania.g, malgos741, macduska, ComeToMeBaby, Parka, gretka, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
A ja mam totalnie rozjechany obta jak po widze 2 zegary ja ścianie ....zle ze mną.
no i stsndargowo jaest mi zimno...
moremi, Aasiula, macduska, kapturnica, BISCA, Parka, gretka, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
To kuresrwa tuk dziala???
moremi, Aasiula, ania.g, macduska, kapturnica, BISCA, ComeToMeBaby, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
No i mam niumer jak w Oswiecimiu 474/2015
Aasiula, malgos741, macduska, Mango, kapturnica, Parka, megan8, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bry
Mega, już masz odlot
Trzymam kciuki
Mama, myslę o Tobie
Aasiula, dobrze ze wzięłaś się za siebie. Ustawisz serducho, posprawdzasz hormony, a to naprawdę ważne.
Milego dniaAasiula, Mega, ania.g, mamatrojki80, malgos741, macduska, kapturnica, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Mega, już masz odlot
Trzymam kciuki
Mama, myslę o Tobie
Aasiula, dobrze ze wzięłaś się za siebie. Ustawisz serducho, posprawdzasz hormony, a to naprawdę ważne.
Milego dnia
Tez sie ciesze zawsze to krok do przodumalgos741, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no bo ledwo pisze
Widze podwójnieAasiula, ania.g, malgos741, moremi, macduska, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, gretka, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, gosia7122, Mango, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Mega miłego odlotu bo widzę że zdążyłam na twój odlotkciuki zaciśnięte
Elfik kciuki za badanie
dla wszystkich trzymam kciuki żeby dzień pięknie minął ....
ps słoneczko wyszłoAasiula, ania.g, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny