35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tam nic nie rozmiekczylo.SolarPolar wrote:Ciaże i wczesne macierzynstwo rozmiekczaja - dlatego tu tyle slodyczy i zero krwi. Jeszcze Reni cos probuje wydziergac ale sama bez Ewki, Bursztyna , Bozi i Kapty ( to czolowka ) nic nie zdziala.
Dawniej tez mi lzy lecialy jak robilam kupe
Fuuuu, Simba!
I chcialam powiedziec, ze nadal przypierdalam sie jak za starych czasow.
Ale tak - starej gwardii brak. No ja nie trace nadziei.
SolarPolar, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, moremi, malgos741, Parka, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Nie chodzi o skladki odprowadzane przez mojego pracodawce z pensji tylko o dodatkowy pakiet hospitalia + (on nie obejmuje leczenia zebow). To i tak duzo, a to ze wzgledu na wiek mojego meza. I naprawde 150 euro na kwartalMagda* wrote:DZIEN DOBRY BARDZO
mam nadzieje ze wy w miare dobrych humorach,my jeszcze słonka niet,no ale cóż moze potem wyjdzie 
Simba gdzie ty takie ubezpieczenie płacisz? a miesiecznie 130 euro,a to jest podstawowe + ekstra dwie ** na dentystęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:49
Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja o kupie i krecie moge pisac i czytac. Lubie!Simba wrote:Mnie tam nic nie rozmiekczylo.
Dawniej tez mi lzy lecialy jak robilam kupe
Fuuuu, Simba!
I chcialam powiedziec, ze nadal przypierdalam sie jak za starych czasow.
Ale tak - starej gwardii brak. No ja nie trace nadziei.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:48
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Simba, Mega, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyokey rozumiem,a to u nas jednak inaczej,bo pracodawca nie odkłada nic na zdrowotne,to nalezy do nas,jedyne co odprowadza pracodawca to składki emerytale.Simba wrote:Nie chodzi o skladki odprowadzane przez mojego pracodawce z pensji tylko o dodatkowy pakiet hospitalia + (on nie obejmuje leczenia zebow). To i tak duzo, a to ze wzgledu na wiek mojego meza. I naprawde 150 euro na kwartal
-
Gdzie taki szpital że herą częstują ciężarne he?moremi wrote:Laskę to sobie zrobisz. Taką małą słodką misię z polikami i dupcią do podgryzania.
Mysza i Ania
Czekam teraz na Herę
Witam się z rańca!
moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nawet dobrzeAasiula wrote:Morka jak sytuacja dzisiaj ?

na papierze nic nie było
ale zostaję jeszcze trochę
Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, ania.g, Mega, nick nieaktualny, Simba, Parka, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMąż pewnie na wygibie, a ona pewni znowu do weta z Leonem jeździmacduska wrote:To żadne usprawiedliwienie nieobecności!!!!
a pamiętacie, że ten wet się jej spodobał
moremi, Aasiula, Mega, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, gretka, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Czekam aż Hera zaciąży. Podpuszczałaś mnie?sandra80 wrote:Gdzie taki szpital że herą częstują ciężarne he?
Witam się z rańca!
Aasiula, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDobrych wiesci cdmoremi wrote:A nawet dobrze
na papierze nic nie było
ale zostaję jeszcze trochę
a dzieki temu szpitalowi to sobie chociaz podejrzalas Totosia 
MMoremi a jak mama zareagowała?
moremi, Mega, Aasiula, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Mama jest przeszczęśliwaSabina wrote:Dobrych wiesci cd
a dzieki temu szpitalowi to sobie chociaz podejrzalas Totosia 
MMoremi a jak mama zareagowała?
skacze nade mną jak nad jajkiem. Jak jeszcze nie wiedziała, to powiedzialam jej, że chciałabym nalesniki, to jak znalazlam się w szpitalu przywiozla mi nalesniki
a jak powiedzialam, ze toto się rozwija, to się rozplakała.
Aasiula, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mega, Parka, paszczakin, Reni, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, kapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, BISCA, Natka_79, gosia7122, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
never myślałam że naprawdęmoremi wrote:Czekam aż Hera zaciąży. Podpuszczałaś mnie?
i dlatego wychodzić stamtąd nie chcesz, macanki, hera no gdzie lepiej?
nick nieaktualny, moremi, Aasiula, Mega, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

hahahaha