35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hello
nie robie dziś zlewu .. przełożyłam na jutro i jestem już w domumamatrojki80, moremi, anna maria, kkisia, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Jutro 6 tydzień.
anna maria, mamatrojki80, macduska, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone, trzymaj się i dawaj znać co u Ciebie. Widziałam, że od jakiegoś czasu się wycofujesz.
Jak tam Luna?mamatrojki80, Iwone, macduska, Mega, anna maria, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA zapomnialam wam powiedziec , ze jutro jedziemy wszystkie papiery podpisac
Wiec laparo sie juz nie stresuje
I Luna fajnie ze dzis bylad na wizycie i lekarz wydal ci sie ok
troche malomowny ale z powolania
jego ojciec tez ginekologjuz nie praktykuje , choc czasami w zastepstwie przyjmuje w Rudzie
mamatrojki80, Krakonka, Natka_79, macduska, Mega, moremi, Iwone, gosia7122, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:No to ja się wpisuję. Tez w ciązy jeszcze nie jestem, a wózek mam. Nawet dwa. Jeden w użyciu
Ja tez wozek mam, wlasciwie to wszystko mam dla dziecka, bo sie nie wyzbywalam. Mam wersje i chlopczykowa
I dziewczeca ubranek i w ogole wszystkiego. Mialam przeczucie ze moze bedziemy myslec o trzecim, tylko czas tak szybko zlecial....
moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Ja tez wozek mam, wlasciwie to wszystko mam dla dziecka, bo sie nie wyzbywalam. Mam wersje i chlopczykowa
I dziewczeca ubranek i w ogole wszystkiego. Mialam przeczucie ze moze bedziemy myslec o trzecim, tylko czas tak szybko zlecial....
ja nic nie mam po 12 latach i dobrze
anna maria, moremi, kapturnica, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez nic nie mialam po 24 latach:-),wszystko nowe kupowalam ale dosc pozno ,bo sie balam a wozek to jak Hela miala 2 tyg kupilismy.macduska wrote:ja nic nie mam po 12 latach i dobrze
macduska, mamatrojki80, kapturnica, Krakonka, kkisia, gosia7122, megan8, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:ja tez nic nie mialam po 24 latach:-),wszystko nowe kupowalam ale dosc pozno ,bo sie balam a wozek to jak Hela miala 2 tyg kupilismy.
metoda Vojty? kurcze ona jakś nieprzyjemna dla dzieci jest podobno
ale skuteczna to fakt
mój Młody rehabilitowany był metodą NDT Bobathanna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja ciuszki wydaję zaraz, jak Małogś z nich wyrośnie, bo inne dzieci czekają w kolejce - są 9 miesięcy młodsze bliźniaczki i od nich 9 następna rodzinna dziewczyneczka. A po niej to nie sądzę, żeby się coś ostało, bo w końcu te ubranka się spierają. Ale spoko, jak będzie dla kogo, to się znajdą następne.
Ale łóżeczko turystyczne po moim synu wróciło po 15 latach do córci. Ona go wykończy, ale i tak, że tyle wytrzymałomoremi, kkisia, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Iwone, trzymaj się i dawaj znać co u Ciebie. Widziałam, że od jakiegoś czasu się wycofujesz.
Jak tam Luna?
Ja po tych wszystkich akcjach z synem starszym i ostatnio z młodszym, który też sprawia problemy, mam wszystkiego dość.
Nie dość że mam problemy z dzieciakami, to jeszcze doszły problemy z psem i kotem.
Luna to obrażalska arystokratkaKotka obraziła się chyba o psa i poza mężem wszyscy mnie w domu wkurzają i jak pomyślę, że miałabym być jeszcze w ciąży a później mieć kolejne dziecko, to mi się wszystkiego odechciewa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 16:33
megan8 lubi tę wiadomość