35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Ciaże i wczesne macierzynstwo rozmiekczaja - dlatego tu tyle slodyczy i zero krwi. Jeszcze Reni cos probuje wydziergac ale sama bez Ewki, Bursztyna , Bozi i Kapty ( to czolowka ) nic nie zdziala.
Dawniej tez mi lzy lecialy jak robilam kupe
Fuuuu, Simba!
I chcialam powiedziec, ze nadal przypierdalam sie jak za starych czasow.
Ale tak - starej gwardii brak. No ja nie trace nadziei.SolarPolar, Aasiula, Mega, Sabina, moremi, malgos741, Parka, Reni, kkisia, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:DZIEN DOBRY BARDZO
mam nadzieje ze wy w miare dobrych humorach,my jeszcze słonka niet,no ale cóż moze potem wyjdzie
Simba gdzie ty takie ubezpieczenie płacisz? a miesiecznie 130 euro,a to jest podstawowe + ekstra dwie ** na dentystęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:49
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mnie tam nic nie rozmiekczylo.
Dawniej tez mi lzy lecialy jak robilam kupe
Fuuuu, Simba!
I chcialam powiedziec, ze nadal przypierdalam sie jak za starych czasow.
Ale tak - starej gwardii brak. No ja nie trace nadziei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:48
Sabina, Aasiula, moremi, Simba, Mega, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie chodzi o skladki odprowadzane przez mojego pracodawce z pensji tylko o dodatkowy pakiet hospitalia + (on nie obejmuje leczenia zebow). To i tak duzo, a to ze wzgledu na wiek mojego meza. I naprawde 150 euro na kwartal
-
moremi wrote:Laskę to sobie zrobisz. Taką małą słodką misię z polikami i dupcią do podgryzania.
Mysza i Ania
Czekam teraz na Herę
Witam się z rańca!moremi, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Morka jak sytuacja dzisiaj ?
na papierze nic nie było
ale zostaję jeszcze trochę
Aasiula, Sabina, paszczakin, ania.g, Mega, Magda*, Simba, Parka, kkisia, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymacduska wrote:To żadne usprawiedliwienie nieobecności!!!!
a pamiętacie, że ten wet się jej spodobał
moremi, Aasiula, Mega, Simba, kkisia, kapturnica, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Gdzie taki szpital że herą częstują ciężarne he?
Witam się z rańca!Aasiula, Sabina, Simba, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A nawet dobrze
na papierze nic nie było
ale zostaję jeszcze trochę
a dzieki temu szpitalowi to sobie chociaz podejrzalas Totosia
MMoremi a jak mama zareagowała?moremi, Mega, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobrych wiesci cd
a dzieki temu szpitalowi to sobie chociaz podejrzalas Totosia
MMoremi a jak mama zareagowała?skacze nade mną jak nad jajkiem. Jak jeszcze nie wiedziała, to powiedzialam jej, że chciałabym nalesniki, to jak znalazlam się w szpitalu przywiozla mi nalesniki
a jak powiedzialam, ze toto się rozwija, to się rozplakała.
Aasiula, Zofia8, mamatrojki80, Magda*, Sabina, malgos741, Mega, Parka, paszczakin, Reni, dorbie, Simba, kkisia, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, Natka_79, gosia7122, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czekam aż Hera zaciąży. Podpuszczałaś mnie?
i dlatego wychodzić stamtąd nie chcesz, macanki, hera no gdzie lepiej?
Sabina, moremi, Aasiula, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość