X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu :-( mam fioła na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje w sklepie ZiK.

Masz talent, pięknie.

Wianki na drzwi sama robię, wielkanocny na ten rok już mam gotowy, pistolet na klej, surowce kupuje w JUCCA i tyle ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:22

dorbie, Bliska 77, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu :-( mam fioł na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje sklepie ZiK.

Masz talent, pięknie.
    :-) A myśłałam, że tego nikt nie kupuje ;-) tylko jak robi, to lubi ;-)
    Ja lubię łączenie materiału z szydełkowymi elementami, ale mam też całe firanki, najwieksze w naszej sypialni, nie mam zdjęc pod ręką.
    A teraz zaczęłam robić takie lawendowe, tylko materiał musze poszukać, najchętnej bym połaczyła z zielonym takim szałwiowym, szaro-zielonym, tylko nie wiem gdzie takiego materiału szukać

Bliska 77, mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No to mamy podobne problemy... dobrze bratnia duszę na forum poznać :-)
    <3, w grupie zawsze raźniej :-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, gratuluję talentu :-)

mamatrojki80, dorbie, peppapig, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    :-) A myśłałam, że tego nikt nie kupuje ;-) tylko jak robi, to lubi ;-)
    Ja lubię łączenie materiału z szydełkowymi elementami, ale mam też całe firanki, najwieksze w naszej sypialni, nie mam zdjęc pod ręką.
    A teraz zaczęłam robić takie lawendowe, tylko materiał musze poszukać, najchętnej bym połaczyła z zielonym takim szałwiowym, szaro-zielonym, tylko nie wiem gdzie takiego materiału szukać

Zajrzyj na stronę ZiK. Polecam.

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzą takie firany kołkowe w stylu secesyjnym... ale mąż mnie goni i mówi, że mu muzeum z domu robię ;-) oczywiście stare, a nie te nowe podróby....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 10:27

dorbie, Bliska 77, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zajrzyj na stronę ZiK. Polecam.
    Fajne rzeczy i nie są drogie

mamatrojki80, peppapig, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Fajne rzeczy i nie są drogie

Ja u nich od kilku lat kupuje, tak jak Ty lubisz motywy lawendowe albo bawełna plus nić to tam jest duży wybór. Ja lawendę francuską co roku w koszach sadzę, pół na pół ziemia i piasek i od maja do listopada super mi rośnie :-)

dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Niuta- mój ma dzisiaj służbę. Jest u Ciebie? ;)

Jeszcze nie dotarł. Ale czekam cierpliwie :-P

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny co słychać?
    U mnie zimno dzisiaj,czekam na wiosnę a tu śnieg z deszczem zapowiadają!
    Pozdrawiam :-)

mamatrojki80, Bliska 77, Aasiula, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Dorbie, ja wszystko kupuje, nie mam talentu :-( mam fioła na punkcie staroci i szydełkowych zazdrostek i firanek, często kupuje w sklepie ZiK.

ej to co piszesz wlasnej roboty? ;)

ja z kolei nie jestem fanka kolorowych dekoracji, szczegolnie na wielkanocnym stole, gdzie jedzenie jest i tak bardzo kolorowe, wiec ukrecilam sobie swoje dekoracje ze sznurka w naturalnym kolorze sama. Do tego rzezucha w jajkowych pojemnikach pasujacych do zastawy, galazki z listkami w wazon i mam komplet..

https://lh3.googleusercontent.com/-yJTRiSYOGDc/VQANxEv1h-I/AAAAAAAAGnA/wPWqzT35VZE/w800-h585-no/dekoracja%2Bwielkanoc.jpg
    https://lh5.googleusercontent.com/-pYW77XheYpc/VQANxPhJuxI/AAAAAAAAGm8/1eczmO_DMSo/w400-h446-no/dekoracja%2Bwielkanoc%2Bwazonik.jpg

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, Bozia3, moremi, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

ja z kolei nie jestem fanka kolorowych dekoracji, szczegolnie na wielkanocnym stole, gdzie jedzenie jest i tak bardzo kolorowe, wiec ukrecilam sobie swoje dekoracje ze sznurka w naturalnym kolorze sama. Do tego rzezucha w jajkowych pojemnikach pasujacych do zastawy, galazki z listkami w wazon i mam komplet..

https://lh3.googleusercontent.com/-yJTRiSYOGDc/VQANxEv1h-I/AAAAAAAAGnA/wPWqzT35VZE/w800-h585-no/dekoracja%2Bwielkanoc.jpg
    https://lh5.googleusercontent.com/-pYW77XheYpc/VQANxPhJuxI/AAAAAAAAGm8/1eczmO_DMSo/w400-h446-no/dekoracja%2Bwielkanoc%2Bwazonik.jpg

Znowu się czepiasz... ;-) no przecież jajko w to ubranko ktoś musiał wystroić.... masz chyba mocny gen rywalizacji co? ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

cuuudo ;) Moje klimaty :D

paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Moje ozdóbki okienne
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/002237b275b0.jpg

Dorbie, super sa.. ja kiedys choinke sobie tak ubiore, w takie szydelkowe sniezynki.. tez monochromatycznie ;)

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Znowu się czepiasz... ;-) no przecież jajko w to ubranko ktoś musiał wystroić.... masz chyba mocny gen rywalizacji co? ;-)

czepiam sie, bo kupic to troche co innego niz zrobic, nie?
    a rywalizacji to juz sie samam dopatrujesz.. niemniej tematu ciagnac nie bede, bo mam juz do ciebie pewna doze tolerancji ;) icon_poke.gif

kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    czepiam sie, bo kupic to troche co innego niz zrobic, nie?
    a rywalizacji to juz sie samam dopatrujesz.. niemniej tematu ciagnac nie bede, bo mam juz do ciebie pewna doze tolerancji ;) icon_poke.gif

Zwale to na hormony ciążowe... żartowałam z tą rywalizacją...

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Jeszcze nie dotarł. Ale czekam cierpliwie :-P
    tylko go oddaj do rana :P

macduska, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, jak już obejrzysz usuń proszę cytat z posta, dziękuje.

• slash Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Anna maria - śliczna ta Twoja Helenka :) sama słodycz.

Paszczakin, ja pod biustem to mam wrazenie jakbym taką ciemniejszą linię miała. Nie wiem czy to normalne czy jak.

Marta trzymaj się i bądz dzielna.

Paszczakin, Dorbie - zdolniachy z was. Wszystkie ozdoby na swój sposób bardzo ładne, a gust wiadomo kazdy ma inny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 11:31

anna maria, paszczakin, ania.g, gosia7122, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 11 marca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:

Paszczakin, ja pod biustem to mam wrazenie jakbym taką ciemniejszą linię miała. Nie wiem czy to normalne czy jak.

yy, jaka ciemna linie? tak jakby po obwodzie stanika? Moze Cie cisnie po prostu i przedluzke trzeba? ;)

ja sie spodziewlam tej linii pionowej od pepka w dol, ale nic mi nie wylazlo- podobno nie wszytkim sie takie robia, a ja mam chyba malo pigmentu w skorze

Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 7966 7967 7968 7969 7970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ