35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kometa, moze rzeczywiscie badanie powtorzcie po mniejszej ilosci bzykow, bo z Twoich relacji wynika, ze Wy w kolko...., no to jak ma sie chlop zregenerowac? moze akurat jemu tych kilka dni postu przed badaniem nie wystarcza, bo wolniej sie regeneruje?
Peppa
szkoda tylko ze nie bylo widac plci
U mnie test owu znowu ujemny. To albo owu za mna, albo...... znowu bezowulacyjny tasiemiec?! Blagam, tylko nie to!
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
kurde nie ,moze jeszcze bedzieParka wrote:Kometa, moze rzeczywiscie badanie powtorzcie po mniejszej ilosci bzykow, bo z Twoich relacji wynika, ze Wy w kolko...., no to jak ma sie chlop zregenerowac? moze akurat jemu tych kilka dni postu przed badaniem nie wystarcza, bo wolniej sie regeneruje?
Peppa
szkoda tylko ze nie bylo widac plci
U mnie test owu znowu ujemny. To albo owu za mna, albo...... znowu bezowulacyjny tasiemiec?! Blagam, tylko nie to!
kciukam mocno
Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia ja pierdole
ale jaja
Pepa to chyba teraz troche ochlonelas i spokojniejsza sie zrobilas
Cometa no coz ci powiedziec , musi byc dobrze nie ma innego wyjscia
A ja zaczynam sie znowu kuzwa stresowac
chce to juz miec za soba
nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, moremi, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia- luuz, wiem ze wię stresujesz ale to "tylko" diagnostyczna laparo...
dadzą Ci coś na wywołanie mega sraczki, na drugi dzień głupiego jasia- zaliczysz odjazd, krótką przerwę w zyciorysie na pamiątkę dwa szwy na mymłonie i już.
Tak czy siak niedługo idziesz na invitro. Będzie dobrze.
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurde nie ,moze jeszcze bedzie
kciukam mocno 
No jakos tymi testami nie moge jej uchwycic, ale moze zbyt niecierpliwa sie zrobilam, ale to dlatego ze czekalam ponad 3 miesiace w tamtym cyklu.
Aasiula, a u Ciebie to , no sama wiesz .....
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:No jakos tymi testami nie moge jej uchwycic, ale moze zbyt niecierpliwa sie zrobilam, ale to dlatego ze czekalam ponad 3 miesiace w tamtym cyklu.
Aasiula, a u Ciebie to , no sama wiesz .....
Parka a ja ostatnio wygrzebałam gdzieś artykuł w którym pisali że największe prawdopodobieństwo zajścia jest przy stosunkach co drugi dzień przez CAŁY cykl. Poważny artykuł w jakimś piśmie medycznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:56
Parka, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, kapturnica, Parka, nick nieaktualny, SolarPolar, Zofia8, Aasiula, anna maria, gretka, nick nieaktualny, Mega, Mango, moremi, malgos741, Simba, BISCA, nick nieaktualny, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle emocje, ale emocje!!!!!!ania.g wrote:Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.
A czy sikała?
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Parka a ja ostatnio wygrzebałam gdzieś artykuł w którym pisali że największe prawdopodobieństwo zajścia jest przy stosunkach co drugi dzień przez CAŁY cykl. Poważny artykuł w jakimś piśmie medycznym.
Ja podobnym sposobem zrobilam moja dwojeczke
ale wtedy mlodsza bylam, bzykalismy sie od 10 dc do 25 dc dokladnie co drugi dzien. Niezbyt wskazane jest bzykanie codziennie.
A wyobrazasz sobie, Dusia, jak cykl 90 dniowy i bzykac sie caly cykl co drugi dzien?
chyba ze ma sie taki power jak Kometka 
ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny