35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo pierwsze Arwena (choc i tak wolę Samuelę) przykro mi, że masz takie wyniki
Po drugie Dorbie czekam, żeby to było już za Tobą
Po trzecie Mega się odzywała? Bo przeleciałam cały dzionek na forum i tylko rano ją zauważyłam... Ciekawe jakie ma wieści...
Po czwarte posikałam się przez Was z przygód z tamponamiJa pierdole, ale jesteście gigantki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:32
Bozia3, malgos741, inessa, macduska, Mega, gosia7122, kapturnica, Arwena, dorbie, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Bry wieczór!
Młode, doświadczone mamy, mam pytanie. Jak rozszerzałyście dietę malucha, to poszłyście w słoiczki czy świeże warzywa i owoce? A jak świeże to jakieś specjalne bio czy eko, czy normalne kupowane w sklepie albo na jakimś ryneczku?
Dziekuję za pomoc niedoświadczonej mamie,
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Po pierwsze Samuela przykro mi, że masz takie wyniki
Po drugie Dorbie czekam, żeby to było już za Tobą
Po trzecie Mega się odzywała? Bo przeleciałam cały dzionek na forum i tylko rano ją zauważyłam... Ciekawe jakie ma wieści...
Po czwarte posikałam się przez Was z przygód z tamponamiJa pierdole, ale jesteście gigantki!!!!
Lajkowała moje posty z dziś niedawno więc pewnie nadrabiaMega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mega szybciej, padam dziś na ryło. Nie wiem, czy to jakieś przesilenie wiosenne, ale ciągle chce mi się spać. A może mam tak za Morkę? Jej nic, a ja tylko o spaniu marzę
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Gosia a skąd u Ciebie takie długaśne plamienie?
Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:właśnie nie wiem, dziś pobolewa mi podprzusze jak na @ ale dalej to samo, przeczekam jeszcze jeden dzień a jak nie przyjdzie to biorę lutkę.
Nie chę Ci nic wmawiać, ale sprawdzić nie zawadziWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:41
malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A może najpierw zatestuj?
oj ty moja siostrunioWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:42
Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Qrwa mać, za przeproszeniem. Dzwonili z centrum genetyki Genesis, że z pobranej próbki krwi z powodów technicznych nic się nie wychodowało i trzeba pobierać Natalce jeszcze raz krew żeby mieli z czego zrobić ten kariotyp. I nie dość że trzeba będzie dłużej czekać na wynik to trzeba znowu ją kłuć żeby pobrać tą krew a ostatnio był problem i gdyby im się nie udało to z główki chcieli pobierać.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:To było w centrum miasta, przy skwerku, o tej porze właściwie nie ma tam ruchu. Dziwne ze w ogóle radiowóz sie tam zaplątał
Już go tak nie usprawiedliwiajzłamał przepisy więc dostał mandat
chwała naszej czujnej policji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2015, 21:44
moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Qrwa mać, za przeproszeniem. Dzwonili z centrum genetyki Genesis, że z pobranej próbki krwi z powodów technicznych nic się nie wychodowało i trzeba pobierać Natalce jeszcze raz krew żeby mieli z czego zrobić ten kariotyp. I nie dość że trzeba będzie dłużej czekać na wynik to trzeba znowu ją kłuć żeby pobrać tą krew a ostatnio był problem i gdyby im się nie udało to z główki chcieli pobierać.
Dorka.1979, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość