X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ale emocje, ale emocje!!!!!!
    A czy sikała? ;)
    Nie sikała bo nie miała na co, nie sądziła że jeszcze się przyda. Zaraz zawału dostanę.

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g, pamietam jak pisalas ze chyba sie bzykaliscie w okolicach owu? Fiu, fiu, ale by było :)

ania.g, Sabina, macduska, Aasiula, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie sikała bo nie miała na co, nie sądziła że jeszcze się przyda. Zaraz zawału dostanę.
    Nie zawałuj tylko wyslij umyslnego po test ;)
    ten gin-sąsiad może Ci się jeszcze przydać ;) Będziesz miała blisko :)

kapturnica, Aasiula, kkisia, Parka, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propo sexu... to my tego... no... może dzisiaj byśmy coś tam....

ale ja ....

normalnie ...

się....

BOOOJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:37

Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Parka, Mega, Mango, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wielu publikacjach pisze jedna wazna rzecz.Jesli parametry nasienia sa oki to nie szkodza im czeste stosunki , bo moze i znaizaja ilosc nasienia ale ilosc zdrowych plemnikow wystarcza do zaplodnienia..Inaczej sie ma sprawa z problemem meskim..A przy zanizonych wynikach bardzo czeste stosunki wyjałowiaja ze tak powiem glebe..W takich przypadkach lekarze zaliczaja wstrzemiezliwosc plciowa w dni nieplodne i sex poranny (wtedy najwyzsza ilosc najlepszej jakosci nasienia ejst)bez krolikowania .Bo tak to facet jedzie na samym plynie a nie nasieniu..Znaczy strzela slepakami ...

ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, kkisia, Parka, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:

Spoko, mi się ostatnio 3 dni spóźniła... ;-)

ania.g, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ania.g, pamietam jak pisalas ze chyba sie bzykaliscie w okolicach owu? Fiu, fiu, ale by było :)
    By było po trzech cc i w tak krótkim czasie. Ale mnie głupota dopadła żeby tak sobie szaleć.

Mega lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie wiem jakie masz podejscie do nieplanowanej ciąży Jeśli chcesz to fanie by bylo bez tzw planowania i kombinacji.Jesli jednak nie to zycze Ci by to tylko bylo opoznienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:07

ania.g, macduska, Aasiula, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ja podobnym sposobem zrobilam moja dwojeczke :) ale wtedy mlodsza bylam, bzykalismy sie od 10 dc do 25 dc dokladnie co drugi dzien. Niezbyt wskazane jest bzykanie codziennie.

A wyobrazasz sobie, Dusia, jak cykl 90 dniowy i bzykac sie caly cykl co drugi dzien? :) chyba ze ma sie taki power jak Kometka :)

nie wyobrazam sobie :-)

Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Spoko, mi się ostatnio 3 dni spóźniła... ;-)
    To pocieszające dla mnie :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem jakie masz podejscie do nieplanowanej ciąży Jeśli chcesz to fanie by bylo bez tzw planowania i kombinacji.Jesli jednak nie to zycze Ci by to tylko bylo opoznienie
    Anie kiedyś się nam przyznała, że jej się marzy 4 dzieci, więc taka wpadka to chyba nie będzie dla niej tragedia ;)

kapturnica, Aasiula, Parka, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    By było po trzech cc i w tak krótkim czasie. Ale mnie głupota dopadła żeby tak sobie szaleć.

Aniu Ty też miałaś 3 cc?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Czy ja zaliczyłam wpadkę? 31 dc mija a @ ani widu ani słychu. Zaczynam wpadać w panikę.
    Pokochasz jak swoje:-) rob testa!

kapturnica, ania.g, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie było by łatwo w tak krótkim czasie. To nie jest też tak że na 100% mówię nie ale na razie ciężko mi sobie to wyobrazić. Poza tym w moim przypadku dwie kreski to jeszcze nie wiele znaczą, na siedem ciąż mam trójkę dzieci.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie było by łatwo w tak krótkim czasie. To nie jest też tak że na 100% mówię nie ale na razie ciężko mi sobie to wyobrazić. Poza tym w moim przypadku dwie kreski to jeszcze nie wiele znaczą, na siedem ciąż mam trójkę dzieci.
    O mamo....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Anie kiedyś się nam przyznała, że jej się marzy 4 dzieci, więc taka wpadka to chyba nie będzie dla niej tragedia ;)
    Chyba pomyliłaś Anie ;) A serio to tuż po urodzeniu Marcela śniła mi się znana jasnowidz która głasnęła mnie po brzuchu i powiedziała "cztery"

SolarPolar, Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, Parka, Mega, moremi, BISCA, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O mamo....

no <3

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Chyba pomyliłaś Anie ;) A serio to tuż po urodzeniu Marcela śniła mi się znana jasnowidz która głasnęła mnie po brzuchu i powiedziała "cztery"

a jednak, a jednak :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:19

Aasiula, ania.g, kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Aniu Ty też miałaś 3 cc?
    Tak trzy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Tak trzy.

To tak samo jak ja :-) musimy się zaprzyjaciółkować :-) wysyłam Ci zaproszenie.

ania.g lubi tę wiadomość

‹‹ 8104 8105 8106 8107 8108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ