35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
i cały misterny plan w pizdu
Caffe się nie odzywa, Bozia też nawiała
miałam nadzieję, że może Ty coś ten teges
i wymigam się od poroduSimba wrote:I zebys wiedziala, ze chcialam mu gumke taka naokolo glowy dorobic
edit: nie moge go oddac - co bede potem jesc? Leon za chudymoremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:kuuurde,ja juz trace cierpliwosc do tego ustrojstwa.....wlasnie w sklepie windowsa terz probowała no i oni chcą tej karty kredytowej
a najlepsze w tym wszystkim ze niechcąca jakas badziewna przegladarkę ze zainstalowałam i teraz nie moge jej odistalować pieknie no!!
co to za przeglądarka? to przy instalacji programu trzeba czytać i odhaczać znaczki, tam najczęściej wciskają przeglądarki, ja jestem na to uczulona -
Aasiula wrote:Ale Jaki cudny szok
Ale co racja to racja bez kolejki
Kuwa nie bawie sie tak
Aniu
a ja kurna wczoraj mialam w poludnie piekny test ovu...
a wieczorem testowa jasniejsza i ok 22 napierdzielalo ( tak mam ostatnio- choc mnie zmylilo bo po ekspresowym cyklu ostatnio prawy jajnik mnie napierdzielal caly czas)- i pewnie juz po, zadne 36 godz?
a chlop w delegacji....eh
a tak w ogole to musze poszukac nowych psiapsiolek forumowych- nie mam co ogladac (wykresy mam na mysli-80% zaciazonych)...kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:ale Ty podobno w ciązy, wiec o co cho?
a ja kurna wczoraj mialam w poludnie piekny test ovu...
a wieczorem testowa jasniejsza i ok 22 napierdzielalo ( tak mam ostatnio- choc mnie zmylilo bo po ekspresowym cyklu ostatnio prawy jajnik mnie napierdzielal caly czas)- i pewnie juz po, zadne 36 godz?
a chlop w delegacji....eh
a tak w ogole to musze poszukac nowych psiapsiolek forumowych- nie mam co ogladac (wykresy mam na mysli-80% zaciazonych)...Mega lubi tę wiadomość