35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Osz, no, ten 13... Padł mi net. Omal nie rozwaliłam tego pudełka, co mnie łączy ze światem - ostatnio wyłącza się dwa razy w tygodniu. Wyjęłam pranie, wsadziłam suszenie w nadziei, że przez ten czas się magicznie naprawi. Nic. Zastosowałam metodę na "ruski telewizor. Nic. Zadzwoniłam z płaczem do M. Na pociechę obiecał, że odbierze Małgosię ze żłobka, żebym "biadactwo" nie zmokła
Potem znów demolowałam czarną skrzynkę piekielną. A potem zrozpaczona przegrzebałam dwie szafki papierów w poszukiwaniu umowy, na której mam zapisane loginy i hasła, które pozwolą mi z BOKiem rozmawiać. A potem sięgnęłam po komórkę, którą porzuciłam w szaleństwie koło rutera i... Wszystkie lampki się świeciły!
A ja mam wywaloną tonę papierów na środku pokojumoremi, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
z Biedry
na muszę mieć płaski, bo nie mam śliskiej podłogi
mam drewnianą olejowaną i włókna mi się zaczepiały :-9
mamatrojki80 wrote:A jakiej firmy miałaś?moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Umówiłam się na przyszły tydzień na tipsy. Wybrałam laskę, co robi paznokcie u siebie w domu - pierwszy raz tak. Taniej jest, to pewne, ale mają te dziewczyny też strony ze swoimi wykonaniami, a ta robi cienkie i takie bardziej naturalne. Ja musze mieć krótkie, do klawiatury. W sumie może i bym nie robiła, ale ostatnio tak zaczęłam obgryzać z nerwów, że aż mnie bolą palce i nie mogę precyzyjnych działań wykonywać
Ale będę mogła wreszcie pomalowaćMałgosia za każdym razem po kąpieli każe sobie pazura malować na czerwono, to ja też chcę
Robiłyście kiedyś paznokcie u Paznokciary niesalonowej? U nas nawet dojeżdżają do domu, ale to może sobie zamówię, jak w cionży będęSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyReni wrote:z Biedry
mam drewnianą olejowaną i włókna mi się zaczepiały :-9
Ja czasem nie wiem czy Ty poważnie, czy się ze mnie nabijasz
Ja mam Jan Niezbędny, mam podłogę z drewna z Barlinka i u mnie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 13:47
Reni, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
kurcze coś mi literki skaczą
chodziło mi o to, że muszę mieć płaski mop wrrrrrr
mam dzisiaj imieniny szefowej i mam urwanie głowy
Reni wrote:z Biedry
mam drewnianą olejowaną i włókna mi się zaczepiały :-9moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
poważnie mówię
pokusiłam się na wynalazek z biedry
ale te coś, co było do mycia, było ze sznurków i to mi się czepiało
p.s. my to chyba jednak stare torby jesteśmy! kuźwa siedzą i gadają o mopach
nie wierzę http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/elder-smiley.gifmamatrojki80 wrote:Ja czasem nie wiem czy Ty poważnie, czy się ze mnie nabijasz
Ja mam Jan Niezbędny, mam podłogę z drewna z Barlinka i u mnie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 14:07
gosia7122, kapturnica, BISCA, Mega, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
Weszlam sobie na listopadówki i szczęka mi opadła. Laski w 5-7 tygodniu gadają o tym jaki poród wybierają. No jaja jakieś.
dorbie, kapturnica, BISCA, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:poważnie mówię
pokusiłam się na wynalazek z biedry
ale te coś, co było do mycia, było ze sznurków i to mi się czepiało
p.s. my to chyba jednak stare torby jesteśmy! kuźwa siedzą i gadają o mopach
nie wierzę http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/elder-smiley.gif
No mnie non stop proza życia dogania... kończąc temat mopów, jest wersja rotacyjna płaska Viledy, ale w chorej i absurdalnej cenie.
-
moremi wrote:Weszlam sobie na listopadówki i szczęka mi opadła. Laski w 5-7 tygodniu gadają o tym jaki poród wybierają. No jaja jakieś.
Preferencje to się chyba nie zmieniają. Ewentualnie okoliczności i wtedy to już raczej nie jest wybór rodzacej tylko lekarza.
Ja jeszcze nie jestem w ciąży, a wybieram cc
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
a ja po tym jak w M jak miłośc zmarła laska po cesarce wybieram naturalny
Krakonka wrote:Preferencje to się chyba nie zmieniają. Ewentualnie okoliczności i wtedy to już raczej nie jest wybór rodzacej tylko lekarza.
Ja jeszcze nie jestem w ciąży, a wybieram ccdorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kara za zglądanie po forach hahahaha
pamiętasz ile dziwności ja wynalazłam
lepiej tam nie zaglądać
moremi wrote:Weszlam sobie na listopadówki i szczęka mi opadła. Laski w 5-7 tygodniu gadają o tym jaki poród wybierają. No jaja jakieś.macduska, gosia7122, kapturnica, kkisia, moremi, Mega, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:w temacie mopa to właśnie umylam podłogi
mam płaski z viledy
Dla mnie rodzaj porudu właściwie nie ma znaczeniachoc przez ta igle w kręgosłupie to wole naturalny
nigdy w życiu nie dam sobie nic wbić w kręgosłupgosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny