35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:co tam u cieęęęę ?
co dobrego pichcisz?
A na wieczor se strzele salatke z selera z ananasem i porem
Zmierzylam sie dzis w brzuchu i mam kurWa 12cm wiecej
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koniec tych smutow dziewczyny! Wiosna idzie, słońce pięknie grzeje
mamatrojki80, kapturnica, Simba, sandra80, Aasiula, macduska, Mala79, kkisia, gosia7122, Sabina, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:W banku?
powiem Ci, ze fajnie, że robotę znalazłaś, na dłuższą metę siedzenie w domu jest niehigieniczne
Mam nadzieje ze dzisiaj ta babka sie odezwie.....szybko....mamatrojki80, gretka, BISCA, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzis kiepsciutko z pichceniem..Tylko jakas marna jarzynówka i tyle .Za to jutro robie pierozki z roznym nadzieniem..Mma ochote na szpinakowe..A mlodemu pewnie standardem pojade i zrobie ruskie
a co chciałaś żeby Ci cionża w kolana poszła?Mega, Aasiula, gretka, BISCA, kkisia, gosia7122, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny weźcie mnie wspomożcie please!!!!
męczę się i męczę
na gwałtmuszę miec program powerpoint albo jakiś inny do tworzenia prezentacji
próbuję sciągać ale za duzo odemnie chcą bo albo płacić karta kredytowa której nie mam albo paypalem którego też nie mam-raz próbowałam ale sie mi nie udało
please,pomocy!!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
dobra mam dżołka
marny ale na początek może być
Ostatni dzień roku szkolnego. Pani pyta na lekcji:
- Kto powie zdanie, ze słowami "jakby co"?
Zgłasza się Jasiu.
- Proszę, Jasiu - mówi pani.
Na to Jasiu wstaje i wykłada na ławkę ku*asa, tak około 30cm.
- Won z klasy!!! - krzyczy pani.
Jasiu się pakuje, wychodzi i na odchodne mówi:
- Jakby co, mój adres ma pani w dzienniku.kapturnica, Mega, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Mala79, BISCA, kkisia, Natka_79, gosia7122, moremi, Sabina, Dziobak, Parka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Wiem, wiem, a jeszcze jak sie ma teściowa na karku od rana do nocy
Mam nadzieje ze dzisiaj ta babka sie odezwie.....szybko....
No chociażby dlatego, moja jest ok, ale mieszkać bym z nią nie chciała bo pewnie prędzej czy później by mnie wkurzyła
Mega lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzis kiepsciutko z pichceniem..Tylko jakas marna jarzynówka i tyle .Za to jutro robie pierozki z roznym nadzieniem..Mma ochote na szpinakowe..A mlodemu pewnie standardem pojade i zrobie ruskie
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:dziewczyny weźcie mnie wspomożcie please!!!!
męczę się i męczę
na gwałtmuszę miec program powerpoint albo jakiś inny do tworzenia prezentacji
próbuję sciągać ale za duzo odemnie chcą bo albo płacić karta kredytowa której nie mam albo paypalem którego też nie mam-raz próbowałam ale sie mi nie udało
please,pomocy!!
http://www.openoffice.org/pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 12:00
ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zmiertzylam sie dzis bo mlody wczoraj tak sie patzrał na mnie i mowi mi ,ze widac ,ze ejstem w ciazy,.Mial nosa cwaniaczek
Ej, skoro już widać... to możesz zdjęcie brzunia wstawićprawda Aasiula?
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ale, że co... za mały jeszcze? mi się każdy spodoba, ja się wprost rozpływam jak ciążowe brzusie wiedzę
moremi lubi tę wiadomość