35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Ej... bo są takie różne teorie... a jak bym kapustę posadziła w ogrodzie? za bocianem będę ganiać,a z kapustą tak bardziej stacjonarnie... i ona tylko moja będzie, a taki bocian to nie wiadomo ile już babek w okolicy obskoczył... hmmm
mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Dzień dobry
wczoraj mnie zmogło i wylądowałam szybko w łożku. pogoda bardzo senna, akurat paskudnie leje
Dorbiebędzie jeszcze dobrze, zobaczysz...
Co ja to jeszcze chciałam napisać....a bociany...gdyby to było takie proste że się popatrzy i bach ciąża to bym juz stała pod jakimś gniazdem
ja mam prywatne bocianie gniazdo i nickapturnica, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Wylazlam od gina
Endometrium 9 mm
W prawym jakniku pecherzyk dominujacy o srednicy 25x18 mm
Teraz wizyta we wtorek , ciekawe czy peknieComeToMeBaby, dorbie, mamatrojki80, gretka, paszczakin, Arwena, moremi, malgos741, peppapig, kapturnica, Parka, kkisia, ania.g, gosia7122, Mega, Sabina, Mango, ola_35 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kapusta + bocian = bliźniaki
jesteś gotowabo jak nie to musisz jeden sposób wybrać.
A znasz kogoś, kto był gotowy na bliźniaki nie mając wcześniej takiej parki? Bo ja znam tylko takich, co myśleli, że są gotowi.
A tak poważnie, to byle zdrowe, może być i dwójka. Będę robiła za patologiczną rodzinę :)I ewentualnie samotną matkę, jakby mąż zszedł na zawał przy pierwszym usg
ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie słonko świeci, jakoś mi lepiej, jeszcze po rozmowie z ginką, która stwierdziła, ze widac po mnie, ze nie jest mi fajnie i chcwilkę pogadałysmy. Jakos mi się fajniej zrobiło
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, macduska, peppapig, Krakonka, Parka, kkisia, gosia7122, Aasiula, Sabina, Mango, ola_35 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:a bo to nie działa tak. to czeba "obcego", znienacka.
najciemniej pod latarnią.
Obcego, pod latarnią... Zaraz Wam albo chłopy odłączą internet, albo ekolodzy kwasem oblejądorbie, mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Żeby było jak ma być to poczekam, aż 35 lat skończę 4 czerwca
Chociaż zamowiliśmy sobie wakacje na Malcie w lipcu w najwieksze upały, a co tam, upały lubię bardzoNajwyżej zygaczki będą
Co ma byc to będzie
mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A ja w swoje urodziny 25 czerwca mam zamiar być zaciążona
Chociaż zamowiliśmy sobie wakacje na Malcie w lipcu w najwieksze upały, a co tam, upały lubię bardzoNajwyżej zygaczki będą
Co ma byc to będzie
My już mamy Kanary na lipiec wykupioneComeToMeBaby, dorbie, Krakonka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja.... ja wczoraj zrobiłam coś strasznego....
sprowadziłam mojego m na manowce.... znaczy sam się sprowadził, bo ja myślałam, ze w odpowiednim momencie powie STOP.
i z jego planowanych 5 dni postu zrobiły się moje 3 dni
on naprawdę święcie wierzył, że po 5 dniach postu będzie miał lepsze wyniki niż po 3. musiałam mu zapodać argument, ze musimy zasymulować sytuacę adekwatną do naszej aktywności łóżkowej, bo my sobie nie robimy postów 5-dniowych, więc na co nam takie wynikia poza tym jakby się chciał tak sztywno trzymać tych widełek, o których mu pani w labie powiedziała (3-5 dni) to powinien iść w środek normy (4dni),a nie w skrajność.
no- chyba przebolał to, że nie wytrzymałna zasadzie: no trudno...
ale co ja zrobię, że ja ociekam sexappealem?
Nie obwiniaj się... to on ma słaby charakter
ComeToMeBaby, Mango lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:U mnie słonko świeci, jakoś mi lepiej, jeszcze po rozmowie z ginką, która stwierdziła, ze widac po mnie, ze nie jest mi fajnie i chcwilkę pogadałysmy. Jakos mi się fajniej zrobiło
Dorbie, a ja Ci wspominałam, że koleżanka w trzecim cyklu po takich przejściach, jak u Ciebie, wyhodowała sobie bliźniaki? I jeszcze, jak o tym później gadałyśmy, to mówiła, że w szpitalu, a potem ginka też, mówili, że to bardzo częste. Bo organizm się zbiera, mobilizuje i zaciąża. I ciąże miała ta koleżanka dobrą - rzygała, ale do rozwiązania (cc w 36 tyg - planowane) pracowała. I to wyjazdową pracę miała. A problemy zdrowotne zawsze miała, takie inne, pozababskie. Dzieciaki się urodziły zdrowe, duże, a ona od pierwszego dnia chodziła, karmiła, i w ogóle.
ComeToMeBaby, dorbie, Arwena, macduska, Aasiula, peppapig, ania.g, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nie no mówiłas coś innego, że masz komandosa w domu i niczego się nie boisz, jedynie o jego bezpieczeństwo
a ja Ci odpowiadam, że tak jakby go nie było i jak coś się będzie działo to i Ty oberwiesz, bo jego nie bedzie w domu
ComeToMeBaby wrote:nooo, właśnie o tym mówiędorbie, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
boże przeczytałam, że posadzisz go sobie w napletkuKrakonka wrote:To ja też proszę jednego nieprzechodzonego boćka, posadzę se na poletku z kapustą.
U mnie 5 dc, dzisiaj dzwonię się umówić do ginki na za tydzień.mamatrojki80, dorbie, Arwena, macduska, moremi, kapturnica, kkisia, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny