X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czytałam ze te hormony mogą tak wpływać na serducho wlasnie ;(
    Tez sie ciesze zawsze to krok do przodu ;D
    Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.
    Kurde strasznie niskie to ciśnienie masz :(
    Pewnie założą ci holter ciśnieniowy no ten to w ogóle upierdliwy jest
    Co 30 min trzeba wyprostować lapsko i nic nie mowic bo on mierzy ciśnienie .
    Jesli chodzi o holter EKG to polecam ten ja miałam juz kilka i ten jest najlepszy
    Pewnie czeka cie jeden i drugi
    Ale warto to sprawdzic ;)

moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a jakie miewałaś wcześniej? bo ja takie mam zwykle - 90/50 czy 80/40 to moje normalne, dlatego miałam prikaz pić ze 2 kawy w ciązy...

ola_35, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mega trzymam kciuki, za wszystkie potrzebujące tez.
    Jestem po wizycie u gina. Dostałam do zrobienia badania zeby potwuerdzic pco, z wynikami przyjść i włączymy stymulację. Inofem brać po dwie saszetki, no i powiedziała ze to suplement wspomagający a nie wywoływacz owu. Wydaje mi sie zdecydowanie lepsza w kontakcie. Poprosiłam o receptę na luteinę bo podejrzewam ze cykl jest bezowulacyjny (wykres wyglada jak Beskid niski :/ ). To mam wziasc gdyby sie spóźniał. Takze jestem zadowolona, przynajmniej babka coś chce robić a nie czekać pół roku pijąc inofem.

kapturnica, ania.g, Aasiula, Bozia3, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Parka, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to widze ,że cie porzadnie trzepło XD

Macdu kurde to masz to cisnienie niskie

Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni mnie nie było, ale też dołączam się do kciuków Mega, ja dzisiaj ide na wiz do gina monitoring, chociaż czuje ze ovu będzie jutro:)

Aasiula, moremi, macduska, ComeToMeBaby, kubecek, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jakie miewałaś wcześniej? bo ja takie mam zwykle - 90/50 czy 80/40 to moje normalne, dlatego miałam prikaz pić ze 2 kawy w ciązy...

U mnie tez takie ciśnienie to normalne, szczególnie rano bez śniadania, na badania do pracy jak chodze jak lekarz mierzy to pyta się czy dobrze się czuje i czy normalnie tutaj doszłam, a ja jak skowronek:)

Aasiula, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry 6stp.delikatnie wieje:-)slonca raczej sie dzisiaj nie doczekam.milego dnia

Aasiula, Bozia3, ania.g, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacpali cie z rana:-)
    Mega wrote:
    no bo ledwo pisze :D
    Widze podwójnie :D

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz :-)

Ola, trzymam kciuki :-)

A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla ;-)

Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
    A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzień :-) tak mi belly mówi ;-)

I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.

anna maria, macduska, Aasiula, Parka, ania.g, Bozia3, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno tu Bliskiej nie widzialm,ale widze ze Marta sie znalazla:-)Jade dzisiaj do ortopedy z Helki blokada i moim paluchem od giry:-)

moremi, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz :-)

Ola, trzymam kciuki :-)

A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla ;-)

Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
    A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzień :-) tak mi belly mówi ;-)

I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.

Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tyg :) Pozmieniaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:43

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awaria internetu. I jak ja Was nadrobie?:-)
    Mega trzymaj sie!

Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Raczej takie około 125\70

To co teraz się dzieje to masakra, nie mem siły wjść po schodach.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz
    No oby...wczoraj tak strasznie sie bałam ze wrócę z niczym, dobrze ze jest inaczej. Myśle ze to jest mój gin na NFZ, mam nadzieje ze ta zaklepana wizyta w maju u gina nr 3 juz nie bedzie mi potrzebna :) no i jakby co to będę u kobiety prowadzić ciąże na NFZ, ma usg w gabinecie i takie serdecznie podejście. Oby sie tylko udało jak najszybciej zajść w ciąże. Na własna rękę zrobie sobie progesteron we środę, zeby sprawdzić czy faktycznie to jest cykl bezowu. Choc złudzeń nie mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:46

moremi, dorbie, Aasiula, Bozia3, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja,u mnie wymioting minął :-) więc poszłam go dalej,która chętna? ;)
    Małe mdłości zostały tylko.
    Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko ok ;)

moremi, macduska, Aasiula, ania.g, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tyg :) Pozmieniaj ;)
    Dobrze ustawiłam. Termin 7 listopada i tak mi wylicza. Musiałabym chyba termin przesunąć, żeby liczylo tak jak na belly. A z suwakiem to się trochę namęczyłam i nie. Nic nie ustawiam i nie przestawiam. Ja wiem i mi to wystarczy :-)

kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! U mnie ok, cięzko mi było wstac do pracy, ale jest ok. Idę sobie zapodac sałatke z mozarella, pomidorami i awokado i oliwą z Chorwacji :-)

macduska, moremi, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kubecek, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Witam się i ja,u mnie wymioting minął :-) więc poszłam go dalej,która chętna? ;)
    Małe mdłości zostały tylko.
    Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko ok ;)
    Zzdroszcze Ci. Mnie trzepie dalej :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    hej! U mnie ok, cięzko mi było wstac do pracy, ale jest ok. Idę sobie zapodac sałatke z mozarella, pomidorami i awokado i oliwą z Chorwacji :-)
    Twarda jesteś. :-)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7893 7894 7895 7896 7897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ