35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no mówię mu, że go kocham. o podrychtowaniu sam mówi, ze będzie brał teraz ten promen. więcej nie było wczoraj rozmowy. poczekam aż sam podejmie może. jak nie to wieczorem może? nie wiem, chcę być delikatna, bo widzę że go to zdruzgotało.
Niech on się do lekarza zapisze, lekarz obejrzy wyniki i cos postanowi... może nie jest tak źle. Nie wiem jakie jest spectrum działania przy tych problemach, ale plemniki w ejakulacie som więc szanse na dziecko też som.
I daj mu trochę ochłonąć, niech sam swoje emocje ogarnie, wspieraj go i utwierdzaj w przekonaniu, że jest Twoim wybranym i kochanym mężczyzną i tą przeszkodę też wspólnie pokonacie... wiem banał, ale taka prostota wypowiedzi na facetów działa
Będzie ok, musi być. W razie co opcje są moim zdaniem.
ComeToMeBaby, Magda*, Mega, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I tak
nominowane do nagrody Karnego Kotasa http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd31415847e2.jpg
za frekwencję zostają:
Bozia, Bursztyn, Caffe, Bliska, Gretka, MartaDidi, Arwena, Elfik
w kolejce oczekujących jest Solar (za dużo jeździ komunikacją miejską - zamiast się sztafirować i świecić nowymi pazurami powinna siedzieć na forum)
dorzucę jeszcze Dziobaka i Ivcię - podobno urodziły i nie mają czasu! Pff!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:18
mamatrojki80, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Simba, Mega, kapturnica, BISCA, kkisia, gosia7122, moremi, Parka, Dziobak, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
Na forum młodsza i w realu teżbez tej pokrętnej logiki proszę
mentalnie jestem stara...
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Wiem, że Was mam
- ten fakt mnie pozytywnie chociaż na chwilę nastraja...
(zwłaszcza ten Twój bzyk grzebiący w zębie - ale to już wcześniej pisałam, że go "I Love You " haha)
tylko nie chce zarażać swoim negatywnym podejściem do życia dlatego podczytuje i milcze....Simba, kapturnica, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mała wiem ze jest cieżko....ale masz synka, masz dla kogo żyć, masz dla kogo sie pozbierać i walczyć o swoje zdrowie. Pomysl o tym. Trzymam za ciebie mocno kciuki.
Mega, rakieta odpalona?... ta do pracytrzymam kciuki.
Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Na forum młodsza i w realu też
bez tej pokrętnej logiki proszę
mamatrojki80 wrote:mentalnie jestem stara...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:26
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:I tak
nominowane do nagrody Karnego Kotasa http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dd31415847e2.jpg
za frekwencję zostają:
Bozia, Bursztyn, Caffe, Bliska, Gretka, MartaDidi, Arwena, Elfik
w kolejce oczekujących jest Solar (za dużo jeździ komunikacją miejską - zamiast się sztafirować i świecić nowymi pazurami powinna siedzieć na forum)
dorzucę jeszcze Dziobaka i Ivcię - podobno urodziły i nie mają czasu! Pff!Aasiula, ComeToMeBaby, Reni, Simba, macduska, BISCA, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mega, rakieta odpalona?... ta do pracy
trzymam kciuki.
mamatrojki80, Simba, macduska, kkisia, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurwa czekam na telefon, dokumenty zaniosłam, na szybko wczoraj tworzyłam i odsyłałam list motywacyjny i cisza.... Miała mi dac znać gdzie odebrać wypisane skierowanie na badania i musze jeszcze dostarczyć zaświadczenie o niekaralność - wiec troche do zrobienia jest, a czasu mało....
To gdzie Ty będziesz pracować? w służbie więziennej?teraz tak standardowo chcą takich zaświadczeń? a może banku?
Mega lubi tę wiadomość
-
Kkisia jakas jebana paranoja.Kurwa co to za szpital.Na Twoim miejscu olałabym juz ta cała laparo i od razu szla do in vitro.Jacys niepowazni ludzie normalnie
Mała Ty wieszGłowa do góry najwazniejsze ,że jednego bąblasa juz masz i masz do kogo sie przytulic I dbajta o siebie
Co tam jeszcze??AAA Macduska rozdziewiczona widze jestesJak było ?
Aasiula, Mega, macduska, Mala79, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:To gdzie Ty będziesz pracować? w służbie więziennej?
teraz tak standardowo chcą takich zaświadczeń? a może banku?
Aasiula, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość