35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Oj Sabina
Nie mam daru
Poczekaj na dekoracje ciast wielkanocnych
Ale wiem, że piekę smacznie i każdemu smakujea w żołądku wygląd już nie ma znaczenia
Ps. Wyobraź sobie, że ma upiec koleżance z pracy 100 rurek z krememIch na szczęście nie trzeba dekorować, są piękne z natury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:33
macduska, Magda*, kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:popieram w 100 %,zgadzam się całym sercem i rozumem
u mnie to jest tak ze jak na impreze sie zbiera to organizaca wszystkiego mnie stresuje i kupuje gotowca.Ale u nas to standard ,pewnie ,ładnie,bez ryzyka i tanio wychodzi
a ja durna przed komunią pierworodnego zaczęłam składać tort o dwunastej w nocy, skonczyłam po 3 i po sprztnięciu kuchnie przewróciłam się ze zmęczenia podczas mycia zębów w łazience a na drugi dzień wyglądałam jak zombie...
i po co mi to było?
Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Co się śmejesz
Nie mam daru
Ale wiem, że piekę smacznie i każdemu smakujea w żołądku wygląd już nie ma znaczenia
Ps. Wyobraź sobie, że ma upiec koleżance z pracy 100 rurek z krememIch na szczęście nie trzeba dekorować, są piękne z natury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:34
Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Co się śmejesz
Nie mam daru
100 ??/
to już mała manufaktura.
uwielbiam rurki, ale nigdy nie piekłam, dla mnie za skomplikowane,
szacunWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:35
Sabina, Magda*, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:100 ??/
to już mała manufaktura.
uwielbiam rurki, ale nigdy nie piekłam, dla mnie za skomplikowane,
szacun
A koleżance mam upiec na komunię jej JulkiMagda*, macduska, kapturnica, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuwaga chwalę się ,tort gwiazdkowy z ksylitolem,pyszna masa bito śmietanowo-masapone z prawdziwą wanilią i pestkami granatu
dzieło moje i Nadii
https://picasaweb.google.com/100839819616649429884/TortGwiazdkowy2014?authkey=Gv1sRgCP-O_Oit2KC8uAE#6126470111947823586kapturnica, mamatrojki80, Sabina, ania.g, kkisia, moremi, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:uwaga chwalę się ,tort gwiazdkowy z ksylitolem,pyszna masa bito śmietanowo-masapone z prawdziwą wanilią i pestkami granatu
dzieło moje i Nadii
Zaraz usunę fotk, chciałam, żeby Wacia zobaczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 15:49
mamatrojki80, macduska, Magda*, kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny