35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zdolności cukierniczych nie posiadam, a dekoratorskich to już w ogóle. Jak mi coś wychodzi to przypadkiem. Po ostatnim przepłaconym torcie bezowym z cukierni zamierzam się zabrać za temat.
Sabina, macduska, malgos741, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja zdolności cukierniczych nie posiadam, a dekoratorskich to już w ogóle. Jak mi coś wychodzi to przypadkiem. Po ostatnim przepłaconym torcie bezowym z cukierni zamierzam się zabrać za temat.
ania.g, macduska, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja zdolności cukierniczych nie posiadam, a dekoratorskich to już w ogóle. Jak mi coś wychodzi to przypadkiem. Po ostatnim przepłaconym torcie bezowym z cukierni zamierzam się zabrać za temat.
i słusznie, nie święci garnki lepiąSabina, ania.g, Magda*, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:3 lata na stancjach 4 rok w Grzesiu,
na piątym mieliśmy tylko seminaria to przyjeżdzałam z domu
Pamiętam, że jak rodzicie dzwonili do Amora, to jeśli chłopaki odbierali telefony na korytarzu, to przedstawiali się Agencja Towarzyska Amor. Większość rodziców była nieco skonsternowana
Ps. W akademiku telefon był jeden na piętro, kto szedł to odbierał i prosił osobę, do której się dzwoniło. To było w czasach, gdy nie było jeszcze powszechne posiadanie komórkimacduska, ania.g, kkisia, Magda*, Aasiula, kapturnica, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To ja rok n Zana, rok w Feminie a potem 3 lata w Amorze
Pamiętam, że jak rodzicie dzwonili do Amora, to jeśli chłopaki odbierali telefony na korytarzu, to przedstawiali się Agencja Towarzyska Amor. Większość rodziców była nieco skonsternowana
Ps. W akademiku telefon był jeden na piętro, kto szedł to odbierał i prosił osobę, do której się dzwoniło. To było w czasach, gdy nie było jeszcze powszechne posiadanie komórki
privWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 16:17
Sabina lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
trochę mnie suszy
mAż się odzywa do mnie więc nie jest tak źle
imprezka nadal trwa
Natka pocichu gratuluję
a co do ciast to piękne te wasze wypieki ja niestety nie mam na razie dla kogo piec bo mój mąz nie przepada za ciastami... mmmm te rurki Sabiki aż mi ślinka leci...
jutro bierzemy się do roboty dziś dam mu spokój...Sabina, ania.g, macduska, kkisia, kapturnica, moremi, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:cześć dziewczynki
trochę mnie suszy
mAż się odzywa do mnie więc nie jest tak źle
imprezka nadal trwa
Natka pocichu gratuluję
a co do ciast to piękne te wasze wypieki ja niestety nie mam na razie dla kogo piec bo mój mąz nie przepada za ciastami... mmmm te rurki Sabiki aż mi ślinka leci...
jutro bierzemy się do roboty dziś dam mu spokój...
Gosia mam nadzieję, niedługo będziesz miała dla kogo piec tortaOby jak najszybciej
malgos741, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysiedzę i grzebię w kompie bo mam troche papierkowej roboty na jutro do pracy...
chciałam wracać już a teraz tak mi się kurna nie chce...
jeszcze mnie głowa boli i niedospana jestemmalgos741, Sabina, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabcia mówiłam ci że cię uwielbiam a nawet jak ci mówiłam to i tak powiem UWIELBIAM CIĘ
Sabina, Aasiula, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Nowa Porodowka dziala. Nie wiem co z AsiaPoli i nie wiem co z maluchem Dorki. Podajcie dane jakies.
Moje dziecie zaczelo pelzac. Mam teraz to, o czym pisala Marta. Ma parcie na kable i dojdzie do nich w tempie blyskawicznym. W ogole jest jakis diabelnie szybki. Oczy dookola glowy to zdecydowanie za malo.
Milej reszty niedzieli.malgos741, Sabina, macduska, Magda*, Aasiula, ania.g, kkisia, kapturnica, Parka, moremi, BISCA, gosia7122, Arwena, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Hej! Nowa Porodowka dziala. Nie wiem co z AsiaPoli i nie wiem co z maluchem Dorki. Podajcie dane jakies.
Moje dziecie zaczelo pelzac. Mam teraz to, o czym pisala Marta. Ma parcie na kable i dojdzie do nich w tempie blyskawicznym. W ogole jest jakis diabelnie szybki. Oczy dookola glowy to zdecydowanie za malo.
Milej reszty niedzieli.Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Waciulec ale ty zdolniacha jestes
Mam nadzieje że przepisy sa już na stronie przepisow
Chlop jak zobaczyl to sie zaslunil I bede musiala mu zrobic
Aaaa bylam na rolkach️kocham to
Szalenstwo jak na lyzwach kuźwa że dopiero teraz na to wpadlam zeby sprobowac
macduska, kapturnica, paszczakin, Sabina, kkisia, malgos741, moremi, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość