35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:yy, jaka ciemna linie? tak jakby po obwodzie stanika? Moze Cie cisnie po prostu i przedluzke trzeba?
ja sie spodziewlam tej linii pionowej od pepka w dol, ale nic mi nie wylazlo- podobno nie wszytkim sie takie robia, a ja mam chyba malo pigmentu w skorzeAasiula lubi tę wiadomość
-
I jak Ty sie w ogole czujesz Slash? Jak tam sytuacja w domu- uspokoilo sie?
U mnie 8 miesiac jest jak narazie najlepszy z calej ciazy- mlody napierdziela, wiec jakby takie poczucie "jest ok", pracy mam mniej, wiec nie padam na pysk, rzygam bardzo okazjonalnie
jakas ta moja ciaza poprzekrecana, bo moje znajome wlasnie na 8 miesiac najmocniej narzekaly..kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:yy, jaka ciemna linie? tak jakby po obwodzie stanika? Moze Cie cisnie po prostu i przedluzke trzeba?
ja sie spodziewlam tej linii pionowej od pepka w dol, ale nic mi nie wylazlo- podobno nie wszytkim sie takie robia, a ja mam chyba malo pigmentu w skorzemamatrojki80, paszczakin, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja miałam prawie od poczatku ciazy a po porodzie to linia zrobila się prawie czrna , caly brzuch ciemny się zrobił. Nawet burę od położnych zaopalanie w ciazy a ja bylam niewinna. Mam dużo pigmentu, opalam się od na na brązowo, mo to swoje zle stronybo byleblizenka po syfku i od razu mam brązową plamkę.
Ta krecha to chyba wynik działania hormonów, a nie pigmentu, ale mogę się mylić... ja też taką krechę miałam tylko delikatną. -
nick nieaktualny
-
ona jest od melaniny..
ale ja jestem z natury zielono-biala w kolorze, 3 tygodnie na plazy powoduja jedynie lekkie wrazenie oliwkowej skory, wiec zebym miala taka kreske trudno "wymagac"macduska, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:paszcza Ty jesio tylko 50dni i przytulisz kartoflaka
ano.. ja tam sie bede starac, zeby to bylo jeszczce szybciej- tak jak mowilam- po 9 kwietnia ciaze mam "dodnoszona", wiec bedzie dziki seks, mycie okien i wyboiste drogikapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nawiązując do waszej rozmowy o szkole i pójściem szybszym 6 latka. Nikt niestety nie poruszył kwestii opieki jeszcze nad takim dzieckiem. U mnie w tym roku w szkole było planowanych 18 klas pierwszych! Lekcje odbywają się dwuzmianowo. Nikogo nie interesuję , ze ty nie masz co zrobić z dzieckiem do południa. Do świetlicy nie ma szans się dostać , jest walka niesamowita- gorzej niż o przedszkola . Pierwszeństwo samotne matki , a ich jest tyle , że te niesamotne nawet nie maja na co liczyć, pozostaje tylko Niania, która u nas kosztuje tez nie mało. dziadków nie mam na miejscu. A w przedszkole ma opiekę, zje , jednak rok dla takiego maluch to jest dużo.
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ano.. ja tam sie bede starac, zeby to bylo jeszczce szybciej- tak jak mowilam- po 9 kwietnia ciaze mam "dodnoszona", wiec bedzie dziki seks, mycie okien i wyboiste drogi
BISCA, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Cześć dziewczyny, nawiązując do waszej rozmowy o szkole i pójściem szybszym 6 latka. Nikt niestety nie poruszył kwestii opieki jeszcze nad takim dzieckiem. U mnie w tym roku w szkole było planowanych 18 klas pierwszych! Lekcje odbywają się dwuzmianowo. Nikogo nie interesuję , ze ty nie masz co zrobić z dzieckiem do południa. Do świetlicy nie ma szans się dostać , jest walka niesamowita- gorzej niż o przedszkola . Pierwszeństwo samotne matki , a ich jest tyle , że te niesamotne nawet nie maja na co liczyć, pozostaje tylko Niania, która u nas kosztuje tez nie mało. dziadków nie mam na miejscu. A w przedszkole ma opiekę, zje , jednak rok dla takiego maluch to jest dużo.
U mnie jest 9 klas pierwszych w tym roku.... ale 18 to szok. Masz rację z tą opieka i dwuzmianowym planem lekcji bo to może komplikować życie. -
nick nieaktualnyola_35 wrote:Cześć dziewczyny, nawiązując do waszej rozmowy o szkole i pójściem szybszym 6 latka. Nikt niestety nie poruszył kwestii opieki jeszcze nad takim dzieckiem. U mnie w tym roku w szkole było planowanych 18 klas pierwszych! Lekcje odbywają się dwuzmianowo. Nikogo nie interesuję , ze ty nie masz co zrobić z dzieckiem do południa. Do świetlicy nie ma szans się dostać , jest walka niesamowita- gorzej niż o przedszkola . Pierwszeństwo samotne matki , a ich jest tyle , że te niesamotne nawet nie maja na co liczyć, pozostaje tylko Niania, która u nas kosztuje tez nie mało. dziadków nie mam na miejscu. A w przedszkole ma opiekę, zje , jednak rok dla takiego maluch to jest dużo.
Jestvto problem, nalezy jednak zaznaczyć, ze szkoła ma obowiązek zapewnienia opieki tylko podczas zajęć dydaktyczno wychowawczych, czyli wtedy kiedy dzieciak ma zajęcia w szkole.kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I jak na złosc kartofel nie wyjdzie i zostanie przenoszony
hehe, pewnie tak znajac moje szczescie
ale u nas dlugo nie czekaja, jest po terminie, to wywolanie na umowiony dzien
a ten seks na przyspieszenie to pomaga, czy to urban legend? bo szczerze, to ja malo seksualnie sie ostatnio czuje, juz chetniej okna umyjekapturnica, macduska, Aasiula, BISCA, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny, nawiązując do waszej rozmowy o szkole i pójściem szybszym 6 latka. Nikt niestety nie poruszył kwestii opieki jeszcze nad takim dzieckiem. U mnie w tym roku w szkole było planowanych 18 klas pierwszych! Lekcje odbywają się dwuzmianowo. Nikogo nie interesuję , ze ty nie masz co zrobić z dzieckiem do południa. Do świetlicy nie ma szans się dostać , jest walka niesamowita- gorzej niż o przedszkola . Pierwszeństwo samotne matki , a ich jest tyle , że te niesamotne nawet nie maja na co liczyć, pozostaje tylko Niania, która u nas kosztuje tez nie mało. dziadków nie mam na miejscu. A w przedszkole ma opiekę, zje , jednak rok dla takiego maluch to jest dużo.
18 klas? faken, a po ile dzieciakow w klasie jest mniej wiecej?
jak ja bylam w szkole to bylo 5-6 w zaleznosci od rocznika, po 30 dzieciakow..
a teraz niby ma byc niz demograficzny.. czyli jednak bedzie mail kto robic na nasze emerytury?kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, pewnie tak znajac moje szczescie
a ten seks na przyspieszenie to pomaga, czy to urban legend? bo szczerze, to ja malo seksualnie sie ostatnio czuje, juz chetniej okna umyjepaszczakin, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hehe, pewnie tak znajac moje szczescie
a ten seks na przyspieszenie to pomaga, czy to urban legend? bo szczerze, to ja malo seksualnie sie ostatnio czuje, juz chetniej okna umyje
Ja tam nie wiem. U mnie obydwie ciąze w terminie się rozwiazaly. Jechałam ot tak do kontroli a tam się okazywało, że jest już rozwarcie i zaraz się urodzi dzieć.mamatrojki80, paszczakin, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ja tam nie wiem. U mnie obydwie ciąze w terminie się rozwiazaly. Jechałam ot tak do kontroli a tam się okazywało, że jest już rozwarcie i zaraz się urodzi dzieć.
Nie czułaś, że Cię się szyjka rozwiera? pytam bo ja w życiu zadnego rozwarcia nie miałam
macduska lubi tę wiadomość