35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.
Pewnie założą ci holter ciśnieniowy no ten to w ogóle upierdliwy jest
Co 30 min trzeba wyprostować lapsko i nic nie mowic bo on mierzy ciśnienie .
Jesli chodzi o holter EKG to polecam ten ja miałam juz kilka i ten jest najlepszy
Pewnie czeka cie jeden i drugi
Ale warto to sprawdzicmoremi, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Prawdopodobnie mnie też czeka taka zbawa. Mam dalej jazdy z ciśnieniem- wczoraj- 80\40.
ola_35, macduska lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Mega trzymam kciuki, za wszystkie potrzebujące tez.
Jestem po wizycie u gina. Dostałam do zrobienia badania zeby potwuerdzic pco, z wynikami przyjść i włączymy stymulację. Inofem brać po dwie saszetki, no i powiedziała ze to suplement wspomagający a nie wywoływacz owu. Wydaje mi sie zdecydowanie lepsza w kontakcie. Poprosiłam o receptę na luteinę bo podejrzewam ze cykl jest bezowulacyjny (wykres wyglada jak Beskid niski). To mam wziasc gdyby sie spóźniał. Takze jestem zadowolona, przynajmniej babka coś chce robić a nie czekać pół roku pijąc inofem.
kapturnica, ania.g, Aasiula, Bozia3, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Parka, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a jakie miewałaś wcześniej? bo ja takie mam zwykle - 90/50 czy 80/40 to moje normalne, dlatego miałam prikaz pić ze 2 kawy w ciązy...
U mnie tez takie ciśnienie to normalne, szczególnie rano bez śniadania, na badania do pracy jak chodze jak lekarz mierzy to pyta się czy dobrze się czuje i czy normalnie tutaj doszłam, a ja jak skowronek:)Aasiula, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz
Ola, trzymam kciuki
A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla
Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzieńtak mi belly mówi
I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.anna maria, macduska, Aasiula, Parka, ania.g, Bozia3, gretka, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz
Ola, trzymam kciuki
A i Elfik dzisiaj na badaniach? To trzymam kegla
Iwcia pytała kiedy toto będę oglądać. Tym razem czekam spokojnie i bdzie to przełom 7/8 tygodnia. Mam nadziej że zobaczę serducho, a jak nie, to będę wiedziala co robić. Czyli wizyta w okolicach 20 marca.
A w ogóle to ten suwak kłamie o jeden dzień. Dzisiaj zaczął mi się 6 tydzieńtak mi belly mówi
I gdzie jest Pani? Miała juz wrócić.
Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tygPozmieniaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:43
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Natka, to super. Tez zaraz z kopyta ruszysz
no i jakby co to będę u kobiety prowadzić ciąże na NFZ, ma usg w gabinecie i takie serdecznie podejście. Oby sie tylko udało jak najszybciej zajść w ciąże. Na własna rękę zrobie sobie progesteron we środę, zeby sprawdzić czy faktycznie to jest cykl bezowu. Choc złudzeń nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 10:46
moremi, dorbie, Aasiula, Bozia3, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja,u mnie wymioting minął
więc poszłam go dalej,która chętna?
Małe mdłości zostały tylko.
Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko okmoremi, macduska, Aasiula, ania.g, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Sprawdzilam na belly chyba zle ustawilas sobie rzeczywiscie suwaka bo tam masz ukonczone 5tyg
Pozmieniaj
kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyhej! U mnie ok, cięzko mi było wstac do pracy, ale jest ok. Idę sobie zapodac sałatke z mozarella, pomidorami i awokado i oliwą z Chorwacji
macduska, moremi, paszczakin, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kubecek, gretka, kkisia, gosia7122, Sabina, Arwena, malgos741 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Witam się i ja,u mnie wymioting minął
więc poszłam go dalej,która chętna?
Małe mdłości zostały tylko.
Kciuki za wszystkie zabiegi i badania dziewczyny. Ja czekam do 18, chciałaby już wiedzieć czy wszystko ok -
nick nieaktualny