35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wózek wynoszę juz 2 lata
stoi grzecznie i sie kurzy. Wszystkie ciuszki czekają, łóżeczko, wanienka
dla chłopca mam komplet. W ogóle to jakoś cieżko mi sie z tymi dziecięcymi rzeczami rozstać
Zaraz otwieram cydr, musze sie trochę odstresować. Apetyt dalej mi szaleje, najbardziej na śledziemacduska, kapturnica, kkisia, gosia7122, Mega, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Ja do komunii sukienke mialam szyta, wianek wybrała mama
Iwone
Mega ciesze się, że po wizycie wszystko dobrzemam nadzieję że nową praca szybko Ci się trafi, razem z ciążą
Ja też mam gofrownice 3 w jednym Zelmera, ale już dawno jej nie używałam
Morek smiga ta Twoje ciąża!
Kapta miło, że lekarz potwierdzil że Malizna zdrowa
Wacia tylko nie szalej
Ja dziś cały dzień ciężko pracowałam. Malujemy kuchnię i pokój na dole, co z krecacym się pod nogami dzieciem, które koniecznie chce pomagać, łatwe nie jestale pozwoliliśmy jej malować, była przeszczęśliwa
choc jak sie rozochocila ti sie wystraszylismy ze farby nam braknie
szkoda że pogoda się spieradaczyla, zimno, mokro, ściany nie schna
jutro będziemy kończyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:07
macduska, kapturnica, malgos741, Iwone, kkisia, Parka, moremi, anna maria, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Cześć laski
Ja do komunii sukienke mialam szyta, wianek wybrała.mama
Iwone
Mega ciesze się że po wizycie wszystkkto dobrzemam nadzieję że nową praca szybko Ci się trafi, razem z ciążą
Ja też mam gofrownice 3 w jednym Zelmera, ale już dawno jej nie używałam
Morek smiga ta Twoje ciąża!
Kapta miło że lekarz potwierdzil że Malizna zdrowa
Wacia tylko nie szalejszalej
Ja dziś cały dzień ciężko pracowałam. Malujemy kuchnię i pokój na dole, co z lecącym się pod nogami dzieciem, które koniecznie chce pomagać łatwe nie jestale pozwoliliśmy jej malować, była przeszczęśliwa
szkoda że pogoda się spieradaczyla, zimno, mokro, ściany nie schna
jutro będziemy kończyć
Sabina mój młody jak malował to skonczyło się na tym że wlazł w kubeł z farbą i mieliśmy wykładzinę do wymiany
i bardzo dobrze bo była stara więc wiesz...zawsze można dzieciaka wykorzystać dodatkowoSabina, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to mojej dziś się udało nie wylac
my robiliśmy sufity, a ta malowała duchy i zielone niebo
cała była w skowronkach
i jutro tz chce pomagać
omg!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:12
macduska, kkisia, Iwone, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nie wiem czy jest to możliwe w technikum. W poniedziałek się dowiem.
Może też dostać zasiłek pielęgnacyjny jeśli chciałabyś z nim stanąć na komisji do orzekania o niepełnosprawności.
kapturnica, Iwone, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Iwone, jeżeli chodzi o zwierzaki, to zajrzyj na stronę http://kocie-porady.pl/
Może znajdziesz cos dla siebie.Iwone lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:No to mojej dziś się udało nie wylac
my robiliśmy sufity, a ta malowała duchy i zielone niebo
cała była w skowronkach
i jutro tz chce pomagać
omg!
wyobrażam sobie
moi jak wpadli w szał malowania to mąż ich zabrał do budynku gospodarczego i tam całą wielką ścianę mieli tylko dla siebie,
teraz króliki patrzą na malowidłakkisia, Sabina, kapturnica, Iwone, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Możliwe, możliwe.
Może też dostać zasiłek pielęgnacyjny jeśli chciałabyś z nim stanąć na komisji do orzekania o niepełnosprawności.macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPochwalę się, że dziś załatwiliśmy jeszcze jedna rzecz
Nic, że piątek 13-tego
Ja nie jestem przesądna
Podpisaliśmy dziś umową z naszą gminą na założenie instalacji solarnej!
macduska, Iwone, Parka, moremi, gosia7122, malgos741, megan8, kapturnica, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Boję się że jeśli to wszystko za daleko zajdzie, to będzie miał problemy w przyszłości z podjęciem pracy. Właściwie sama nie wiem co robić, dlatego zastanawiam co dalej z tym wszystkim zrobić i liczę na pomoc szkoły.
Jak najbardziej twoje obawy są uzasadnione. Mam nadzieję, ze szkoła stanie na wysokości zadania.Sabina, Iwone, Krakonka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pochwalę się, że dziś załatwiliśmy jeszcze jedna rzecz
Nic, że piątek 13-tego
Ja nie jestem przesądna
Podpisaliśmy dziś umową z naszą gminą na założenie instalacji solarnej!
Ile dopłacacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 21:19
Sabina, moremi, malgos741, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Iwone, trzymam za Was, żeby szlo do przodu. Z tego co piszesz, to toczysz codziennie walke, obyscie z tego wyszli jak najszybciej
Pojechałam na cmentarz do rodziców, troszkę nad grobem sobie popłakałam i troszkę zrobiło mi się lżej. Później spotkałam się z przyjaciółką i późnym wieczorem wróciłam do domu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:W poniedziałek nie wytrzymałam już tego wszystkiego i wyszłam z domu z krzykiem, że już nie wrócę
Pojechałam na cmentarz do rodziców, troszkę nad grobem sobie popłakałam i troszkę zrobiło mi się lżej. Później spotkałam się z przyjaciółką i późnym wieczorem wróciłam do domu.Miałam nadzieję, że syn będzie lepiej czuł po terapii, przykre, że terapeutka do niego nie trafia.
Oby szkoła Ci pomogła, obyIwone, moremi, Parka, kkisia lubią tę wiadomość