35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:
Znaczy Ty w ciONży jestes
Aasiula, gretka, Reni, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:
Aniuwyobrazam sobie ze to szok, ale nie moge sie powstrzymac - ciesze sie! Patrz jaki piekny Ci Marcel wyszedl. Tak mialo byc
Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Reni, SolarPolar, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Parka, Mega, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No jest jak w morde strzelil.
Aniuwyobrazam sobie ze to szok, ale nie moge sie powstrzymac - ciesze sie! Patrz jaki piekny Ci Marcel wyszedl. Tak mialo byc
Simba, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A tak w kwestii kary- Pani nie mogla lepiej trafic rozowy i do tego kot (feee)
ale ja uprzedzalam- mc bez lapka-co prawda teraz korzystam z m-owego ale tylko dlatego ze od wczoraj w delegacji....
ale od weekendu będzie wlasny....
u mnie troche zawirowan bylo, papierki, mialam juz isc do pracy na 2 mce, to mi troche przeorganizowalo zycie, z pracy na razie nici, a ze praca miala byc ponad 200km od domu to nie zrobilam terminu do gina...
w ogole mam okres latania do dochtorow- we wt. do tutejszego endo( tu tez ten ma sie zajac moja insulina - zobaczymy)
troche papierologii zwiazanej z pobytem- wlasnie konczy sie nam pozwolenie, wiec troche paierów i trzeba bylo kopsnac sie osobiscie do migracyjnego
a no i pogoda wiosenna - za porzadki czas sie wziac ( z oknami czekam bo od weekendu ma ostro padac)Aasiula, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
Ja mam dzisiaj dzien "chuj nie matki". Max jest nieznosny. Budzi sie glownie z rykiem. Ma czkawke - ryczy miedzy czkaniami. Nie dostanie butelki w ciagu 18 sekund po przebudzeniu - ryczy. Wypadnie mu smoczek - ryczy. Leon to dzielnie znosil, ale dzisiaj probowal spac i ten wariat go ciagle wybudzal, bo mu smoczek wylatal z paszczy. To mu zrobilam na szyje szaliczek z pieluszki...taki przytrzymujacy smoczek. Moze to nie jest zbyt humanitarne, ale jest kurwa spokoj!
Ide karmic znerwicowanego Leona.Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, Mala79, SolarPolar, kkisia, paszczakin, anna maria, gosia7122, moremi, Krakonka, ania.g, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, mysza1975, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tam ciekawa jestem jak chUop Ani zareaguje na 2krechy
Moj maz czesto przytacza takie zdanie:
Na slowa zony: "kochanie, mam ochote na smazone truskawki" ojciec siedmiorga dzieci zemdlal.
Ja tam sie swojego pytac nie bede - mam dwa mrozaki i nie zawaham sie ich urodzickapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, SolarPolar, kkisia, anna maria, gosia7122, moremi, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, mysza1975, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no to jak możesz płacić to kup normalnie ze sklepu microsoftu i już- tu masz dwa, jeden domowy, drugi komercyjny
http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Wszystkie-aplikacje-Office/categoryID.66276000
ale ja bym popatrzyła w sklepach typu xnet albo x-kom czy podobnych, mają duzo tańsze oprogramowanie
na allegro od 285 zł jest wersja 2013
a najlepsze w tym wszystkim ze niechcąca jakas badziewna przegladarkę ze zainstalowałam i teraz nie moge jej odistalować pieknie no!!Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurwa nie moge karmic Leona, bo wreszcie zasnal. Szkoda go budzic...
O! Wino z wczoraj
Chodz tu!kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, kkisia, anna maria, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:kuuurde,ja juz trace cierpliwosc do tego ustrojstwa.....wlasnie w sklepie windowsa terz probowała no i oni chcą tej karty kredytowej
a najlepsze w tym wszystkim ze niechcąca jakas badziewna przegladarkę ze zainstalowałam i teraz nie moge jej odistalować pieknie no!!
Open Office, za darmo, ma caly pakiet jak Office Microsoftu. Co Ty rzezbisz?ComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja bym na jego miejscu z miejsca wciagnela dwie krechy
Na slowa zony: "kochanie, mam ochote na smazone truskawki" ojciec siedmiorga dzieci zemdlal.
Ja tam sie swojego pytac nie bede - mam dwa mrozaki i nie zawaham sie ich urodzic
Simba mi się zawsze marzyły bliźniaki:)Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o masz
i co chcesz go oddać????
a jak byś przywiązała 2 tasiemki do ucha smoka i założyła każdą na każde ucho to by mu trzymało
bo wiesz, ale w tym szaliku będzie mu za ciepło i znowu zacznie symfonię
można i taśmą klejącą, ale to podobno niehumanitarne
Simba wrote:Ja mam dzisiaj dzien "chuj nie matki". Max jest nieznosny. Budzi sie glownie z rykiem. Ma czkawke - ryczy miedzy czkaniami. Nie dostanie butelki w ciagu 18 sekund po przebudzeniu - ryczy. Wypadnie mu smoczek - ryczy. Leon to dzielnie znosil, ale dzisiaj probowal spac i ten wariat go ciagle wybudzal, bo mu smoczek wylatal z paszczy. To mu zrobilam na szyje szaliczek z pieluszki...taki przytrzymujacy smoczek. Moze to nie jest zbyt humanitarne, ale jest kurwa spokoj!
Ide karmic znerwicowanego Leona.Simba, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja bym na jego miejscu z miejsca wciagnela dwie krechy
Ja tam sie swojego pytac nie bede - mam dwa mrozaki i nie zawaham sie ich urodzicSimba, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja na Ani miejscu powiedziałabym mu na SORze
w razie czego miałby opiekę
kapturnica wrote:Ja tam ciekawa jestem jak chUop Ani zareaguje na 2krechy
Simba, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Simba mi się zawsze marzyły bliźniaki:)
Ale ogolnie blizniaki polecam. (po winie) Sa super!Reni, SolarPolar, kkisia, anna maria, moremi, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:o masz
i co chcesz go oddać????
a jak byś przywiązała 2 tasiemki do ucha smoka i założyła każdą na każde ucho to by mu trzymało
bo wiesz, ale w tym szaliku będzie mu za ciepło i znowu zacznie symfonię
można i taśmą klejącą, ale to podobno niehumanitarne
edit: nie moge go oddac - co bede potem jesc? Leon za chudyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:04
Reni, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość