35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Kapta piękne wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 20:42
Sabina, Aasiula, macduska, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ello.
Porodowka uzupelniona, dzieki laski ( Morek, Magda, Aga ) za dane.
Co u Dorki? Bo nie wiem co wpisac w urodzonych...
Jakies streszczenie ktos strzeli? Bo wypadlam z obiegu na maxa. Bozia bywa z ta jej pamiecia?
co u was? lepiej czy gorzej?
tu w cionże zachodzo jedna po drugiej , ostatnio Morka...
oprócz tego zabiegi, szpitale ale mamy nadzieje że leczące sie pzrezyjo i wyjdo na prosto...
juz zacionżone rosno
ja jem kartofleAasiula, gosia7122, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena, Mega, Bozia3, moremi, iwcia77, SolarPolar, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde ludzie meisiac do wielkanocy jprdole a niedawno ustawialysmy se czopki mikolakowe Toz to szok jak leci czas !!
kapturnica, Aasiula, macduska, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ty na Wielkanoc już będziesz z brzuchem paradować, może niedużym, ale już będzie
Ale najcudniejsze jak mlody na wieczor przytula sie mi do brzucha i mowi dobranoc gowienko.Mowie ci samej mi sie na serduchu cieplo robi ,ze mlody tak sie cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:01
Aasiula, malgos741, macduska, Sabina, gosia7122, kkisia, Elfik, Mega, moremi, iwcia77, SolarPolar, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStreszczenie.
Nie wiem z jak odległego czasu ale:
Kapta zaczęła 12 tydzień ciąży od awantury z facetem piratem drogowym, poza tym pławi się w luksusie chwilowego posuadania faceta w domu.
Mega ma jutro laparo. Wydała masę kasy na badania i konsultacje a teraz zwarta i gotowa pewnie robi lewatywę.
Bursztyn przepadł bez wieści. Ostatnio widziano go jak wchodził do pewnego mieszkania w Krakowie gdzie mieszka niejaka Bozia. Potem słuch o nim zaginął.
Pojawił się znowu Elfik. Walczy ze słabymi przepływami, wilczym apetytem i wszechobecną w domu sraczką. Oby walka okazała się zwycięska.
Reni pieseł zdrowy się okazał i tak oto nasza pani wróciła do grona staraczek.
Planuje IVF, podobnie jak Kkisia świeżo po sprawdzeniu podwazia mretodą histeroskopii.
Iwone ma nowego psa i zajmuje jej dużo czasu więc nie ma go już na aktywność na forum.
Simba ugrzęzła przy taśmie na amen.
Ivcia ma się trochę lepiej, objęła na forum nocną zmianę z dzieciem przy cycku.
Dorbie właśnie wychodzi ze szpitala po łyżeczkowaniu i już jutro zamierza pędzić do pracy na dyżur( szalona).
Moremi ogarnął ciążowy budyń do tego stopnia, że zapomniała majtek, strach pomyśleć co będzie dalej.
Dorka musi robić znowu badania córeczce bo poprzednie nie wyszły. Jest z tego powodu wkurwiona i trudno się dziwić.
Arwena ujawniła w końcu wyniki badań niestety nie napawają optymizmem.
Paszcza przeszła na pół etatu w związku z czym ma robić tyle samo w dwa razy krótszym czasie. Podejrzewam, że lekarzowi nirezupełnie o to chodziło.
Aaaa jeszcze Ewka szaleje na emigracji. Szlaja się po mieście w poszukiwaniu kebabów q towarzystwie podejrzaych typów wobec czego mąż dał jej szlaban na wyjścia i karmi ją sałatką z kartofli.
Więcej nie pamiętam.
Może nie jest takie jak boziowe ale się starałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 21:19
kapturnica, Aasiula, malgos741, Sabina, gosia7122, ania.g, Parka, ComeToMeBaby, Heretyczka, Margolcia88, BISCA, kkisia, Elfik, Mega, Iwone, Bozia3, moremi, Dorka.1979, iwcia77, SolarPolar, Pusurek, kubecek, sandra80, peppapig, paszczakin lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde ludzie meisiac do wielkanocy jprdole a niedawno ustawialysmy se czopki mikolakowe Toz to szok jak leci czas !!
15 stopni
kapturnica, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Streszczenie.
Nie wiem z jak odległego czasu ale:
Kapta zaczęła 12 tydzień ciąży od awantury z facetem piratem drogowym, poza tym pławi się w luksusie chwilowego posuadania faceta w domu.
Mega ma jutro laparo. Wydała masę kasy na badania i konsultacje a teraz zwarta i gotowa pewnie robi lewatywę.
Bursztyn przepadł bez wieści. Ostatnio widziano go jak wchodził do pewnego mieszkania w Krakowie gdzie mieszka niejaka Bozia. Potem słuch o nim zaginął.
Pojawił się znowu Elfik. Walczy ze słabymi przepływami, wilczym apetytem i wszechobecną w domu sraczką. Oby walka okazała się zwycięska.
Reni pieseł zdrowy się okazał i tak oto nasza pani wróciła do grona staraczek.
Planuje IVF, podobnie jak Kkisia świeżo po sprawdzeniu podwazia mretodą histeroskopii.
Iwone ma nowego psa i zajmuje jej dużo czasu więc nie ma go już na aktywność na forum.
Simba ugrzęzła przy taśmie na amen.
Ivcia ma się trochę lepiej, objęła na forum nocną zmianę z dzieciem przy cycku.
Dorbie właśnie wychodzi ze szpitala po łyżeczkowaniu i już jutro zamierza pędzić do pracy na dyżur( szalona).
Moremi ogarnął ciążowy budyń do tego stopnia, że zapomniała majtek, strach pomyśleć co będzie dalej.
Dorka musi robić znowu badania córeczce bo poprzednie nie wyszły. Jest z tego powodu wkurwiona i trudno się dziwić.
Arwena ujawniła w końcu wyniki badań niestety nie napawają optymizmem.
Paszcza przeszła na pół etatu w związku z czym ma robić tyle samo w dwa razy krótszym czasie. Podejrzewam, że lekarzowi nirezupełnie o to chodziło.
Wi3cej nie pamiętam.
Może nie jrest takie jak boziowe ale się starałam.moremi lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:taaa, powoli trza mysleć o porządkach. Mnie zachwyciła dzisiejsza prognoz pogody
15 stopni
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:taaa, powoli trza mysleć o porządkach. Mnie zachwyciła dzisiejsza prognoz pogody
15 stopni
Wacia super streszczeniemacduska, Aasiula, kapturnica, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny