X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Czytałam ze te hormony mogą tak wpływać na serducho wlasnie ;(
    Tez sie ciesze zawsze to krok do przodu ;D
    Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.
    Kurde strasznie niskie to ciśnienie masz :(
    Pewnie założą ci holter ciśnieniowy no ten to w ogóle upierdliwy jest
    Co 30 min trzeba wyprostować lapsko i nic nie mowic bo on mierzy ciśnienie .
    Jesli chodzi o holter EKG to polecam ten ja miałam juz kilka i ten jest najlepszy
    Pewnie czeka cie jeden i drugi
    Ale warto to sprawdzic ;)

moremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a jakie miewałaś wcześniej? bo ja takie mam zwykle - 90/50 czy 80/40 to moje normalne, dlatego miałam prikaz pić ze 2 kawy w ciązy...

ola_35, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mega trzymam kciuki, za wszystkie potrzebujące tez.
    Jestem po wizycie u gina. Dostałam do zrobienia badania zeby potwuerdzic pco, z wynikami przyjść i włączymy stymulację. Inofem brać po dwie saszetki, no i powiedziała ze to suplement wspomagający a nie wywoływacz owu. Wydaje mi sie zdecydowanie lepsza w kontakcie. Poprosiłam o receptę na luteinę bo podejrzewam ze cykl jest bezowulacyjny (wykres wyglada jak Beskid niski :/ ). To mam wziasc gdyby sie spóźniał. Takze jestem zadowolona, przynajmniej babka coś chce robić a nie czekać pół roku pijąc inofem.

kapturnica, ania.g, Aasiula, Bozia3, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Parka, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega to widze ,że cie porzadnie trzepło XD

Macdu kurde to masz to cisnienie niskie

Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 dni mnie nie było, ale też dołączam się do kciuków Mega, ja dzisiaj ide na wiz do gina monitoring, chociaż czuje ze ovu będzie jutro:)

Aasiula, moremi, macduska, ComeToMeBaby, kubecek, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jakie miewałaś wcześniej? bo ja takie mam zwykle - 90/50 czy 80/40 to moje normalne, dlatego miałam prikaz pić ze 2 kawy w ciązy...

U mnie tez takie ciśnienie to normalne, szczególnie rano bez śniadania, na badania do pracy jak chodze jak lekarz mierzy to pyta się czy dobrze się czuje i czy normalnie tutaj doszłam, a ja jak skowronek:)

Aasiula, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry 6stp.delikatnie wieje:-)slonca raczej sie dzisiaj nie doczekam.milego dnia

Aasiula, Bozia3, ania.g, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacpali cie z rana:-)
    Mega wrote:
    no bo ledwo pisze :D
    Widze podwójnie :D

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz :-)

Ola, trzymam kciuki :-)

A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla ;-)

Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
    A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzień :-) tak mi belly mówi ;-)

I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.

anna maria, macduska, Aasiula, Parka, ania.g, Bozia3, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno tu Bliskiej nie widzialm,ale widze ze Marta sie znalazla:-)Jade dzisiaj do ortopedy z Helki blokada i moim paluchem od giry:-)

moremi, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz :-)

Ola, trzymam kciuki :-)

A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla ;-)

Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
    A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzień :-) tak mi belly mówi ;-)

I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.

Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tyg :) Pozmieniaj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:43

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Awaria internetu. I jak ja Was nadrobie?:-)
    Mega trzymaj sie!

Aasiula, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Raczej takie około 125\70

To co teraz się dzieje to masakra, nie mem siły wjść po schodach.

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz
    No oby...wczoraj tak strasznie sie bałam ze wrócę z niczym, dobrze ze jest inaczej. Myśle ze to jest mój gin na NFZ, mam nadzieje ze ta zaklepana wizyta w maju u gina nr 3 juz nie bedzie mi potrzebna :) no i jakby co to będę u kobiety prowadzić ciąże na NFZ, ma usg w gabinecie i takie serdecznie podejście. Oby sie tylko udało jak najszybciej zajść w ciąże. Na własna rękę zrobie sobie progesteron we środę, zeby sprawdzić czy faktycznie to jest cykl bezowu. Choc złudzeń nie mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:46

moremi, dorbie, Aasiula, Bozia3, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja,u mnie wymioting minął :-) więc poszłam go dalej,która chętna? ;)
    Małe mdłości zostały tylko.
    Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko ok ;)

moremi, macduska, Aasiula, ania.g, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tyg :) Pozmieniaj ;)
    Dobrze ustawiłam. Termin 7 listopada i tak mi wylicza. Musiałabym chyba termin przesunąć, żeby liczylo tak jak na belly. A z suwakiem to się trochę namęczyłam i nie. Nic nie ustawiam i nie przestawiam. Ja wiem i mi to wystarczy :-)

kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! U mnie ok, cięzko mi było wstac do pracy, ale jest ok. Idę sobie zapodac sałatke z mozarella, pomidorami i awokado i oliwą z Chorwacji :-)

macduska, moremi, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kubecek, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Witam się i ja,u mnie wymioting minął :-) więc poszłam go dalej,która chętna? ;)
    Małe mdłości zostały tylko.
    Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko ok ;)
    Zzdroszcze Ci. Mnie trzepie dalej :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    hej! U mnie ok, cięzko mi było wstac do pracy, ale jest ok. Idę sobie zapodac sałatke z mozarella, pomidorami i awokado i oliwą z Chorwacji :-)
    Twarda jesteś. :-)

Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 7893 7894 7895 7896 7897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ