X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwone, zaglądaj czasem. Niech ci się wiedzie. :-)
    Zaglądam, zaglądam ;) Ktoś musi aktualizować listę staraczek :)

macduska, Sabina, malgos741, kkisia, Parka, moremi, anna maria, gosia7122, Aasiula, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wózek wynoszę juz 2 lata :) stoi grzecznie i sie kurzy. Wszystkie ciuszki czekają, łóżeczko, wanienka :) dla chłopca mam komplet. W ogóle to jakoś cieżko mi sie z tymi dziecięcymi rzeczami rozstać :)
    Zaraz otwieram cydr, musze sie trochę odstresować. Apetyt dalej mi szaleje, najbardziej na śledzie 8)

macduska, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :-)
    Ja do komunii sukienke mialam szyta, wianek wybrała mama :-)
    Iwone <3
    Mega ciesze się, że po wizycie wszystko dobrze :-) mam nadzieję że nową praca szybko Ci się trafi, razem z ciążą ;-)
    Ja też mam gofrownice 3 w jednym Zelmera, ale już dawno jej nie używałam :-)
    Morek smiga ta Twoje ciąża!
    Kapta miło, że lekarz potwierdzil że Malizna zdrowa :-)
    Wacia tylko nie szalej ;-)

Ja dziś cały dzień ciężko pracowałam. Malujemy kuchnię i pokój na dole, co z krecacym się pod nogami dzieciem, które koniecznie chce pomagać, łatwe nie jest ;-) ale pozwoliliśmy jej malować, była przeszczęśliwa :-) choc jak sie rozochocila ti sie wystraszylismy ze farby nam braknie ;-) szkoda że pogoda się spieradaczyla, zimno, mokro, ściany nie schna :-( jutro będziemy kończyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:07

macduska, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, Parka, moremi, anna maria, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zaglądam, zaglądam ;) Ktoś musi aktualizować listę staraczek :)

Iwone, a Tobie święta się nie pomyliły w avatarze? ;-)

Iwone, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Cześć laski :-)
    Ja do komunii sukienke mialam szyta, wianek wybrała.mama :-)
    Iwone <3
    Mega ciesze się że po wizycie wszystkkto dobrze :-) mam nadzieję że nową praca szybko Ci się trafi, razem z ciążą ;-)
    Ja też mam gofrownice 3 w jednym Zelmera, ale już dawno jej nie używałam :-)
    Morek smiga ta Twoje ciąża!
    Kapta miło że lekarz potwierdzil że Malizna zdrowa :-)
    Wacia tylko nie szalejszalej ;-)

Ja dziś cały dzień ciężko pracowałam. Malujemy kuchnię i pokój na dole, co z lecącym się pod nogami dzieciem, które koniecznie chce pomagać łatwe nie jest ;-) ale pozwoliliśmy jej malować, była przeszczęśliwa :-) szkoda że pogoda się spieradaczyla, zimno, mokro, ściany nie schna :-( jutro będziemy kończyć :-)

Sabina mój młody jak malował to skonczyło się na tym że wlazł w kubeł z farbą i mieliśmy wykładzinę do wymiany :-)

i bardzo dobrze bo była stara więc wiesz...zawsze można dzieciaka wykorzystać dodatkowo :-D

Sabina, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone a nie możesz wystąpić o inny tryb nauczania ze względu na chorobę syna?

Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwone, a Tobie święta się nie pomyliły w avatarze? ;-)
    nie, to zajączek wielkanocny :D w mikołajkowej czapce :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:11

macduska, kkisia, gosia7122, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Iwone a nie możesz wystąpić o inny tryb nauczania ze względu na chorobę syna?
    Nie wiem czy jest to możliwe w technikum. W poniedziałek się dowiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mojej dziś się udało nie wylac ;-) my robiliśmy sufity, a ta malowała duchy i zielone niebo ;-) cała była w skowronkach ;-) i jutro tz chce pomagać ;-) omg!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:12

macduska, kkisia, Iwone, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie wiem czy jest to możliwe w technikum. W poniedziałek się dowiem.
    Możliwe, możliwe.
    Może też dostać zasiłek pielęgnacyjny jeśli chciałabyś z nim stanąć na komisji do orzekania o niepełnosprawności.

kapturnica, Iwone, Luna76 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, jeżeli chodzi o zwierzaki, to zajrzyj na stronę http://kocie-porady.pl/
    Może znajdziesz cos dla siebie.

Iwone lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to mojej dziś się udało nie wylac ;-) my robiliśmy sufity, a ta malowała duchy i zielone niebo ;-) cała była w skowronkach ;-) i jutro tz chce pomagać ;-) omg!

wyobrażam sobie :-)

moi jak wpadli w szał malowania to mąż ich zabrał do budynku gospodarczego i tam całą wielką ścianę mieli tylko dla siebie,
    teraz króliki patrzą na malowidła :-)

kkisia, Sabina, kapturnica, Iwone, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Możliwe, możliwe.
    Może też dostać zasiłek pielęgnacyjny jeśli chciałabyś z nim stanąć na komisji do orzekania o niepełnosprawności.
    Boję się że jeśli to wszystko za daleko zajdzie, to będzie miał problemy w przyszłości z podjęciem pracy. Właściwie sama nie wiem co robić, dlatego zastanawiam co dalej z tym wszystkim zrobić i liczę na pomoc szkoły.

macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, trzymam za Was, żeby szlo do przodu. Z tego co piszesz, to toczysz codziennie walke, obyscie z tego wyszli jak najszybciej

Iwone, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwalę się, że dziś załatwiliśmy jeszcze jedna rzecz :) Nic, że piątek 13-tego :) Ja nie jestem przesądna ;)
    Podpisaliśmy dziś umową z naszą gminą na założenie instalacji solarnej :)!

macduska, Iwone, Parka, moremi, gosia7122, malgos741, megan8, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Boję się że jeśli to wszystko za daleko zajdzie, to będzie miał problemy w przyszłości z podjęciem pracy. Właściwie sama nie wiem co robić, dlatego zastanawiam co dalej z tym wszystkim zrobić i liczę na pomoc szkoły.

Jak najbardziej twoje obawy są uzasadnione. Mam nadzieję, ze szkoła stanie na wysokości zadania.

Sabina, Iwone, Krakonka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pochwalę się, że dziś załatwiliśmy jeszcze jedna rzecz :) Nic, że piątek 13-tego :) Ja nie jestem przesądna ;)
    Podpisaliśmy dziś umową z naszą gminą na założenie instalacji solarnej :)!
    Brawo. Bardzo fajna rzecz. :-D
    Ile dopłacacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:19

Sabina, moremi, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Iwone, trzymam za Was, żeby szlo do przodu. Z tego co piszesz, to toczysz codziennie walke, obyscie z tego wyszli jak najszybciej
    W poniedziałek nie wytrzymałam już tego wszystkiego i wyszłam z domu z krzykiem, że już nie wrócę :(
    Pojechałam na cmentarz do rodziców, troszkę nad grobem sobie popłakałam i troszkę zrobiło mi się lżej. Później spotkałam się z przyjaciółką i późnym wieczorem wróciłam do domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Brawo. Bardzo fajna rzecz. :-0
    Ile dopłacacie?
    Prawie 2800zł

macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    W poniedziałek nie wytrzymałam już tego wszystkiego i wyszłam z domu z krzykiem, że już nie wrócę :(
    Pojechałam na cmentarz do rodziców, troszkę nad grobem sobie popłakałam i troszkę zrobiło mi się lżej. Później spotkałam się z przyjaciółką i późnym wieczorem wróciłam do domu.
    Iwone <3 Miałam nadzieję, że syn będzie lepiej czuł po terapii, przykre, że terapeutka do niego nie trafia.
    Oby szkoła Ci pomogła, oby

Iwone, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 8017 8018 8019 8020 8021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ