WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test z rozcieńczonego moczu przed chwilą, jest druga kreska. Bladzioch ale jest. Siedzę i ryczę a zaraz przyjedzie moja siostra. Wrzucam fotę
    904389327ae43c9fm.jpg
    O kurwa XD Znaczy Ty w ciONży jestes ;)

Aasiula, gretka, Reni, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o matko fjenta.... 0suicide.gif
    hehehehe

Ale, że co? ;-) mnie się nie musisz wstydzić ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test z rozcieńczonego moczu przed chwilą, jest druga kreska. Bladzioch ale jest. Siedzę i ryczę a zaraz przyjedzie moja siostra. Wrzucam fotę
    904389327ae43c9fm.jpg
    No jest jak w morde strzelil.
    Aniu :) wyobrazam sobie ze to szok, ale nie moge sie powstrzymac - ciesze sie! Patrz jaki piekny Ci Marcel wyszedl. Tak mialo byc <3

Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, Reni, SolarPolar, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Parka, Mega, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No jest jak w morde strzelil.
    Aniu :) wyobrazam sobie ze to szok, ale nie moge sie powstrzymac - ciesze sie! Patrz jaki piekny Ci Marcel wyszedl. Tak mialo byc <3
    Delikutasnie mowiac szok ;)

Simba, mamatrojki80, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w kwestii kary- Pani nie mogla lepiej trafic rozowy i do tego kot (feee)
    ale ja uprzedzalam- mc bez lapka-co prawda teraz korzystam z m-owego ale tylko dlatego ze od wczoraj w delegacji....
    ale od weekendu będzie wlasny....
    u mnie troche zawirowan bylo, papierki, mialam juz isc do pracy na 2 mce, to mi troche przeorganizowalo zycie, z pracy na razie nici, a ze praca miala byc ponad 200km od domu to nie zrobilam terminu do gina...
    w ogole mam okres latania do dochtorow- we wt. do tutejszego endo( tu tez ten ma sie zajac moja insulina - zobaczymy)
    troche papierologii zwiazanej z pobytem- wlasnie konczy sie nam pozwolenie, wiec troche paierów i trzeba bylo kopsnac sie osobiscie do migracyjnego
    a no i pogoda wiosenna - za porzadki czas sie wziac ( z oknami czekam bo od weekendu ma ostro padac)

Aasiula, kapturnica, Reni, macduska, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dzisiaj dzien "chuj nie matki". Max jest nieznosny. Budzi sie glownie z rykiem. Ma czkawke - ryczy miedzy czkaniami. Nie dostanie butelki w ciagu 18 sekund po przebudzeniu - ryczy. Wypadnie mu smoczek - ryczy. Leon to dzielnie znosil, ale dzisiaj probowal spac i ten wariat go ciagle wybudzal, bo mu smoczek wylatal z paszczy. To mu zrobilam na szyje szaliczek z pieluszki...taki przytrzymujacy smoczek. Moze to nie jest zbyt humanitarne, ale jest kurwa spokoj!
    Ide karmic znerwicowanego Leona.

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Reni, Mala79, SolarPolar, kkisia, paszczakin, anna maria, gosia7122, moremi, Krakonka, ania.g, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, mysza1975, Arwena, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Delikutasnie mowiac szok ;)
    Ale Jaki cudny szok
    Ale co racja to racja bez kolejki
    Kuwa nie bawie sie tak ;D
    Aniu <3

Simba, ComeToMeBaby, Mala79, SolarPolar, kkisia, gosia7122, ania.g, Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ale Jaki cudny szok
    Ale co racja to racja bez kolejki
    Kuwa nie bawie sie tak ;D
    Aniu <3
    Ja tam ciekawa jestem jak chUop Ani zareaguje na 2krechy XD

Simba, Reni, Aasiula, gretka, kkisia, moremi, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja bym na jego miejscu z miejsca wciagnela dwie krechy ;)

Moj maz czesto przytacza takie zdanie:
    Na slowa zony: "kochanie, mam ochote na smazone truskawki" ojciec siedmiorga dzieci zemdlal.

Ja tam sie swojego pytac nie bede - mam dwa mrozaki i nie zawaham sie ich urodzic ;)

kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, SolarPolar, kkisia, anna maria, gosia7122, moremi, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, mysza1975, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no to jak możesz płacić to kup normalnie ze sklepu microsoftu i już- tu masz dwa, jeden domowy, drugi komercyjny
    http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Wszystkie-aplikacje-Office/categoryID.66276000

ale ja bym popatrzyła w sklepach typu xnet albo x-kom czy podobnych, mają duzo tańsze oprogramowanie
    na allegro od 285 zł jest wersja 2013
    kuuurde,ja juz trace cierpliwosc do tego ustrojstwa.....wlasnie w sklepie windowsa terz probowała no i oni chcą tej karty kredytowej

a najlepsze w tym wszystkim ze niechcąca jakas badziewna przegladarkę ze zainstalowałam i teraz nie moge jej odistalować pieknie no!! :(

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, spoko, będę Cię doganiać, jak Ty możesz to i ja też :-)

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa nie moge karmic Leona, bo wreszcie zasnal. Szkoda go budzic...
    O! Wino z wczoraj
    Chodz tu!

kapturnica, Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, SolarPolar, kkisia, anna maria, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Parka, Mega, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    kuuurde,ja juz trace cierpliwosc do tego ustrojstwa.....wlasnie w sklepie windowsa terz probowała no i oni chcą tej karty kredytowej

a najlepsze w tym wszystkim ze niechcąca jakas badziewna przegladarkę ze zainstalowałam i teraz nie moge jej odistalować pieknie no!! :(
    Uparta jaka.
    Open Office, za darmo, ma caly pakiet jak Office Microsoftu. Co Ty rzezbisz?

ComeToMeBaby, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Na slowa zony: "kochanie, mam ochote na smazone truskawki" ojciec siedmiorga dzieci zemdlal.

Ja tam sie swojego pytac nie bede - mam dwa mrozaki i nie zawaham sie ich urodzic ;)

Simba mi się zawsze marzyły bliźniaki:)

Simba lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:

Taaa, dopóki ich nie masz ;-)

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz
    i co chcesz go oddać????
    a jak byś przywiązała 2 tasiemki do ucha smoka i założyła każdą na każde ucho to by mu trzymało
    bo wiesz, ale w tym szaliku będzie mu za ciepło i znowu zacznie symfonię

można i taśmą klejącą, ale to podobno niehumanitarne ;-)
    Simba wrote:
    Ja mam dzisiaj dzien "chuj nie matki". Max jest nieznosny. Budzi sie glownie z rykiem. Ma czkawke - ryczy miedzy czkaniami. Nie dostanie butelki w ciagu 18 sekund po przebudzeniu - ryczy. Wypadnie mu smoczek - ryczy. Leon to dzielnie znosil, ale dzisiaj probowal spac i ten wariat go ciagle wybudzal, bo mu smoczek wylatal z paszczy. To mu zrobilam na szyje szaliczek z pieluszki...taki przytrzymujacy smoczek. Moze to nie jest zbyt humanitarne, ale jest kurwa spokoj!
    Ide karmic znerwicowanego Leona.

Simba, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

To ja chyba jakas nie ten teges jestem(chuj nie matka ??) bo nie urodziłam jeszcze a juz zast sie nad tym jak sie zabezpieczac potem XD

Simba, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na Ani miejscu powiedziałabym mu na SORze
    w razie czego miałby opiekę ;-)
    kapturnica wrote:

Simba, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, gosia7122, moremi, ania.g, Sabina, Dziobak, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    O nie nie, te dwa co czekaja bede rodzic po kolei. Juz sie w blizniacza ciaze nie wpakuje.
    Ale ogolnie blizniaki polecam. (po winie) Sa super! ;)

Reni, SolarPolar, kkisia, anna maria, moremi, Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 marca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o masz
    i co chcesz go oddać????
    a jak byś przywiązała 2 tasiemki do ucha smoka i założyła każdą na każde ucho to by mu trzymało
    bo wiesz, ale w tym szaliku będzie mu za ciepło i znowu zacznie symfonię

można i taśmą klejącą, ale to podobno niehumanitarne ;-)
    I zebys wiedziala, ze chcialam mu gumke taka naokolo glowy dorobic

edit: nie moge go oddac - co bede potem jesc? Leon za chudy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:04

Reni, ComeToMeBaby, SolarPolar, kkisia, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 8120 8121 8122 8123 8124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ