35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja pierdykam dziewczyny, niezle jestescie z tymi wypiekami! i zdecydowanie za duzo samokrytyki, zaloze sie, ze byly przepyszne i ze dzieciaki zachwycone.. A Twoje Duska mazurki to juz w ogole..
U nas na swieta to bardziej serniki i makowce, jakos ani ja, ani luby za mazyrkami nie przepadalismy, bo kruchego ciasta nie lubie.. natoniast kajmak nie powiem, lubilam i wyyzeralam z gory mazurkow w domu rodzinnymTylko trzeba bylo potem te skorupki z kruchego ciasta chowac..
Magda, pomysle o tych wypelnieniach do mazurka.. Cos Ci podesle, pzniej zobacze czy my zaprzyjaciolkowane, jak nie to Ci wysle zaproszenie..macduska, Magda*, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:Ale tort !!! tylko czekaj te truskaweczki z ogonkami to co mają symbolizować?
bo rozumiem że ananas to hostia
nic, tort był w środku z truskawkami po prostu,
nie maja żadnej symbolikiSabina, Aasiula, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I w ogole musze, musze, bo sie udusze!
Moremi miala mi przyslac paczke, w ktorej mial byc syrop z malin.
A ona mi pol piwnicy rodzicow wyslala i czuje sie tak rozpieszczona, ze w ogole nie wiem, co powiedziec oprocz tysiaca dziekuje! I oprocz tysiaca rzeczy z malin jeszcze syrop z bzu dostalam, to juz w ogole sie bez lekarstw w przypadku jakiegos przeziebienia obejdziemy!
I Adas dostal tez prezenta! Ale to pokaze pozniej, na modelu jak sie pojawi!
Moremi!
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/wow1-onion-head-emoticon.gifMagda*, mamatrojki80, macduska, Sabina, kkisia, Parka, Dziobak, Aasiula, Mango, kapturnica, moremi, BISCA, gosia7122, Arwena, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja pierdykam dziewczyny, niezle jestescie z tymi wypiekami! i zdecydowanie za duzo samokrytyki, zaloze sie, ze byly przepyszne i ze dzieciaki zachwycone.. A Twoje Duska mazurki to juz w ogole..
U nas na swieta to bardziej serniki i makowce, jakos ani ja, ani luby za mazyrkami nie przepadalismy, bo kruchego ciasta nie lubie.. natoniast kajmak nie powiem, lubilam i wyyzeralam z gory mazurkow w domu rodzinnymTylko trzeba bylo potem te skorupki z kruchego ciasta chowac..
Magda, pomysle o tych wypelnieniach do mazurka.. Cos Ci podesle, pzniej zobacze czy my zaprzyjaciolkowane, jak nie to Ci wysle zaproszenie..
DZIEKI ZA DOBRĄ WOLĘ Z MAZURKIEMpaszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:hey Paszcza,my juz zaprzyjacółkowanie,chciałam ci jeszcze powiedzieć ze wyczaiłam inulinę nastepny fajny zamiennik cukru,zdrowy bo prebiotyk i ładnie usztywnia bitą śmietane.Jeszcze nie próbowałam ale wyczytałam.
DZIEKI ZA DOBRĄ WOLĘ Z MAZURKIEM
mam inuline, dodawalam do ciast, ale ona raczej w innym przeznaczeniu niz slodzik, bo malo toto slodkie jest..
pisze pwMagda* lubi tę wiadomość