35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dorbie, a ja Ci wspominałam, że koleżanka w trzecim cyklu po takich przejściach, jak u Ciebie, wyhodowała sobie bliźniaki? I jeszcze, jak o tym później gadałyśmy, to mówiła, że w szpitalu, a potem ginka też, mówili, że to bardzo częste. Bo organizm się zbiera, mobilizuje i zaciąża. I ciąże miała ta koleżanka dobrą - rzygała, ale do rozwiązania (cc w 36 tyg - planowane) pracowała. I to wyjazdową pracę miała. A problemy zdrowotne zawsze miała, takie inne, pozababskie. Dzieciaki się urodziły zdrowe, duże, a ona od pierwszego dnia chodziła, karmiła, i w ogóle.
mamatrojki80, Arwena, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie no mówiłas coś innego, że masz komandosa w domu i niczego się nie boisz, jedynie o jego bezpieczeństwo
a ja Ci odpowiadam, że tak jakby go nie było i jak coś się będzie działo to i Ty oberwiesz, bo jego nie bedzie w domumamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a Wy dalej wierzycie w bociany? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/cuckoo-smiley.gif
przecież to hóje, które potrafią opierdzielić małego boćka!
już kiedyś o tym rozmawiałyśmy i ja podtrzymuję: czekam na ibisa
zobaczcie jakie dorodne bobasy rozdają
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b6d68c1a8df.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:43
macduska, moremi, kapturnica, ania.g, kkisia, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a Wy dalej wierzycie w bociany? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/cuckoo-smiley.gif
przecież to hóje, które potrafią opierdzielić małego boćka!
już kiedyś o tym rozmawiałyśmy i ja podtrzymuję: czekam na ibisa
zobaczcie jakie dorodne bobasy rozdają
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b6d68c1a8df.jpg
ja niw ierzę, napisałam wyraźnie, że ten sposób nie działa
co roku siedzą u mnie na dachu cały lipiec jak już w gnieździe im ciasnokapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Agape, a Ty kiedy do lekarza? Byłaś już podglądać obcego? Jak się czujesz?
I gdzie jest Asiapoli? Mogłaby od czasu do czasu dać znać jak sytuacja u niej.
Paaaaaaszcza! Gdzie jest Paaaaaaszcza?moremi, Krakonka, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, macduska, ania.g, kkisia, gosia7122, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle zapieprzacie nie było mnie 2 godziny a tu naczaskane tyle stron
Mimo że brzydko ałtsajd czuję się super dzisiaj lekko cudownie,bo są dni kiedy mnie w brzuchu gniecie,naciąga,napompowana jakaś taka a dzisiaj super
Ściskam muszę was nadrobić i popracować cosik >"<Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 10:53
moremi, gretka, macduska, kkisia, gosia7122, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
agp wrote:Morka, ja byłam po dupka dwa tygodnie temu, wtedy tylko potwierdził uścielone mieszkanie 4 mm i "obcego" 1 mm. Teraz wizyta w przyszłą środę, wtedy już będzie wiadomo, czy serduszko bije i takie tam początki związków kończyn, tak mi lekarz mówił, no i dopiero serducho pozwoli na założenie karty ciąży. Oczywiście mam pietra, ale to chyba każda z nas przeżywa. Z samopoczuciem moim jest różnie, chyba dokucza mi wszystko to czego nie miałam w pierwszej cionży -uwaga narzekam - mdłości, senność, bolące, ciężkie cyce, no i ten cholerny ból w łydce - zwiększyłam magnez jak radziłyście, jak nie przejdzie to po weekendzie zadzwonię do swojego lekarza... Pracy mam w tym tygodniu dużo wiec padam na twarz po powrocie. A Ty Morka tez jakos teraz masz iść do gina z tego co pamiętam, co nie?
Agape, suwaczek proszę wrzucićto już chyba ten czas
macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:nie no mówiłas coś innego, że masz komandosa w domu i niczego się nie boisz, jedynie o jego bezpieczeństwo
a ja Ci odpowiadam, że tak jakby go nie było i jak coś się będzie działo to i Ty oberwiesz, bo jego nie bedzie w domu
pisałam:ComeToMeBaby wrote:A ja mam prywatnego żołnierza z odznaką komandosa
i niczego się nie boję
no, może tego, że wyjedzie na wojnę.
i to było w kontekście forumowego zbrojenia w widły i inne takie. co odpowiada własnie twojemu postowi, że niczego się nie boję oprócz tego że pojedzie na wojnę- i zostanę wtedy sama.
temat bania się o jego bezpieczeństwo w razie wyjechania na misję czy wojnę został poruszony dużo później.mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Złamała mnie ta pogoda. Przytachałam drewna i zapaliłam w kominku. Zaświeciłam wszystkie lampy w pokoju i teraz mam ochotę na kawę. A po kawie posegreguję ciuszki dla dzieci koleżanki. Może wybiorę wreszcie jakies materiały na sukieneczki, bo już mam dwie zamówione i nawet przyszła mi ochota na szycie
mamatrojki80, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W domu już ciepło, nawet odrobinę za, jak mój gust, ale za to ogień trzaska przyjemnie. Paczka z ubrankami zrobiona nareszcie, mam kawę i niewykluczone, UWAGA, że udało mi się pchnąć sprawę mojego telefonu w obsłudze klienta. Jeśli się uda do końca, to napiszę chłopaczkowi list pochwalny. Teraz tylko po raz 6 musze wypełnić dokumenty, załatwić ksera różne, pieczątki, podpisy i wysłać pocztą. A jak tylko dostanę tę cesję, to natychmiast się przenoszę z numerem gdzie indziej. A sprawę załatwiam od 4 miesięcy...
Jak przypomnę sobie sposób na wklejanie zdjęć, to się pochwalę zakupami dla MałgośkiBISCA lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:kupiłam sobie nowy lakier do paznokci, pomalowałam i kurcze siedzę już 20 minut a on dalej się lepi...
A nie masz jakiegoś utwardzacza albo przyspieszacza schnięcia? Suszarki z opcją zimnego powietrza? Można jeszcze olejkiem do paznokci na próbę posmarować.
ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:do wody z kostkami lodu wsadź łapki
a z folii to już wyższa szkola jazdy
macduska, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, peppapig, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A nie masz jakiegoś utwardzacza albo przyspieszacza schnięcia? Suszarki z opcją zimnego powietrza? Można jeszcze olejkiem do paznokci na próbę posmarować.
wkurza mnie bo inny kolor tej samej firmy schnie momentalnie a to jakieś badziewie, -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdcc18b3c9f0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f146904635bb.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad28f76b7317.jpg
Wieloryb, bo Małgoś uwielbia się kąpać, ale nie znosi mycia głowy, bo jej się leje do oczu. Może to pomoże. Choć ja to niedowiarek jestem, jeśli chodzi o gadżety, to chyba warto.
Bidon, bo jak dziadek ją zabrał na obiad do KFC, to się okazało, że mę dziecię umie i chce i lubi pić przez rurkę.
No i plecak, bo ze smyczą, a mój żenski Belzebub jest nieustraszony i chodzi, gdzie jej się podoba, nie bacząc na rodziców. Teraz będzie diaboł na smyczyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 12:27
mamatrojki80, moremi, dorbie, gretka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013