35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:możliwe, ale przecież jeszcze jest rano. startuje ci rano?
ja zazwyczaj muszę czekać do późnego wieczora. takiego że niby jeszcze dziś a właściwie zaraz już jutro.
Kurde nigdy nie skupiałam się kiedy mi startuje, po prosty przychodził
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a widzisz. ja wiem, ze jak mi rano tempka jebnie poziomem o glebę to mam cały dzień spokój i czujność wzmagam dopiero wieczorem
Ja nie mierzę temp. i nie prowadzę wykresu, bo dopóki nie zakończę gardłowej sprawy i zębowej to miałam się nie staraćmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no- nadrobiłam.
Reni pytała o pozytywy- idę z robota do przodu. miałam zapiernicz wczoraj i dużo spraw do załatwienia, dziś ciąg dalszy. Ale cieszę się, bo w kocu coś się dzieje, mobilizacja 100%.
Niuta- mój ma dzisiaj służbę. Jest u Ciebie?
W związku z tym mam 24h chatę wolną. Nie nie- nic z tych rzeczy. Będę mogła w skupieniu popracować. No- może nie 24h, ale dłużej niż zazwyczaj.
Mama3- a ty czasem sprawdzasz wiadomości?Bo zaczynam się czuć odrzucona
co tam jeszcze- w zwiazku z napletkami, stulejkami i takimi tam... ja bym chciała dziecię o jakiejkolwiek (z dwóch, dla jasności) płci, ale jak będzie chłopak to wmówię mojemu m że to takie męskie zajęcie odciąganie napletkaniech robi. heheheeh
macduska, Mega, Aasiula, Bliska 77, Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie powiem nic nowego- ale powiem- Hela i Marcel - sliczne dzieciaczki.
to ja w takim razie zacytuje, bo Duska dobrze pisze.. fajne smieszki takie..
macduska, Mega, Aasiula, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja nie mierzę temp. i nie prowadzę wykresu, bo dopóki nie zakończę gardłowej sprawy i zębowej to miałam się nie starać
prowadziłabym dla własnej wiedzy na Twoim miejscu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny