35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Jadę autobusem i śmierdzi starym knurem
O losie!
U mnie ok. Tez naleze do klubu szalikowcow jak Asiula i Simba. Co tam jeszcze. Zjadlam w pracy kapuste kiszona i cierpie..... Do domu jeszcze 15 minut.
Jak nie gratulowalam ciaz to grAtuluje!!!!
Mamy i nie- mamy pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:57
Aasiula, kapturnica, Sabina, gosia7122, Parka, Mega, kkisia, Mango, moremi, Magda*, Simba, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:lekarkę niepokoi niski przyrost wagi ,wyniki z krwi są dobre,trudno jest pobrać mocz niemowlakowi a na posiew to już nie wiem jak to zrobić jak by dała.Mała nie wygląda na chorą ,nie ma gorączki ,wydaje mi się że mam mało już pokarmu ,pije tylko w nocy ,daje jej teraz mleko z butli ale też za dużo nie wypija.U mnie dzieciaki szczupłe to może genetyczne.
Złapać posiew u takiego bąbla to ciężka sprawa. Wymyj ją dokładnie, psiochę spryskaj okteniseptem,potem połóz córkę na przewijaku i czekaj. Nie zakładaj pieluchy, miej w pogotowiu pojemnik jałowy na mocz. Potrzeba sporo cierpliwości, ja czasem czekałam i 2 godziny
Edit. Byłoby dobrze, żeby napiła się wody, wodę się najszybciej wysikuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:55
gosia7122, kapturnica, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Gosia ja jestem weteranem w tych sprawach, U mojej jak zaczynało się zakażenie to nie było gorączki, tylko Młoda była strasznie spokojna i dużo spała. Gorączka pjawaiła się później. A jak była starsza, to gorączka nie zdązya się pojawić, bo ja wyłapywałam to wcześniej.
Złapać posiew u takiego bąbla to ciężka sprawa. Wymyj ją dokładnie, psiochę spryskaj okteniseptem,potem połóz córkę na przewijaku i czekaj. Nie zakładaj pieluchy, miej w pogotowiu pojemnik jałowy na mocz. Potrzeba sporo cierpliowści, ja czasem czekałam i 2 godziny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Gosia ja jestem weteranem w tych sprawach, U mojej jak zaczynało się zakażenie to nie było gorączki, tylko Młoda była strasznie spokojna i dużo spała. Gorączka pjawaiła się później. A jak była starsza, to gorączka nie zdązya się pojawić, bo ja wyłapywałam to wcześniej.
Złapać posiew u takiego bąbla to ciężka sprawa. Wymyj ją dokładnie, psiochę spryskaj okteniseptem,potem połóz córkę na przewijaku i czekaj. Nie zakładaj pieluchy, miej w pogotowiu pojemnik jałowy na mocz. Potrzeba sporo cierpliwości, ja czasem czekałam i 2 godziny
Wiem, ze są jakieś woreczki do łapania moczu. Nie działają ?kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Gosia ja jestem weteranem w tych sprawach, U mojej jak zaczynało się zakażenie to nie było gorączki, tylko Młoda była strasznie spokojna i dużo spała. Gorączka pjawaiła się później. A jak była starsza, to gorączka nie zdązya się pojawić, bo ja wyłapywałam to wcześniej.
Macdula mnie ubiegla z pytaniem heheeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:58
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Wiem, ze są jakieś woreczki do łapania moczu. Nie działają ?
Odpowiedziałam Wam obuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 17:58
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:o fAak zostaje cewnik w najgorszym wypadku....
gosia7122, Aasiula, kapturnica, macduska, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Edit. Byłoby dobrze, żeby napiła się wody, wodę się najszybciej wysikujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:05
Aasiula lubi tę wiadomość