35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:No właśnie o to mi chodzi.
moremi, ComeToMeBaby, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
no w tym wieku naleśniki już się robią
Natka_79 wrote:W sumie masz racjecyc trochę mały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:21
moremi, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie wchodź tam, zaraz będą kupować ubranka, zanim zobacza malucha w usg
A i tak mnie najbardziej bawi jak wymyślają sposoby na powiedzenie, że są w ciąży. Najpierw mężowi test w pudełeczku, skarpetunie, buciki i inne badziewia, a później dziadkom - z okazji urodzin, na uroczystym obiedzie itp.
Jak zrobiłam test i zobaczyłam drugą kreskę, to od razu poleciałam budzić męża. Musiałam się dowiedzieć czy nie mam zwidów. Gdybym jeszcze miała czekać na okazję, to chyba bym jajko zniosłakapturnica, Natka_79, Mega, mamatrojki80, kkisia, megan8, ComeToMeBaby, gosia7122, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pytanie mam: od którego dnia cyklu bierze sie mniej więcej Clo? Jak mam długie cykle to ma jakieś znaczenie?
Bo juz planuje przyszły tydzień. Okres dostanę we wtorek, w czwartek powinnam odebrać wyniki, w piatek do gina, to bedzie 4dc i sie zastanawiam czy dałoby radę brac to juz teraz a nie jak wspomniała ginka od kwietnia -
Dorka.1979 wrote:Półpasiec to nie jest powikłanie po ospie tylko to jest drugi raz przechodzona ospa. Czyli za pierwszym razem jak zachorujesz to maez ospę a drugi raz jak zachorujesz to już się nazywa półpasiec i bardzo ciężko się to przechodzi
mamatrojki80, gosia7122, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:Pytanie mam: od którego dnia cyklu bierze sie mniej więcej Clo? Jak mam długie cykle to ma jakieś znaczenie?
Bo juz planuje przyszły tydzień. Okres dostanę we wtorek, w czwartek powinnam odebrać wyniki, w piatek do gina, to bedzie 4dc i sie zastanawiam czy dałoby radę brac to juz teraz a nie jak wspomniała ginka od kwietniaNatka_79, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Za późno. Część już ma ubranka dla dzieci.
A i tak mnie najbardziej bawi jak wymyślają sposoby na powiedzenie, że są w ciąży. Najpierw mężowi test w pudełeczku, skarpetunie, buciki i inne badziewia, a później dziadkom - z okazji urodzin, na uroczystym obiedzie itp.
Jak zrobiłam test i zobaczyłam drugą kreskę, to od razu poleciałam budzić męża. Musiałam się dowiedzieć czy nie mam zwidów. Gdybym jeszcze miała czekać na okazję, to chyba bym jajko zniosła
Co takie te sposoby mało spektakularne... ja taki mały samolot z takim latającym banerem bym zamówiła... te skarpetki, testy, buciki i inne w pudełeczkach nudne sommoremi, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Pytanie mam: od którego dnia cyklu bierze sie mniej więcej Clo? Jak mam długie cykle to ma jakieś znaczenie?
Bo juz planuje przyszły tydzień. Okres dostanę we wtorek, w czwartek powinnam odebrać wyniki, w piatek do gina, to bedzie 4dc i sie zastanawiam czy dałoby radę brac to juz teraz a nie jak wspomniała ginka od kwietnia
Edit: spózniłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:20
Natka_79, kapturnica, kkisia, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to jeszcze nic
na ogólnym staraczek już wózki kupują,a jeszcze w ciąży nie sąkapturnica wrote:Morek na wrzesniowkach maja juz cale wyprawki ,wliczajac i wozekkapturnica, moremi, Luna76, gosia7122, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa Kafeterii jest taka laska która co chwilę nowy wątek zakłada np. "może styczniowa mamusia"... po czym okazuje się, że nie jest w ciąży i zakłada kolejny watek z innym miesiącem i tak w kółko. A ciąży nie ma... co nie znaczy, że jej wątki nie żyją swoim życiem
Mega, moremi, Luna76, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam szanowne grono
U mnie dzisiaj kolejny dzien świra - dwie rozmowy (dla mnie porażka - jedni chca na umowę zlecenia, druga oferta to działalność, a najlepsze, ze jak wychwyce w ogłoszeniu ze to na działalność to nie wysyłam, a facet mi mówi ze 100% to było w ogłoszeniu - musiała być rekrutacja ukryta, bo ich nie mam w swoim notesie)
Teraz kwitne w szkole muzycznej
A w poniedziałek kolejna rozmowanormalnie mam teraz gorącą linię
mamatrojki80, moremi, gosia7122, ComeToMeBaby, Krakonka, malgos741, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Co takie te sposoby mało spektakularne... ja taki mały samolot z takim latającym banerem bym zamówiła... te skarpetki, testy, buciki i inne w pudełeczkach nudne som
mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja tam mojemu dałam sie wyspać, bo obudzony pewnie by nie zajarzył co do niego mowię a pozytywny test niewiele mu mówił
za każdym razem szybko wypaplał swojej mamie, a ja z szerszym ogłaszaniem to czekam do serducha choc były wyjątki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 16:33
kapturnica lubi tę wiadomość