35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ej no..nie mogę czytać takich rzeczy
oko mi się spociło
no i mamy płacz zbiorowy nad naleśnikiemSabina, kapturnica, Aasiula, Mega, Mango, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fakt
ale masz Nasa to jest jak sabat czarownic
zawsze coś się dzieje
Mala79 wrote:Dbam dbam, tego nie zmienie, tylko ta bezsilnosc przytlacza czasami....
zwlaszcza jak sie siedzi caly czas w domu.....Sabina, Mala79, kkisia, kapturnica, macduska, Aasiula, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
No właśnie Reni, ja się z tym zgadzam, często nie doceniamy tego co mamy. Niektórzy tracą bardzo bliskie osoby , dzieci chorują nieuleczalnie. Ja czasami jak czytam blogi innych osób które zmagają się z takimi problemami, to te moje problemy spadają do rangi zero i zaczynam doceniać to co mam.
sandra80, kapturnica, Reni, Aasiula, Mega, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:fakt
ale masz Nasa to jest jak sabat czarownic
zawsze coś się dzieje
Wiem, że Was mam- ten fakt mnie pozytywnie chociaż na chwilę nastraja...
(zwłaszcza ten Twój bzyk grzebiący w zębie - ale to już wcześniej pisałam, że go "I Love You " haha)
tylko nie chce zarażać swoim negatywnym podejściem do życia dlatego podczytuje i milcze....Sabina, kapturnica, Reni, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:No właśnie Reni, ja się z tym zgadzam, często nie doceniamy tego co mamy. Niektórzy tracą bardzo bliskie osoby , dzieci chorują nieuleczalnie. Ja czasami jak czytam blogi innych osób które zmagają się z takimi problemami, to te moje problemy spadają do rangi zero i zaczynam doceniać to co mam.
bla bla bla...
sorry ale nie wiesz z czym ja się borykam na co dzień więc proszę nie komentuj....
Sabina, kapturnica, macduska, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Wiem, że Was mam
- ten fakt mnie pozytywnie chociaż na chwilę nastraja...
(zwłaszcza ten Twój bzyk grzebiący w zębie - ale to już wcześniej pisałam, że go "I Love You " haha)
tylko nie chce zarażać swoim negatywnym podejściem do życia dlatego podczytuje i milcze....
Tylko jest ryzyko że jakimś popierdolonym pomysłem zaraziszWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 10:16
Mala79, Simba, kapturnica, Aasiula, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ty się zarazaj od nas
Tylko jest ryzyko że jakimś popierdolonym pomysłem zarazisz
Sabcia nie grozi sama mam chwilami popierdolone pomysły, więc jeden w tą czy w drugą stronę nie zaszkodzi hahaSabina, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:bla bla bla...
sorry ale nie wiesz z czym ja się borykam na co dzień więc proszę nie komentuj....
Nie bla bla bla, wiem z czym się borykasz , chyba , że jest jeszcze cos o czym nie napisałaś na forum tutaj to nie wiem. Chyba jednak źle zrozumiałaś moją sugestię.ComeToMeBaby, Magda*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Nie bla bla bla, wiem z czym się borykasz , chyba , że jest jeszcze cos o czym nie napisałaś na forum tutaj to nie wiem. Chyba jednak źle zrozumiałaś moją sugestię.
Poza tym to chyba nie było personalnie napisane, ot takie osobiste przemyślenia, czasem miewam podobne
ola_35, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Napilam sie i jakas sie sentymentalna zrobilam i znowu sobie pomyslalam ze Was kocham.
KOCHAM WAS!
(te zupelnie nowe to za jakis czas, okeeeej?)
a mnie to jak?
tak dopytuję, bo możemy mieć różne definicje sformułowania "zupełnie nowe"
Simba, Mala79, kkisia, Mega, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Sabina, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość