35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekałam na to Może smieszne bo to przecież tylko albo az tyleZofia8 wrote:Dzien Dobry:-)
Kapta, Twoje dziecko jest juz plodem. Kolejny wielki krok za Nia:-)
Ja po badaniach, jeszcze nerwa złapałam bo jakis kutas wyjechał mi spod bloku prawie bijac mi w prawy bok I mial kurwa czelnosc morde otworzyc..A ,że jak mam racje nie popuszcze to zaciągłam ręcZNy wypadłam z wozu i miał facet wiązanke z rana.Kurwa chuj znaków nie umie interpretowac to niech hulajnoga popierdala.Żeby jeszcze przeprosic , p[rzeciez kazdemu sie może zdarzyc ale nie on sie upiera ,ze ma kurwa pierwszeństwo a znak ustąp pierwszeńska kurtafonga nie dotyczy.. .Nosz wystrzelac takich to mało.
nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, Zofia8, nick nieaktualny, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, gretka, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKaptuniu nie denerwuj się tak.

Gratulacje z powodu wejśia w drugi trymestr. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Hello dziewczynki

oj jak mi się nic nie chce robić .... mam lenia
Dorbie super wieści ... no w końcu.
Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
cii jeszcze nie weszlam.Wg belly wejde 12tego marca bo na nim trymestr konczy sie z chwila ukonczenia 13tego tygodnia.To dawniej nam l;iczyli ze koniec 12tyg ciazy to koniec pierwszego trymestru.Wiec pogratuluj za tydzienmacduska wrote:Kaptuniu nie denerwuj się tak.

Gratulacje z powodu wejśia w drugi trymestr. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:36
Aasiula, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

-
Cześć
Dorbie, dobrze że najgorsze za tobą
Wiedziałam że to przezięmbienie to tak łatwo nie puści, od wczoraj boli mnie ucho
szlag by to trafił. W zeszłym roku zatykało mi uszy na maxa. Teraz jest lepiej ale kto wie co to będzie dalej
Aasiula, nick nieaktualny, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:cii jeszcze nie weszlam.Wg belly wejde 12tego marca bo na nim trymestr konczy sie z chwila ukonczenia 13tego tygodnia.To dawniej nam l;iczyli ze koniec 12tyg ciazy to koniec pierwszego trymestru.Wiec pogratuluj za tydzien

No dobra, niech będzie za tydzień.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa i wczoraj pytałam gina jak ten moj cykl traktować, powiedział ze to zależy od tego co tam wyjdzie, bo jak tylko diagnostyczne i przepchanie to 3 dni luzu i mozna działać, zwłaszcza ze na lewym mam już piękny dominujący pęcherzyk
. Ale jak coś wiecej bedą robić to niestety trzeba bedzie odpuścić. Musze go zapytać o to DHEA (wczoraj oczywiście zablysnelam intelygencja i kupiłam witaminy z DHA - ale to chyba nie to samo
)
Aasiula, Bozia3, Zofia8, nick nieaktualny, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pisałam z telefonu i niestety ucięło mi Twojego posta
któraś z dziewcząt nazwała mnie miszczem, ale Ty mnie bijesz na głowę
więc.....Reni wrote:Bozia! Proszę bardzo! Pałka Miszcza jest TwojaBozia3 wrote:wyciągnęłam drugiego tampona...
wstyd na całe życie..
Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia złoto się skończyło, więc otrzymasz bursztynowego tampona
(kosztuje tylko 10 tys) może być? nie będzie Ci smutno, że nie ze złota?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60c38370dd46.jpg
Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
o jeeee, o łooooł - on jest taki infernoReni wrote:Bozia złoto się skończyło, więc otrzymasz bursztynowego tampona
(kosztuje tylko 10 tys) może być? nie będzie Ci smutno, że nie ze złota?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60c38370dd46.jpg
aż się chce z nim zaszaleć.....
nick nieaktualny, Reni, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość