35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu
mam fioła na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje w sklepie ZiK.
Masz talent, pięknie.
Wianki na drzwi sama robię, wielkanocny na ten rok już mam gotowy, pistolet na klej, surowce kupuje w JUCCA i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:22
dorbie, Bliska 77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu
mam fioł na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje sklepie ZiK.
Masz talent, pięknie.A myśłałam, że tego nikt nie kupuje
tylko jak robi, to lubi
Ja lubię łączenie materiału z szydełkowymi elementami, ale mam też całe firanki, najwieksze w naszej sypialni, nie mam zdjęc pod ręką.
A teraz zaczęłam robić takie lawendowe, tylko materiał musze poszukać, najchętnej bym połaczyła z zielonym takim szałwiowym, szaro-zielonym, tylko nie wiem gdzie takiego materiału szukaćBliska 77, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:
A myśłałam, że tego nikt nie kupuje
tylko jak robi, to lubi
Ja lubię łączenie materiału z szydełkowymi elementami, ale mam też całe firanki, najwieksze w naszej sypialni, nie mam zdjęc pod ręką.
A teraz zaczęłam robić takie lawendowe, tylko materiał musze poszukać, najchętnej bym połaczyła z zielonym takim szałwiowym, szaro-zielonym, tylko nie wiem gdzie takiego materiału szukać
Zajrzyj na stronę ZiK. Polecam.
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się marzą takie firany kołkowe w stylu secesyjnym... ale mąż mnie goni i mówi, że mu muzeum z domu robię
oczywiście stare, a nie te nowe podróby....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:27
dorbie, Bliska 77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Fajne rzeczy i nie są drogie
Ja u nich od kilku lat kupuje, tak jak Ty lubisz motywy lawendowe albo bawełna plus nić to tam jest duży wybór. Ja lawendę francuską co roku w koszach sadzę, pół na pół ziemia i piasek i od maja do listopada super mi rośniedorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
Niuta- mój ma dzisiaj służbę. Jest u Ciebie?
Jeszcze nie dotarł. Ale czekam cierpliwiemamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Dorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu
mam fioła na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje w sklepie ZiK.
ej to co piszesz wlasnej roboty?
ja z kolei nie jestem fanka kolorowych dekoracji, szczegolnie na wielkanocnym stole, gdzie jedzenie jest i tak bardzo kolorowe, wiec ukrecilam sobie swoje dekoracje ze sznurka w naturalnym kolorze sama. Do tego rzezucha w jajkowych pojemnikach pasujacych do zastawy, galazki z listkami w wazon i mam komplet..
https://lh3.googleusercontent.com/-yJTRiSYOGDc/VQANxEv1h-I/AAAAAAAAGnA/wPWqzT35VZE/w800-h585-no/dekoracja%2Bwielkanoc.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-pYW77XheYpc/VQANxPhJuxI/AAAAAAAAGm8/1eczmO_DMSo/w400-h446-no/dekoracja%2Bwielkanoc%2Bwazonik.jpg
kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Bozia3, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ej to co piszesz wlasnej roboty?
ja z kolei nie jestem fanka kolorowych dekoracji, szczegolnie na wielkanocnym stole, gdzie jedzenie jest i tak bardzo kolorowe, wiec ukrecilam sobie swoje dekoracje ze sznurka w naturalnym kolorze sama. Do tego rzezucha w jajkowych pojemnikach pasujacych do zastawy, galazki z listkami w wazon i mam komplet..
https://lh3.googleusercontent.com/-yJTRiSYOGDc/VQANxEv1h-I/AAAAAAAAGnA/wPWqzT35VZE/w800-h585-no/dekoracja%2Bwielkanoc.jpg
https://lh5.googleusercontent.com/-pYW77XheYpc/VQANxPhJuxI/AAAAAAAAGm8/1eczmO_DMSo/w400-h446-no/dekoracja%2Bwielkanoc%2Bwazonik.jpg
Znowu się czepiasz...no przecież jajko w to ubranko ktoś musiał wystroić.... masz chyba mocny gen rywalizacji co?
-
paszczakin wrote:ej to co piszesz wlasnej roboty?
https://lh5.googleusercontent.com/-pYW77XheYpc/VQANxPhJuxI/AAAAAAAAGm8/1eczmO_DMSo/w400-h446-no/dekoracja%2Bwielkanoc%2Bwazonik.jpgMoje klimaty
paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Znowu się czepiasz...
no przecież jajko w to ubranko ktoś musiał wystroić.... masz chyba mocny gen rywalizacji co?
czepiam sie, bo kupic to troche co innego niz zrobic, nie?
a rywalizacji to juz sie samam dopatrujesz.. niemniej tematu ciagnac nie bede, bo mam juz do ciebie pewna doze tolerancji
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:czepiam sie, bo kupic to troche co innego niz zrobic, nie?
a rywalizacji to juz sie samam dopatrujesz.. niemniej tematu ciagnac nie bede, bo mam juz do ciebie pewna doze tolerancji
Zwale to na hormony ciążowe... żartowałam z tą rywalizacją...
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Anna maria - śliczna ta Twoja Helenkasama słodycz.
Paszczakin, ja pod biustem to mam wrazenie jakbym taką ciemniejszą linię miała. Nie wiem czy to normalne czy jak.
Marta trzymaj się i bądz dzielna.
Paszczakin, Dorbie - zdolniachy z was. Wszystkie ozdoby na swój sposób bardzo ładne, a gust wiadomo kazdy ma inny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:31
anna maria, paszczakin, ania.g, gosia7122, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:
Paszczakin, ja pod biustem to mam wrazenie jakbym taką ciemniejszą linię miała. Nie wiem czy to normalne czy jak.
yy, jaka ciemna linie? tak jakby po obwodzie stanika? Moze Cie cisnie po prostu i przedluzke trzeba?
ja sie spodziewlam tej linii pionowej od pepka w dol, ale nic mi nie wylazlo- podobno nie wszytkim sie takie robia, a ja mam chyba malo pigmentu w skorze
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość