35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie sikała bo nie miała na co, nie sądziła że jeszcze się przyda. Zaraz zawału dostanę.
ten gin-sąsiad może Ci się jeszcze przydaćBędziesz miała blisko
kapturnica, Aasiula, kkisia, Parka, Mega, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA propo sexu... to my tego... no... może dzisiaj byśmy coś tam....
ale ja ....
normalnie ...
się....
BOOOJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:37
Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Parka, Mega, Mango, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
W wielu publikacjach pisze jedna wazna rzecz.Jesli parametry nasienia sa oki to nie szkodza im czeste stosunki , bo moze i znaizaja ilosc nasienia ale ilosc zdrowych plemnikow wystarcza do zaplodnienia..Inaczej sie ma sprawa z problemem meskim..A przy zanizonych wynikach bardzo czeste stosunki wyjałowiaja ze tak powiem glebe..W takich przypadkach lekarze zaliczaja wstrzemiezliwosc plciowa w dni nieplodne i sex poranny (wtedy najwyzsza ilosc najlepszej jakosci nasienia ejst)bez krolikowania .Bo tak to facet jedzie na samym plynie a nie nasieniu..Znaczy strzela slepakami ...
ComeToMeBaby, Aasiula, Krakonka, kkisia, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Nie sikała bo nie miała na co, nie sądziła że jeszcze się przyda. Zaraz zawału dostanę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:07
ania.g, macduska, Aasiula, kkisia, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Ja podobnym sposobem zrobilam moja dwojeczke
ale wtedy mlodsza bylam, bzykalismy sie od 10 dc do 25 dc dokladnie co drugi dzien. Niezbyt wskazane jest bzykanie codziennie.
A wyobrazasz sobie, Dusia, jak cykl 90 dniowy i bzykac sie caly cykl co drugi dzien?chyba ze ma sie taki power jak Kometka
nie wyobrazam sobieSabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem jakie masz podejscie do nieplanowanej ciąży Jeśli chcesz to fanie by bylo bez tzw planowania i kombinacji.Jesli jednak nie to zycze Ci by to tylko bylo opoznienie
kapturnica, Aasiula, Parka, Mega, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie wiem jakie masz podejscie do nieplanowanej ciąży Jeśli chcesz to fanie by bylo bez tzw planowania i kombinacji.Jesli jednak nie to zycze Ci by to tylko bylo opoznienieMatka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:Nie było by łatwo w tak krótkim czasie. To nie jest też tak że na 100% mówię nie ale na razie ciężko mi sobie to wyobrazić. Poza tym w moim przypadku dwie kreski to jeszcze nie wiele znaczą, na siedem ciąż mam trójkę dzieci.
-
Sabina wrote:Anie kiedyś się nam przyznała, że jej się marzy 4 dzieci, więc taka wpadka to chyba nie będzie dla niej tragedia
A serio to tuż po urodzeniu Marcela śniła mi się znana jasnowidz która głasnęła mnie po brzuchu i powiedziała "cztery"
SolarPolar, Aasiula, Sabina, kapturnica, kkisia, Parka, Mega, moremi, BISCA, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Chyba pomyliłaś Anie
A serio to tuż po urodzeniu Marcela śniła mi się znana jasnowidz która głasnęła mnie po brzuchu i powiedziała "cztery"
a jednak, a jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 19:19
Aasiula, ania.g, kapturnica, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny