35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję, że gofry pół na pół. Ciasto rewelacja, super wyszły, ale się upiepszyłam z tym wszystkim. Gofrownica jest śliczna, ale na każde 2 gofry trzeba czekać 5-7 minut. Nie wiem, co mnie podkusiło, zeby kupić to plastikowe badziewie. Zwykle agd drobne staram się półprof nabywać, własnie żeby uniknąć takie dyndolenia.
Jak mi kiedys przyjdzie chęć na gofrownicę, to kupię taką co najmniej 2000wat.
Ciasto jest z moichwypieków - rzeczywiście puszyste w środku, a chrupiące na zewnątrz wychodzi.dorbie, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, anna maria, moremi, kkisia, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Za późno. Część już ma ubranka dla dzieci.
A i tak mnie najbardziej bawi jak wymyślają sposoby na powiedzenie, że są w ciąży. Najpierw mężowi test w pudełeczku, skarpetunie, buciki i inne badziewia, a później dziadkom - z okazji urodzin, na uroczystym obiedzie itp.
Jak zrobiłam test i zobaczyłam drugą kreskę, to od razu poleciałam budzić męża. Musiałam się dowiedzieć czy nie mam zwidów. Gdybym jeszcze miała czekać na okazję, to chyba bym jajko zniosłamoremi, Iwone, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Melduję, że gofry pół na pół. Ciasto rewelacja, super wyszły, ale się upiepszyłam z tym wszystkim. Gofrownica jest śliczna, ale na każde 2 gofry trzeba czekać 5-7 minut. Nie wiem, co mnie podkusiło, zeby kupić to plastikowe badziewie. Zwykle agd drobne staram się półprof nabywać, własnie żeby uniknąć takie dyndolenia.
Jak mi kiedys przyjdzie chęć na gofrownicę, to kupię taką co najmniej 2000wat.
Ciasto jest z moichwypieków - rzeczywiście puszyste w środku, a chrupiące na zewnątrz wychodzi.
Dlatego tez między innymi moja powędrowała do piwnicy...
Porządna kosztuje tak około 200 zeta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:07
moremi, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dlatego tez między innymi moja powędrowała do piwnicy...
Porządna kosztuje tak około 200 zeta.Ale gofera z bita smietana i owocami bym wcisła mrrr
gosia7122, macduska, Krakonka, moremi, kkisia, Mega, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
My bedziemy cwiczyc metoda Vojty,podobno bardzo dobra,najwazniejsze zeby przynosal efektymysza1975 wrote:Trafiliśmy na fajną prywatną rehabilitantkę, która nie chciała wyciągnąć od nas kasy tylko pokazała jak go ćwiczyć i kontrolowaliśmy u niej efekty raz w miesiącu
Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zast sie wlasnie nad kupieniem Ale jak juz to chyba lepiej żeliwne kupowac i to na 4rysztuki a nie na dwie.Bo mozna sie wkurzyc czekajac na swoja porcje
Ale gofera z bita smietana i owocami bym wcisła mrrr
Są dobre w takim jednym sklepie internetowym. Wypróbowane, kolezanka miala ale juz jej padła po milionowym gofrze, tam się piekły szybciutko.anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Są dobre w takim jednym sklepie internetowym. Wypróbowane, kolezanka miala ale juz jej padła po milionowym gofrze, tam się piekły szybciutko.
macduska, anna maria, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kometa, tylko pamiętaj ja samolot obstawiam, Ty musisz coś innego wymyślić
ekologiczną.
pieluchę.
tak, żeby już zaczął trenowaćanna maria, moremi, mamatrojki80, kkisia, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A drogie??? Swoja droga jak kupie to bede żarła je co chwile heh I tak zle i tak niedobrze..
Co s w okolicach 200- 250 zeta.
Ty masz teraz licencję na zachciaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:20
anna maria, Krakonka, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ja mam taka stara po tesciowej na 4 szt.zajebiste gofry z tego wychodza:-)macduska wrote:Są dobre w takim jednym sklepie internetowym. Wypróbowane, kolezanka miala ale juz jej padła po milionowym gofrze, tam się piekły szybciutko.
kapturnica, macduska, moremi, kkisia, mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość
-
no, ja mam taki kombajn: grill (przez całą długość), tosty (2szt), gofry (2 szt).
wymienne wkładki.
całkiem całkiem.
philips cucina.malgos741, mamatrojki80, anna maria, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Co s w okolicach 200- 250 zeta.
Ty masz teraz licencję na zachciaki.Jak przyjdzie wejsc w ciuchy sprzed ciąży.Od tygodnia w wiekszosc spodni sie juz nie mieszcze bo wszystko uciska.A najgorzej na wieczor wywala mnie jak w 5tym miechu ciazy
Mega lubi tę wiadomość