35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Dzien Dobry:-)
Kapta, Twoje dziecko jest juz plodem. Kolejny wielki krok za Nia:-)
Ja po badaniach, jeszcze nerwa złapałam bo jakis kutas wyjechał mi spod bloku prawie bijac mi w prawy bok I mial kurwa czelnosc morde otworzyc..A ,że jak mam racje nie popuszcze to zaciągłam ręcZNy wypadłam z wozu i miał facet wiązanke z rana.Kurwa chuj znaków nie umie interpretowac to niech hulajnoga popierdala.Żeby jeszcze przeprosic , p[rzeciez kazdemu sie może zdarzyc ale nie on sie upiera ,ze ma kurwa pierwszeństwo a znak ustąp pierwszeńska kurtafonga nie dotyczy.. .Nosz wystrzelac takich to mało.
macduska, malgos741, Aasiula, kkisia, Mega, peppapig, Bozia3, Zofia8, Sabina, paszczakin, ComeToMeBaby, moremi, gretka, gosia7122, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hello dziewczynki
oj jak mi się nic nie chce robić .... mam lenia
Dorbie super wieści ... no w końcu.Aasiula, kkisia, Mega, Sabina, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Kaptuniu nie denerwuj się tak.
Gratulacje z powodu wejśia w drugi trymestr. http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 08:36
Aasiula, macduska, malgos741, Sabina, moremi, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dorbie, dobrze że najgorsze za tobą
Wiedziałam że to przezięmbienie to tak łatwo nie puści, od wczoraj boli mnie uchoszlag by to trafił. W zeszłym roku zatykało mi uszy na maxa. Teraz jest lepiej ale kto wie co to będzie dalej
Aasiula, Sabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:cii jeszcze nie weszlam.Wg belly wejde 12tego marca bo na nim trymestr konczy sie z chwila ukonczenia 13tego tygodnia.To dawniej nam l;iczyli ze koniec 12tyg ciazy to koniec pierwszego trymestru.Wiec pogratuluj za tydzien
No dobra, niech będzie za tydzień.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa i wczoraj pytałam gina jak ten moj cykl traktować, powiedział ze to zależy od tego co tam wyjdzie, bo jak tylko diagnostyczne i przepchanie to 3 dni luzu i mozna działać, zwłaszcza ze na lewym mam już piękny dominujący pęcherzyk
. Ale jak coś wiecej bedą robić to niestety trzeba bedzie odpuścić. Musze go zapytać o to DHEA (wczoraj oczywiście zablysnelam intelygencja i kupiłam witaminy z DHA - ale to chyba nie to samo
)
Aasiula, Bozia3, Zofia8, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pisałam z telefonu i niestety ucięło mi Twojego posta
któraś z dziewcząt nazwała mnie miszczem, ale Ty mnie bijesz na głowę
więc.....Reni wrote:Bozia! Proszę bardzo! Pałka Miszcza jest TwojaBozia3 wrote:wyciągnęłam drugiego tampona...wstyd na całe życie..
Aasiula, Bozia3, mamatrojki80, Mega, kkisia, Sabina, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia złoto się skończyło, więc otrzymasz bursztynowego tampona
(kosztuje tylko 10 tys) może być? nie będzie Ci smutno, że nie ze złota?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60c38370dd46.jpgAasiula, Bozia3, mamatrojki80, Mega, kkisia, Sabina, macduska, kapturnica, moremi, iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia złoto się skończyło, więc otrzymasz bursztynowego tampona
(kosztuje tylko 10 tys) może być? nie będzie Ci smutno, że nie ze złota?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60c38370dd46.jpgaż się chce z nim zaszaleć.....
mamatrojki80, Reni, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość