35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a ja kupiłam dziś paprykarz
Ja jestem szczecinianką z urodzenia, mieszkałam w Szczecinie do 23 roku życia, moja babcia pracowała w Przedsiębiorstwie Połowów Dalekomorskich GRYF, do dziś z dzieciństwa pamiętam ówczesny smak Paprykarza Szczecinskiego... dziś już Gryfu nie ma i Paprykarz też już nie jest ten samtylko podróba jakaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 22:53
Heretyczka, gosia7122, moremi, kkisia, BISCA, peppapig lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja jestem szczecinianką z urodzenia, mieszkałam w Szczecinie do 23 roku życia, moja babcia pracowała w Przedsiębiorstwie Połowów Dalekomorskich GRYF, do dziś z dzieciństwa pamiętam ówczesny smak Paprykarza Szczecinskiego... dziś już Gryfu nie ma i Paprykarz też już nie jest ten sam
tylko podróba jakaś
dziś się zastanawiałam paprykarz czy szprot w pomidorach ale paprykarz wygrał, lubię go jeść jeszcze z keczupem włocławek
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ale i tak smakuje
dziś się zastanawiałam paprykarz czy szprot w pomidorach ale paprykarz wygrał, lubię go jeść jeszcze z keczupem włocławek
A tak mi się na wspominki zebrało... sentymentalna się robię z wiekiemjak się wjeżdżało do Szczecina Trasą Zamkową to zawsze pachniało z przetwórni ryb i z fabryki czekolady
do dziś te zapachy pamiętam.
malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Z takich pomyłek to ja miałam z soczewkami. Założyłam obydwie i...nadal byłam ślepawa
Myślę, co jest?
Włożyłam dwie do jednego oka.macduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:a ja w styczniu bylam w Szczecinie po raz pierwszy
Bardzo mi sie podobalo:-) A wspomnienia dzieciece prowadza mnie do Trojmiasta:-)
Musi być ładnie skoro Niemce miasto zbudowałyi nie bez przyczyny nazywa się go Paryżem północy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 23:16
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
dobra dziewczynki ja spadam do łóżka ... miłych snów życzę
iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Heretyczka wrote:wiecieco..mam jakis luz psychiczny totalny, nawet mam w nosie ciąże..
fajnie
może się mylę, ale uważam, że łapiesz wtedy wielki luz i tak trzymać...czy to Londyn, czy Niemcy - jesteś stworzoną do emigracji...
Mega, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ogólnie- wszystko piknie, gratulacje.
ale do ciula pana- po co wymieniasz dowód?? tylko dlatego ze są nowe? nie chcesz mieć połowy danych na dowodzie?
bo dopóki twój dowód ważny (i dane na nim) to nie musisz. po co ja się pytam, po co?musze w końcu wymienić
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nie masz możliwości kupienia prepratu o nazwie Fortrans?
Rozpuszcza się w litrze wody i czyści lepiej niż lewatywa.
Tylko nie wiem czy to sprzedają w aptekach czy tylko w szpitalu jest dostępne.
Może w aptece zapytaj o coś na przeczyszczenie jelit zamiast lewatywy?malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ale i tak smakuje
Mega, Aasiula, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
Sabina wrote:A może najpierw zatestuj?
Nie chę Ci nic wmawiać, ale sprawdzić nie zawadzimalgos741, Sabina, kapturnica, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka.1979 wrote:A to nie są czasami zachciewajki?
mam zachciewajki ... teraz na kolację łyknełam monte i mogę iść spać
Mega, Dorka.1979, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Ta kielbasa z serem najlepsza jest z grila:-) a od kartoffelsalad rosnie dupa;-)Heretyczka wrote:nie, kartoffelsalad i kiełbasa z kawałkami sera zołtego w srodku na gorąco plus białe piwo
iwcia77, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mam pytanko i zarazem prosbe ?!
czy któras z Was ma do odsprzedania Luteine !!! najlepiej dowcipna ale i doustną przyjme tzn zakupieiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Morka, a skąd wyplywacie? Mozesz traske napisać?
anna maria, Zofia8, kkisia, dorbie, iwcia77, Sabina, Aasiula, BISCA, macduska, Mega, Magda*, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!