35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kometa, moze rzeczywiscie badanie powtorzcie po mniejszej ilosci bzykow, bo z Twoich relacji wynika, ze Wy w kolko...., no to jak ma sie chlop zregenerowac? moze akurat jemu tych kilka dni postu przed badaniem nie wystarcza, bo wolniej sie regeneruje?
Peppaszkoda tylko ze nie bylo widac plci
U mnie test owu znowu ujemny. To albo owu za mna, albo...... znowu bezowulacyjny tasiemiec?! Blagam, tylko nie to!macduska, ComeToMeBaby, anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kometa, moze rzeczywiscie badanie powtorzcie po mniejszej ilosci bzykow, bo z Twoich relacji wynika, ze Wy w kolko...., no to jak ma sie chlop zregenerowac? moze akurat jemu tych kilka dni postu przed badaniem nie wystarcza, bo wolniej sie regeneruje?
Peppaszkoda tylko ze nie bylo widac plci
U mnie test owu znowu ujemny. To albo owu za mna, albo...... znowu bezowulacyjny tasiemiec?! Blagam, tylko nie to!kciukam mocno
Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWacia ja pierdole
ale jaja
Pepa to chyba teraz troche ochlonelas i spokojniejsza sie zrobilas
Cometa no coz ci powiedziec , musi byc dobrze nie ma innego wyjscia
A ja zaczynam sie znowu kuzwa stresowacchce to juz miec za soba
mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, anna maria, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia- luuz, wiem ze wię stresujesz ale to "tylko" diagnostyczna laparo...
dadzą Ci coś na wywołanie mega sraczki, na drugi dzień głupiego jasia- zaliczysz odjazd, krótką przerwę w zyciorysie na pamiątkę dwa szwy na mymłonie i już.
Tak czy siak niedługo idziesz na invitro. Będzie dobrze.Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurde nie ,moze jeszcze bedzie
kciukam mocno
No jakos tymi testami nie moge jej uchwycic, ale moze zbyt niecierpliwa sie zrobilam, ale to dlatego ze czekalam ponad 3 miesiace w tamtym cyklu.
Aasiula, a u Ciebie to , no sama wiesz .....Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:No jakos tymi testami nie moge jej uchwycic, ale moze zbyt niecierpliwa sie zrobilam, ale to dlatego ze czekalam ponad 3 miesiace w tamtym cyklu.
Aasiula, a u Ciebie to , no sama wiesz .....
Parka a ja ostatnio wygrzebałam gdzieś artykuł w którym pisali że największe prawdopodobieństwo zajścia jest przy stosunkach co drugi dzień przez CAŁY cykl. Poważny artykuł w jakimś piśmie medycznym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 18:56
Parka, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.
mamatrojki80, Sabina, MartaDidi, kapturnica, Parka, macduska, SolarPolar, Zofia8, Aasiula, anna maria, gretka, kkisia, Mega, Mango, moremi, malgos741, Simba, BISCA, Arwena, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Parka a ja ostatnio wygrzebałam gdzieś artykuł w którym pisali że największe prawdopodobieństwo zajścia jest przy stosunkach co drugi dzień przez CAŁY cykl. Poważny artykuł w jakimś piśmie medycznym.
Ja podobnym sposobem zrobilam moja dwojeczkeale wtedy mlodsza bylam, bzykalismy sie od 10 dc do 25 dc dokladnie co drugi dzien. Niezbyt wskazane jest bzykanie codziennie.
A wyobrazasz sobie, Dusia, jak cykl 90 dniowy i bzykac sie caly cykl co drugi dzien?chyba ze ma sie taki power jak Kometka
ania.g, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny